as visada sakau "nu". ir net neitema. mazdaug pokalbio pabaigoj vislaikai taip "nu.." ir siaip.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vaikščioju po kambarį arba po virtuvę pirmyn-atgal, užlankstinėju paklodės kraštus, kad neplėvesuotų iki pat grindų, anksti keltis irgi savotiškas įprotis...
Seniai seniai cigaretes į riešus užgesinėdavau. Durna buvau
Dar turiu tokią madą niekada nepirkti cigarečių. Bbd, nuodijiesi ir dar už tai mokėti ?
Krumplius dešinės rankos tręęęškinu.
Ant stalo visąlaik palieku dideliausią "servizų" kolekciją, ne svalgydama prie kompo labai tyngiu vėliau viską nunešti, išplauti ir padėti į vietą.
o ant stalo šiukšlės ir kiti niekai išvis jaučiasi kaip namie-tarp savų
Ziuriu cia yra daug labai netvarkingu zmoniu . oij kaip negerai.
Nors ir as nektoks
Taigi gal kas isdrys savo betvarke nufotkinti ir visiem parodyti cia .
Rinksim geriausia ...
O as turiu keista yproti atidaryti saldytuva ir ziureti ka is ten sukramcius, bet paieskos neretai uztrunka, tai gaunu velniu
hmm..
aš tai daiktus dedu ne į jų vietas.. atrodytų, nieko, pakenčiama, bet kai dedi muilą prie arbatos, vandenilio peroksidą žaizdoms skalauti - į lėkštę.. Dabar tai bijau, kad kas į kambarį neateitų - maistas rytojui ant žemės, drabužiai krūvom irgi ant žemės guli, ant stalo prie kompo sąsiuvinių, knygų, visokių pakrovėjų, piešinių, žemėlapių, kompaktų, peilių, puodelių, kamštelių su laimėjimais , dar kažko rinkinys..
žodžiu, įprotis mano - beeeeeetvarkė.. totali..
aš net iš miegmaišio smėlį išpurtyti tingiu..
na daznai nesamoiningai judinu kojas ar ranka, bet tai cia reiskia kad esu nervinga
gerdama pro siaudeli, ji kramtau
dar tusini kramtau
drabuzius vis pamirstu padeti i spinta
Nuolat kramtau savo mesas is burnos vidaus..
Kartais gesinu cigarete i liezuvi (bet cia labiau draugam paerzint)
..ai dar piestukus valgau, kai paisau
Na ir kaip visi cia rasantys uzsikeliu kojas ant stalo kai prie kompo sedziu
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Kai sėdžiu beveik be perstojo koją judinu
susikeliu kojas ant stalo kai skaitau
kai žiūriu teliką būtinai valgau ką nors, todėl stengiuos kuo mažiau laiko būt prie tv
visada palieku arbatos puodelį ant rašomojo stalo, kur jis prastovi keletą dienų
paskui dar, visą dieną pravaikštau su pižama (jei čia keistas įprotis)
suku plaukus aplink pirštą sutelkdama visą dėmesį į sukimą plaukų
Daznai kj viena ranka laisva pasiemu ka nors ir grawziu dar kj muzono klawsaw boso kolonke po stalu su koja spardaw ....daznai eidamas gult ismetaw rubus po visa kambari atsikelus ryte atsimenu tik kad lb pavarges buwaw .. Dar nuo savo stalo nerenku siuksliu , kartais savaite ant stalo uzsibuna kox popieriukas bet man px , man netrugdo
pastebėjau pas mus klasėj keli vaikinai kai sėdi tai ne iš šio ne iš to pradeda koją judint keistai skamba, bet dar keisčiau atrodo
pati aš labai mėgstu ką nors rankoje laikyt, spaudyt, ar galų gale daužyt. Dažnai pasiimu kokį niekutį ir vartalioju. nu kadangi aš žmogus grojantis, tai man yra visai normalus įprotis, kad nekenčiu kai rankos turi būti tiesiai nuleistos prie šonų. užknisa toks dalykas... dar dažnai dainuoju kartu su muzika, nesvarbu kad žodžių ir nežinau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 4 d. 19:40:05
2006 m. liepos 4 d. 19:36:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 4 d. 19:31:29
2006 m. birželio 21 d. 08:54:34
Dar turiu tokią madą niekada nepirkti cigarečių. Bbd, nuodijiesi ir dar už tai mokėti ?
Krumplius dešinės rankos tręęęškinu.
Ant stalo visąlaik palieku dideliausią "servizų" kolekciją, ne svalgydama prie kompo labai tyngiu vėliau viską nunešti, išplauti ir padėti į vietą.
2006 m. birželio 21 d. 02:19:21
2006 m. birželio 21 d. 00:05:17
puodukas iki kriauklės nenuneštas gali stovėti iki mėnesio..
o ant stalo šiukšlės ir kiti niekai išvis jaučiasi kaip namie-tarp savų
2006 m. birželio 20 d. 23:51:59
Nors ir as nektoks
Taigi gal kas isdrys savo betvarke nufotkinti ir visiem parodyti cia
Rinksim geriausia ...
O as turiu keista yproti atidaryti saldytuva ir ziureti ka is ten sukramcius, bet paieskos neretai uztrunka, tai gaunu velniu
2006 m. birželio 20 d. 22:24:04
aš tai daiktus dedu ne į jų vietas.. atrodytų, nieko, pakenčiama, bet kai dedi muilą prie arbatos, vandenilio peroksidą žaizdoms skalauti - į lėkštę.. Dabar tai bijau, kad kas į kambarį neateitų - maistas rytojui ant žemės, drabužiai krūvom irgi ant žemės guli, ant stalo prie kompo sąsiuvinių, knygų, visokių pakrovėjų, piešinių, žemėlapių, kompaktų, peilių, puodelių, kamštelių su laimėjimais
žodžiu, įprotis mano - beeeeeetvarkė.. totali..
aš net iš miegmaišio smėlį išpurtyti tingiu..
o kur dar mano garsūs žingsniai
2006 m. birželio 20 d. 22:18:02
2006 m. birželio 20 d. 12:47:22
Kartais traskinu pirstus.. Ne krumpliai, bet paciu pirstu sanariai..Garantuotas artritas senatvej.
geriau jau meskit.man irgi tajp buvo.taj cia tik pradzia , veliau pereisit prie kaklo trashkinimo
2006 m. birželio 20 d. 12:15:34
gerdama pro siaudeli, ji kramtau
dar tusini kramtau
drabuzius vis pamirstu padeti i spinta
2006 m. birželio 20 d. 12:12:32
Kartais traskinu pirstus.. Ne krumpliai, bet paciu pirstu sanariai..Garantuotas artritas senatvej.
2006 m. birželio 20 d. 12:10:13
Nuolat kramtau savo mesas is burnos vidaus..
Kartais gesinu cigarete i liezuvi (bet cia labiau draugam paerzint)
..ai dar piestukus valgau, kai paisau
Na ir kaip visi cia rasantys uzsikeliu kojas ant stalo kai prie kompo sedziu
2006 m. birželio 20 d. 12:08:34
2006 m. birželio 20 d. 11:35:43
visada palieku arbatos puodelį ant rašomojo stalo, kur jis prastovi keletą dienų
Aš irgi tokį bliogą yprotį turiu, už kurį visada velnių gaunu
Kai skaitau knygas - sukryžiuoju kojas, arba užkeliu ant stalo.
Kai žiūriu teliką - užkeliu kojas ant stalo ir ką nors rašau.
2006 m. birželio 20 d. 11:18:52
susikeliu kojas ant stalo kai skaitau
kai žiūriu teliką būtinai valgau ką nors, todėl stengiuos kuo mažiau laiko būt prie tv
paskui dar, visą dieną pravaikštau su pižama (jei čia keistas įprotis)
suku plaukus aplink pirštą sutelkdama visą dėmesį į sukimą plaukų
2006 m. birželio 20 d. 11:03:49
2006 m. birželio 20 d. 10:46:43
2006 m. birželio 20 d. 10:42:30
2006 m. birželio 20 d. 08:44:59
pati aš labai mėgstu ką nors rankoje laikyt, spaudyt, ar galų gale daužyt. Dažnai pasiimu kokį niekutį ir vartalioju.