Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisti įpročiai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2006 m. rugpjūčio 20 d. 02:48:19
Gal jaucias kad i mokykla jau visai greitai vel reikes eiti ir del to dar noris naktinet, man taip buvo

Atsakyti
NINFA
2006 m. rugpjūčio 20 d. 02:36:04
be_inis rašė:
O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
Ziauru, visai nebeiseina miegoti normaliu laiku

Jap. Pastaruoju metu ir aš be 3-4 val neužmiegu...
Kažkaip. ;o

2006 m. rugpjūčio 20 d. 02:33:48
O esat bande atsiketlti pirma valanda nakties ir valgyti konservuotus persikus, vien del to kad jie tokie vieninteliai belike ?!
Ziauru, visai nebeiseina miegoti normaliu laiku

Atsakyti
SiN
2006 m. liepos 18 d. 17:15:59
atidarau šaldytuvą visai be reikalo...

2006 m. liepos 13 d. 00:26:54
bordiuras rašė:
uuu jee, daug tokiu yprociu turiu,ammm
traskinu rankos pirstus
pakreipiu nosi i kaire puse(sutraska tada)
staigiu judesiu atitraukiu galva(kad plaukai i akis nelystu)
su ranka ta pacia galva perbraukineju irgi del plauku
kambary savo ir seip kituose visalaik uzdarau duris, negaliu but kai jos atidarytos
metu siuksles uz lovos(tai patikekit kas ten buna kai reik tvarkytis)
kratau koja(dazniausiai desine)
nu joa galvot tj galima ir daugiau, bet siam kartuj pakaks

as ir megstu kratyt koja, kazkodel.. kartais ne uzmigt negaliu jei nejudnu pedos ar ju pirstu.. o del duru tai visada irgi visur megstu uzdaryt - saugumo jausma kazkoki priduoda

2006 m. liepos 13 d. 00:25:07
pastebejau savo iproti - kartais megstu zmonems pusti i veida ora, nes manau, kad jiems karsta yra dabar nesuprantu, kodel man tai patinka?..

2006 m. liepos 12 d. 15:54:52
ryte tik atsikelus kavos eiti darytis...

2006 m. liepos 12 d. 14:12:37
uuu jee, daug tokiu yprociu turiu,ammm
traskinu rankos pirstus
pakreipiu nosi i kaire puse(sutraska tada)
staigiu judesiu atitraukiu galva(kad plaukai i akis nelystu)
su ranka ta pacia galva perbraukineju irgi del plauku
kambary savo ir seip kituose visalaik uzdarau duris, negaliu but kai jos atidarytos
metu siuksles uz lovos(tai patikekit kas ten buna kai reik tvarkytis)
kratau koja(dazniausiai desine)
nu joa galvot tj galima ir daugiau, bet siam kartuj pakaks

Atsakyti
SpalvotiSapnai
2006 m. liepos 12 d. 14:04:30
Oi yra daug. Bet labiausiai, nepastebimai pradedu kramtyt nagus

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 12 d. 12:49:52
Lentsas rašė:
pats bjauriausias įprotis mano - ginčytis. nesvarbu su kuo ir kada. Tiesiog ginčytis, nors ginče esmės kaip ir nėra. Aišku ne piktai, su šypsena, juokais, bet ginčytis reikia

gincytis ir man patinka )

2006 m. liepos 12 d. 11:06:15
pats bjauriausias įprotis mano - ginčytis. nesvarbu su kuo ir kada. Tiesiog ginčytis, nors ginče esmės kaip ir nėra. Aišku ne piktai, su šypsena, juokais, bet ginčytis reikia Jeigu man kas nors pasiseka, pradedu abiejų rankų pirštus daužyti vienas į kitą. Atrodo idiotiškai, bet taip jau yra nuo mažų dienų. Puodukų, pieštukų ir visokių kitokių niekučių ant stalo nelaikau - nėra vietos

2006 m. liepos 5 d. 22:00:15
iprotis eit i padevetu rubu parduotuves.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 5 d. 14:59:39
latras rašė:
kaire koje judintDD ir db judinu ja

mokykloj visi tusinuku galiukai apkramtyti, dar turiu iproti siusti puskei zinutes. dazniausiai ne jai skirtas vistiek jai issiunciu, arba buna jai siunciu o nusiunciu kitai draugei, vienu zodziu iprotis siusti zinutes ne tiems asmenims kam norejau dar vienas iprotis nakciai pasideti puoduka salto vandens... na nznau jei prisiminsiu parasysiu dar

2006 m. liepos 5 d. 14:56:26
latras rašė:
kaire koje judintDD ir db judinu ja

as kaip tik desine

2006 m. liepos 5 d. 14:28:16
beveik visada sedint judinu koja, sako sizofrenijos pozymis netikiu. dar pries rukant cigarete ja pasukineju pirstais kol minkstesne pasidaro, nzn kodel geriant koki stipruji gerima laikant stikliuka pakeliu mazaji pirsta, tas mane ir pati nervina, bet nesamoningai gaunasi

2006 m. liepos 5 d. 14:08:52
Arkangelas rašė:
Hmm na gerai. Let's show begin:
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau Bet dabar kažkaip jau valdau šį įprotį.

Anot kažkokių psichologų, tai - nevalinga išraiška į seksą.

Atsakyti
martyyyna
2006 m. liepos 5 d. 05:14:10
nemegstamiausias mano bruozas [labaiu bruozas, eni iprotis], bevalgant apsilaistyti, apsitaskyti ar ka numesti [sakute, peili, sauksta irp an.]..
be to dar ir dauzyti daiktus moku [o aks to nemoka..
svarbiausias bruozas - visur atsitrenkiu. nuolat vaisktau su melynem, niekaip nesugebu nesusitrenkti galvos, net jei tai tikrai atrodo neimanoma [ypac autobuse].. arba is veidrodelio trulike gaunu i ausi ir pan.

ka jau padarysi..?

daznai praleidziu zalia sviesa, nes uzsisneku su kuo nors..
megstu pakalenti dantimis, lauzyti kojas, bandant atsistoti ant pedu sonu [lauzau batus], smagu ka nors nuplesti, plakata i koncerta, isklijuotas senmiestyje skrajutes, rinkti tas neasmones.. paskui ismesti.. jau kita minute.. bet tai daugiau kazkoks ne iprotis o tiesiog budas toks.. amn atrodo...

va iprotis tai kalenti dantimis kartais, visuomet tabaluoju kojomis, naudingiausias iprotis - kvepuoti ir valgyti.. smagu vaikscioti tolimas distancijas.. megstu neveluot, o jei taip nutinka, atsiprasau ir kt karta taip nebenutinka

va, mano manija daug vaisktyneti tai nesvieika.. nesvarbu kiek valandu, nesvarbu ar labai didelis atstumas - einu namo kartais pesciom is senamiescio, daug vaikstyneju su draugais [kaip ir visi mes - zmonija] po rajonus ir ne tik..

iprotis daug nardyti tai tampa zalingas - issivelia dreadai, bet cia ne problema - sutvarkomi..

va kai gurksni gaunu - issikosciu ir isspjaunu..

iprotis - gerti alu, kiekviena diena, nebezinau ar tai gerai..

2006 m. liepos 5 d. 01:29:56
Hmm na gerai. Let's show begin:
Šis įprotis jau nuo mažens atsirado: sukti plaukus. Kai mažesnė būdavau tai plaukus sukdavau kai būdavau pikta arba norėdavau miego. O dabar tiesiog be priežasties. Tiesiog suku aplink pirštą. Metams bėgant savo įprotį patobulinau ir su vienu pirštu jau mazgus moku raišiot. Po kurio laiko ir juos atraišinėti išmokau Bet dabar kažkaip jau valdau šį įprotį.
Kitas įprotis,tai nuolat kažką su rankom daryti.Būtinai ką nors turiu maigyti:
šiaudelius,pieštuką,savaržėlę,gumy tę..
Sekantis įprotis,tai į tašę arba į kuprinę prigrūsti visokių nereikalingų daiktų.Nesvarbu kad pvz išeinu kur nors tik valandai.Vistiek turiu prigrūsti tai knygų,tai fotoaparatą,tai dar visokio š kurio man neprireiks.
Kitas įprotis pasireiškia išgėrus koka kolos Kadangi koka kola man daro tokį keistą poveikį, tai aš tada labai daug šneku. Ir kai pajuntu kad daug šneku,tai sakau "Gerai viskas baigiu". Paskui vėl šneku ir vėl tą patį sakau ir tą frazę daug kartų kartoju ir vis nenustoju šnekėti;>

Na manau pakaks,nes pas mane įpročių tiek pat kiek pas šunį blusų

Atsakyti
be_inis
2006 m. liepos 5 d. 00:40:51
as irgi turiu nike kuprine jau kokie 2 metai o negaliu jos paleist
visalaik su ja, nors aptriususi tokia

Atsakyti
IstillmissU
2006 m. liepos 5 d. 00:37:49
nu kaip ir daugelis iš čia esančiu palieku prie kompo puodelių kolekciją... plaukus tvarkaus jei ir nereikia... žiedus nusiimu ir vėl užsidedu.. ;> jei geriu su šiaudeliu tai būtinai kaip mažas vaikas pučiu ir burbuliuoju eidama iš namų negaliu būt be jokios rankinės ar kuprinės, nes tai man suteikia savotišką saugumą ;> taip pat kaip ir daugelis kramtau tušinukus. Knygose būūūtinai kažką vos ne kiekvienam puslapy pasibraukiu.. Per pamokas, nesvarbu kokia pamoka bebūtų, turėdavau įprotį piešt.. :>

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Simon & Garfunkel Simon & Garfunkel
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2383
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 206437