be_inis rašė: O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
Ziauru, visai nebeiseina miegoti normaliu laiku
man yra buve kad atsikeliau kokia 3 nakties ir ejau i virtuve sildytis guliaso, nes tokia alkana buvau
ce kiek girdejau depresijos pazymiai
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau Bet dabar kažkaip jau valdau šį įprotį.
Anot kažkokių psichologų, tai - nevalinga išraiška į seksą.
hmm reix pradet merginas stebet
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau Bet dabar kažkaip jau valdau šį įprotį.
Idomaus si ta suzinojau reix pradet stebet merginas
Krumplius dešinės rankos tręęęškinu.
Ant stalo visąlaik palieku dideliausią "servizų" kolekciją, ne svalgydama prie kompo labai tyngiu vėliau viską nunešti, išplauti ir padėti į vietą.
o tai tave vislaik ir vaisina?
Bausme_laive rašė: nu bet ri,tai nas pvz sedziu su zmonem normalisia skitais vyrukais kalbam apie kazka rimta o man uzeinba noras sikna pasikrapstyt.nu blem tikrai ane?tai tada as nueinu uz masinos ar uz medzio kojio ir pasikrapstau o paskui griztu aisku.po pusvalandzio kokio vel taip....
Zinau labai gera vaista - galtum isbandyti dabar labai ispopuliarejusius metodus - nusiprausk, ka?
2006 m. lapkričio 1 d. 22:31:24
nu bet ri,tai nas pvz sedziu su zmonem normalisia skitais vyrukais kalbam apie kazka rimta o man uzeinba noras sikna pasikrapstyt.nu blem tikrai ane?tai tada as nueinu uz masinos ar uz medzio kojio ir pasikrapstau o paskui griztu aisku.po pusvalandzio kokio vel taip....
hm....na as dazniausiai nusilakakuoju nagus, praeina walanda ir pastebiu kad lako ant nagu beweik nelike.... wa..nukrapstaw pastowiai pati to nejausdama...et..
And I would like to complain in vain.
Jeigu kas judina kairę arba dešinę kojas, tai aš judinu abi iš karto! Tai pat iš nervų kramtau lūpą arba mėsas iš vidaus. Dar drąskau iš tų pačių nervų pirštus. (nervingas aš žmogus, mat). Dar turiu keistą įprotį vaikščioti po kambarį ratais, tačiau jau baigiu atsikratyti. O be to pas mane pastoviai viskas turi būti tvarkinga ir nė užuolaidos ar užkloto kampas neturi būti užlenktas.
bevalgant sumushtiny ar sausainy arba gerian ka nors visada ishkeliu y virshu mazhajy pirshtely...net klavetura rashant arba grojant...o grijant tai ziauru....,gi taijp daryt negalima... pykstu ant saves...o su tais puodeliai tai chia visiems pasitaiko...ir nemanau kad cia yprotis...tai galima nevalyvumui ar dar kam nors nurashyt...
2006 m. spalio 31 d. 14:12:42
Nu daug kas puodelį ant stalo mėgsta palikti, žiūriu. O aš.. Na, pas mane ant stalo dažniausiai kokie trys puodeliai stovi ;o Ir labai ilgai, kol pradeda kas nors bambėti. Tikrai bjaurus įprotis. Einu į virtuvę, bet vis tiek neišnešu.
Dar turiu įprotį rašinėti ir paišalioti nesąmones ant sąsiuvinių. Dažnai būna aprašinėti jų viršeliai, arba bent jau paskutiniai lapai būna apipaišyti. Būna, kad skamba galvoj kokios dainos žodžiai, tai aš juos ir parašau kur nors Ar šiaip ką nors.
O šiaip kojos dešinės judininimas... mada kažkokia
Dar labai mėgstu mobilų telefoną nusikišti kažkur. Amžiais jo nerandu. Paskui reikia ieškoti kai kažkas skambina, arba, kai pačiai jo reikia, prašyti, kad kas nors 'pamajakintų'.
Taip pat su daiktais kurpinėj. Maniškėj daug skyrių, bet viską sumetu į vieną ir po to nieko nerandu. Ypač kai ateinu į parduotuvę. Ateinu prie kasos, reikia mokėti jau, o aš kuičiu kuprinę, ieškau pininginės
O, nemažai čia. Ir čia dar tikrai ne viskas )
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Nezinau nuo kada ir kodel. Isidedu viena ar dvi smulkias monetas i mazaja dzinsu kisene.
Kazkaip uzsiciklino galvoje ir niekada neuzmirstu to padaryti.
My money in my mind and i mind my money. Lil bit.
Keista.
be_inis rašė: O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
man yra buve kad atsikeliau kokia 3 nakties ir ejau i virtuve sildytis guliaso, nes tokia alkana buvau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 3 d. 15:15:16
O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
ce kiek girdejau depresijos pazymiai
2006 m. lapkričio 3 d. 15:12:54
aš kratau koją dažnai.
2006 m. lapkričio 3 d. 15:12:33
Hmm na gerai. Let's show begin:
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau
hmm reix pradet merginas stebet
2006 m. lapkričio 3 d. 15:11:42
Hmm na gerai. Let's show begin:
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau
Idomaus si ta suzinojau reix pradet stebet merginas
2006 m. lapkričio 3 d. 15:09:14
Seniai seniai cigaretes į riešus užgesinėdavau. Durna buvau
Dar turiu tokią madą niekada nepirkti cigarečių. Bbd, nuodijiesi ir dar už tai mokėti ?
Krumplius dešinės rankos tręęęškinu.
Ant stalo visąlaik palieku dideliausią "servizų" kolekciją, ne svalgydama prie kompo labai tyngiu vėliau viską nunešti, išplauti ir padėti į vietą.
o tai tave vislaik ir vaisina?
2006 m. lapkričio 1 d. 23:13:55
2006 m. lapkričio 1 d. 23:11:58
nu bet ri,tai nas pvz sedziu su zmonem normalisia skitais vyrukais kalbam apie kazka rimta o man uzeinba noras sikna pasikrapstyt.nu blem tikrai ane?tai tada as nueinu uz masinos ar uz medzio kojio ir pasikrapstau o paskui griztu aisku.po pusvalandzio kokio vel taip....
Zinau labai gera vaista - galtum isbandyti dabar labai ispopuliarejusius metodus - nusiprausk, ka?
2006 m. lapkričio 1 d. 23:02:04
2006 m. lapkričio 1 d. 22:56:11
2006 m. lapkričio 1 d. 22:52:48
2006 m. lapkričio 1 d. 22:31:24
2006 m. spalio 31 d. 16:06:31
2006 m. spalio 31 d. 15:56:44
2006 m. spalio 31 d. 14:44:07
2006 m. spalio 31 d. 14:24:53
2006 m. spalio 31 d. 14:12:42
Dar turiu įprotį rašinėti ir paišalioti nesąmones ant sąsiuvinių. Dažnai būna aprašinėti jų viršeliai, arba bent jau paskutiniai lapai būna apipaišyti. Būna, kad skamba galvoj kokios dainos žodžiai, tai aš juos ir parašau kur nors
O šiaip kojos dešinės judininimas... mada kažkokia
Dar labai mėgstu mobilų telefoną nusikišti kažkur. Amžiais jo nerandu. Paskui reikia ieškoti kai kažkas skambina, arba, kai pačiai jo reikia, prašyti, kad kas nors 'pamajakintų'.
Taip pat su daiktais kurpinėj. Maniškėj daug skyrių, bet viską sumetu į vieną ir po to nieko nerandu. Ypač kai ateinu į parduotuvę. Ateinu prie kasos, reikia mokėti jau, o aš kuičiu kuprinę, ieškau pininginės
O, nemažai čia. Ir čia dar tikrai ne viskas
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugsėjo 4 d. 03:22:02
Kazkaip uzsiciklino galvoje ir niekada neuzmirstu to padaryti.
My money in my mind and i mind my money. Lil bit.
Keista.
2006 m. rugpjūčio 21 d. 10:34:02
O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
2006 m. rugpjūčio 20 d. 02:53:03
nu sios nebegrausiu. Visai prasti laikai.
2006 m. rugpjūčio 20 d. 02:50:09