as tai pastebejau kad man patinka ka nors rankose gnaibyti:
degtuku dezute rankose sukinet ir panasiai, ramina.
Esu mates kaip kai kas grandinele tarp pirstu varto - gerai atrodo, bandziau - nekazkas gavos.
O viespateliau! as ydu rinkinys ir visokiu nesamoningu.
Turiu viena tokia,issiplovus galva,ausy lieka kondicionieriausD nors tu ka,kazkokia kvailyste,ir visad toj pacioj.
um.as tai kai susinervinu,isijauciu ar pan kazkaip prikisu savo atauga prie burnos.Pvz:ziurim su draugais koki filma,o as nustacius toOoOkia bauginancia mina ir uzsidengus burna ranka,spoksau i ekrana ;o
tarkim, sedit prie kompo ir idemiai kazka skaitot, ir nejucia pradedi ar tai kojas judinti, ar su pirstais i stala barbenti. Kokios jusu ydos, kokie keisciausi matyti, paciu daryti tokie savaime pasireiskiantys ... nu kazkas.
as pavyzdziui prie tv sededamas kartais pradedu kojas drebinti, nejuciom. Nervina, bet kad taip iseina...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 20 d. 08:09:51
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 20 d. 01:15:35
2006 m. birželio 20 d. 01:05:19
2006 m. birželio 20 d. 01:04:27
degtuku dezute rankose sukinet ir panasiai, ramina.
Esu mates kaip kai kas grandinele tarp pirstu varto - gerai atrodo, bandziau - nekazkas gavos.
2006 m. birželio 20 d. 00:50:45
2006 m. birželio 20 d. 00:41:20
O viespateliau! as ydu rinkinys
Turiu viena tokia,issiplovus galva,ausy lieka kondicionieriaus
2006 m. birželio 19 d. 09:51:17
2006 m. birželio 19 d. 09:38:52
2006 m. birželio 19 d. 02:11:15
2006 m. birželio 19 d. 02:00:30
as pavyzdziui prie tv sededamas kartais pradedu kojas drebinti, nejuciom. Nervina, bet kad taip iseina...