LoseControl rašė: O dar kartais juk mėgsti uždainuoti ir garsiai, na kad ir sakykim autike, ane?
O taip, tokiais pomėgiais irgi esu pagarsėjusi Jeigu pasiimu mp3 tai visas koncertas garantuotas Juokauju žinoma, tiesiog kartais per stipriai sureaguoju į muziką arba mėgstamą dainą ir taip netyčia prasiveržia emocijos "out loud".
Paprastai niūniuoju tyliai, tai čia gal irgi toks įprotis mano.
neturiu labai keistų ar ypatingų įpročių. Tiesiog visuomet ką nors piešiu, todėl mano sąsiuviniai primarginti mažais piešinėliais. O kai nervinuosi mintyse niūniuoju Bobby Mcferrin - Don't Worry, Be Happy. Nežinau, man išties padeda nusiraminti. Labai dažnai su kuo nors kalbėdama užsisvajoju ir pradedu kalbėti visai ne į temą. Šis įprotis ne tiek mane nervina, kiek aplinkinius. Kas dar... Eidama tiltu visuomet žiūriu žemyn, o tuom labai pašiurpinu mamą, kuri siaubingai bijo aukščio Kalbėdama su žmonėmis dažnai žiūriu į lubas, todėl neretai paklausia: "Ką tu ten matai?" Iš šono turėtų juokingai atrodyt.
turiu įprotį ;kilnoti pakaitom antakius, kaip jim carrey. kartais išties labai kvailai atrodo. paskui dažnai , kai susidedu koją ant kojos, viršutinę pardedu greitai jundinti. nerviškai. labiausiai erzinantis įprotis yra užsikaisti, išsivirti vandenns ir nieko su juo nedaryti., tiesiog palikti atvėsti. erzina ne mane, bet erzina.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
LoseControl rašė: Kai nervinuosi arba mastau, sudejes kojas kaip koks musulmonas, linguoju Kramtau nagus kartais. Negaliu ziuredamas TV nevalgyt semku. Kai nervinuosi vis pasistiebiu, nusileidziu, pasistiebiu....Arba lauzau pirstus
Būtų tikrai keistas įprotis jei pirštus laužytum ne sau
LoseControl rašė: Kai nervinuosi arba mastau, sudejes kojas kaip koks musulmonas, linguoju Kramtau nagus kartais. Negaliu ziuredamas TV nevalgyt semku. Kai nervinuosi vis pasistiebiu, nusileidziu, pasistiebiu....Arba lauzau pirstus
Kai nervinuosi arba mastau, sudejes kojas kaip koks musulmonas, linguoju Kramtau nagus kartais. Negaliu ziuredamas TV nevalgyt semku. Kai nervinuosi vis pasistiebiu, nusileidziu, pasistiebiu....Arba lauzau pirstus
*jau nuo mažumės, kai pykstu trepteliu koja, ir įremiu rankas į šonus;
*kai atsikeliu iš lovos automatiškai nueinu prie šaldytuvo ir plačiai jį atidarau, bet nieko neimu ;>
aha aš taip pat susierzinusi arba rimtai kažką svarstydma dažnai kramtau lūpas.. laimei jos nėra plonos, todėl nesimato ir vargu ar kas pasakytų, kad tai darau..
Neseniai įsitaisiau, manyčiau, dar suvaldomas. Kai kas nors kalbasi su manimi, kairę ranką už nugaros laikau. Dažniausiai kai sėdžiu, nes yra ranką kur padėt.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 18 d. 16:23:43
Kai geriu ka nors per siaudeli, visada ta vargsa siaudeli sukramtau net nejausdama
jo man irgi tai dažnokai pasitaiko
2009 m. sausio 18 d. 15:17:13
O dar kartais juk mėgsti uždainuoti ir garsiai, na kad ir sakykim autike, ane?
O taip, tokiais pomėgiais irgi esu pagarsėjusi
Paprastai niūniuoju tyliai, tai čia gal irgi toks įprotis mano.
2009 m. sausio 18 d. 15:13:46
2009 m. sausio 18 d. 15:10:05
2009 m. sausio 18 d. 11:34:22
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 13 d. 19:26:13
2008 m. lapkričio 17 d. 17:27:16
2008 m. lapkričio 17 d. 17:25:16
2008 m. lapkričio 16 d. 19:39:44
2008 m. lapkričio 16 d. 12:19:56
Ir ten išvis gal ne laužyma spirštų, o traškinimas ar kaip.
Labai nekenčiu kai žmonės taip daro. Tas garsas žlugdo mane.
Aha. Mane draugai (vaikinai) dažnai erzina šitaip, nes žino, kad labai nemėgstu to kaulų traškesio...
2008 m. lapkričio 15 d. 23:05:50
Ir ten išvis gal ne laužyma spirštų, o traškinimas ar kaip.
As apie ta ir sneku.
2008 m. lapkričio 15 d. 23:04:39
2008 m. lapkričio 15 d. 23:02:57
Kai nervinuosi arba mastau, sudejes kojas kaip koks musulmonas, linguoju
2008 m. lapkričio 15 d. 23:01:37
Kai nervinuosi arba mastau, sudejes kojas kaip koks musulmonas, linguoju
2008 m. lapkričio 15 d. 22:55:31
2008 m. liepos 29 d. 11:56:26
*kai atsikeliu iš lovos automatiškai nueinu prie šaldytuvo ir plačiai jį atidarau, bet nieko neimu ;>
2008 m. liepos 8 d. 23:33:03
2008 m. liepos 8 d. 18:39:43
2007 m. rugpjūčio 27 d. 16:25:23
2007 m. gegužės 7 d. 22:17:57