Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip jums Eminem'o kūrinio "Just lose it" vaizdo klipas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
djMunis
2004 m. lapkričio 14 d. 13:33:19
Savotiskas toks klipas, nu cia kiekvienam pagal skoni, kazkam juokinga kaip tyciojamasi is zmogaus, kitiems tai skaudu matyti, o Eminemas turi daug pinigu ir daryt gali beveik ka nori Na o man tas klipas nei geras, nei blogas...

2004 m. lapkričio 14 d. 13:17:23
Eminem'o klipas ,,Just lose it'' man tox pat nesamoningas klipas kaip ir wisi kt jo klipai kuriuose jis tyciojasi is ,,zwaigzdiu''...ispradziu gal juokinga ir buwo...nu paziurejau wiena, anrta karta na o jau trecia net nebeidomu....Ka galiu pasakyti klipas nei bolgas, nei lb geras...man tai lb nepatinka ta wieta kai apwemia M.J. Net pacia supykina...

Atsakyti
Shtrafas
2004 m. lapkričio 14 d. 11:51:27
kai perziurejau ta klipa nieko juokingo neradau nzn kodel bet man tie bajeriai nepatiko labai jau tokie pavirsutiniski be jokios potekstes. kaip as sakau klipas vaikams. taip pat ir gabalas. sutinku su bona_sforca nes repuoja eminemas kazkaip keistai ne taip kaip anksciau dabar jis per daug dainuoja jeigu galima butu taip issireikst. o muzika tai nzn kaip pavadint man atrodo kur nors Kroatijoj prodiuseriai geriau sukuria. bet kai 70-80% eminemo gerbeju vaikai tai px galima ir toky sh ykist. bet sutinku ir su shadyjolka del to kad negalima sprest apie visa albuma is vieno gabalo gal tam albume kas nors geresnio yra tai reiks paklausyt. pvz Bonus diske We As Americans atrodo neblogas gabalas

2004 m. lapkričio 13 d. 21:42:03
dar karta pakartosiu sawo nuomone...pirmieji kiekwieno cd singlai (my name is, the real slim shady, without me, just lose it) tera radijo singlai,qrie ish tikruju WISISHKAJ neatspindi pachio albumo! jie yra kuriami tam,kad kuo platesne awditorija pirktoo juos bej wisa albuma..nej wiena jo cd nera tox lengwaboodishkas,linxmas ir popsishkas,kajp pirmieji singlaj..palyginkit jaw ishwardintas mano dajnas su the way i am, sing for the moment arba mosh..nezhinaw kas galetoo pasakyti,kad ju tematika ir nuotajka bej mitis panashios..tajgi kajp sakoma - nespreskit apie kneega ish wirshelio (shiuo atweju wirshelis - pirmieji singlaj)..

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. lapkričio 13 d. 21:36:15
virsune!!! Nesuprantu, kas darosi Eminemui. Kuo toliau, tuo baisiau. Klipas tikrai sakyciau ne is nuostabiuju, o apie daina as isvis patyliu.. cia repas?? Arba musu baltasis repo dievas baigia prarasti talenta, arba bando vel atrasti savyje humoro jausma. Sakyciau ir tas ir tas. Ne, tikrai as taip pat pradedu pasiilgti rimtesniu jo kuriniu, nes paskutines jo dainos tera tik pokstai, pajuokavimai, nieko rimto. Tikras pasibaladojimas i bedugne, sakyciau, tie jo darbai... Oi eminemai, oi eminemai, surimtek... Cia ne pokstai, cia karjera. o del menkiausio nukrypimo, paslydimo, gali ristis i bedugne, ir kurios rates kuris issikapsto... nebent turi ilgus nagus.

Atsakyti
CCCP
2004 m. lapkričio 13 d. 21:30:53
Na kad issipizdavojimu daug tai gerai man nemaiso bet siaip tai klipas sudinas,jau kelintas Emo klipas sudinas nieko mandraus nesugalvojo,bet daina nieko blogo klausyt galima

2004 m. lapkričio 13 d. 21:29:04
Kad issityciojimu daug taip puikubet siap eminemo jau kelintas sklipas sudinaso daina tai puse bedos klausyt galima

2004 m. lapkričio 5 d. 17:55:17
man nelabai nes per daug issityciojimu, galejo ir geresni sukurt ne tiki zeminanti...

2004 m. lapkričio 4 d. 22:29:26
linksmas klipas

2004 m. lapkričio 3 d. 18:58:24
klipas jegele, tik gal zinot kur galecau ji atsisiust?

2004 m. lapkričio 3 d. 15:24:21
yra ir geresniu...

2004 m. lapkričio 3 d. 15:04:09
ejline piewa..pazhwenk galima

2004 m. spalio 30 d. 23:41:31
klipas labai juokingas, ypač kai tie vaikai šoka bet... manau jis ten perdaug iš visų tyčiojasi, nors tai daro labai juokingai...

Atsakyti
Arny
2004 m. spalio 26 d. 22:40:11
man patinka nenuobodus

2004 m. spalio 24 d. 22:21:15
Undagruondd - tejsingai pasakeeta !
na o shejp norechew pridurt, kad Emas triumfavo su "The Marshall Mathers lp" ir nors jaw sakew, bet pakartosiu,kad Emas repuoja ne dle pinigu - jam taj patinka, jis tajp ishlieja sawo pykti,o linxmas dajnas qria budamas su drawgajs ir tiesiog kwajliodamas! bet wis tiek, wisi,qrie ant jo waro, to nenori suprasti..ju smegenys persmelktos kitokios ideologijos ir tiesa sakant man taj jaw wisishkaj neberoopi..ankschew dar megindawaw kazhka sakyti, bet dbr suprataw,kad pasawly per dawg debilu, kad wisiems jiems galechew atsikirsti..norit - warykit, gal jums palengwes, na o man nusishwilpt ant jusu pasiklawseekit Em'o dajna "Just Don't Give A Fuck" ir suprasit,ka apie jus galwoju

Atsakyti
Aya
2004 m. spalio 23 d. 01:04:18
linksmas clipas nebutu eminemo. Ir daina clipa paziurejus visai kitaip skamba negu mp3

2004 m. spalio 19 d. 10:52:37
siaip pas jis wisaada buwo juokingu ir kur tyciojamasi is kitu ..'ir kaip jis gali parodijuoti pats sawe...?ir is wienos dainos nuspresti tai kad nzn....bet zodziu...............

Atsakyti
zix (Užblokuotas)
2004 m. spalio 18 d. 22:16:20
nu eminemo neklausau ir klipo nemaciau bet pazystu kam eminem patinka tai sake kad klipas ziauriai jokingas

2004 m. spalio 18 d. 18:54:46
Absurdas... Matoma,kaip bando pakartot "The Eminem show" triumfa. Naudojasi tuo paciu sablonu - parodijinis ir juokingas video+beprasme ir idiotiska daina... Ko daugiau reikia popsui?! Juk tai popsas... As nematau jokio skirtumo tarp jo ir Britney. Abu varo del pinigu. Ai,nors matau - Britney nevaro ant Eminemo.

2004 m. spalio 18 d. 18:41:54
geraij ten eminemas pavare

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126