| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2007 m. vasario 13 d. 18:49:03
Nu čia nėra labai įmantri daina, bet ji susiranda gūžtą galvoj ir galimas daiktas, visą dieną jos iš ten neišvarysi. Būtent man taip buvo pora dienų. Jam Jam - Rytais. Ką jūs į tai? Bent man ir nuotaiką pakelia.
labai tokia....smagi daina..;]
super..siaip man labai patinka red hot chili peppers ;] pvz: otherside, don't forget me, scar tissue, californication, make you feel better ir pan. nu zdz..visos rhcp dainos geros ;]
2007 m. vasario 13 d. 17:25:19
Nu čia nėra labai įmantri daina, bet ji susiranda gūžtą galvoj ir galimas daiktas, visą dieną jos iš ten neišvarysi. Būtent man taip buvo pora dienų. Jam Jam - Rytais. Ką jūs į tai? Bent man ir nuotaiką pakelia.
va dėl šitos kažkaip nulis įspūdžio. maniau bus KAŽKAS... nebuvo.
2007 m. vasario 13 d. 16:57:49
2007 m. vasario 13 d. 11:45:26
2007 m. vasario 12 d. 23:06:48
Lake of Tears - So Fell Autumn Rain (ypač rekomenduoju), Forever Autumn
oi oi,iš šitų dar Sweetwater ir Headstones būtina parekomenduot. melodic metal,tokis,sakyčiau...
2007 m. vasario 12 d. 22:48:14
2007 m. vasario 4 d. 21:55:45
Sick Puppies - All The Same
David Gray - This Years Love
labai mielos dainos
2007 m. vasario 4 d. 14:51:42
daina apie Zidana https://www.youtube.com/watch?v=kWAJhUNj8 Xg
Ši daina yra pasityčiojimas, ir tikrai nekelia jokio susižavėjimo ją klausant...
2007 m. vasario 3 d. 13:10:25
Queen - The Prophet's Song. Išėjusi tame pačiame albume, kaip ir Bohemian Rhapsody, todėl liko nepastebėta. Daugiau nei pusantros minutės jokios muzikos, tik balsai.
The Prodigy - Subwoofer Test. Nealbuminė daina, net ne singlas. Mažai kas ją žino. Nerealus visos dainos skambesys.
2007 m. vasario 2 d. 21:55:55
Prikelianti...
2007 m. vasario 2 d. 21:43:46
2007 m. vasario 2 d. 21:17:33
2007 m. vasario 2 d. 10:25:51
MuDvAyNe - Pharmaecopia
Paklausysit, gal susimąstysit. Priešingu atveju neklausykit.
Pildau : Mudvayne - Happy(depresniakas)
2007 m. vasario 1 d. 21:51:38
Paklausysit, gal susimąstysit. Priešingu atveju neklausykit.
2007 m. sausio 31 d. 10:10:27
https://www.youtube.com/watch?v=1e0EQlQXo Eo
2007 m. sausio 31 d. 00:29:00
hahaha..zhvengiau
2007 m. sausio 30 d. 20:20:58
2007 m. sausio 30 d. 19:40:20
Fool`s Garden-Lemon Tree
Miela, grazi ir kartais sukelianti labai stipriu emociju. Visa gyvenima maniau, kad tai "The Beatles" daina (shame on me
Queen- Death On Two Legs
Siaip nesuprantu, kodel sita daina yra tokia nezinoma ir nebuvo isleista kaip singlas. Ja atlikdamas Freddie idejo ziauriai daug emociju, klausantis tiesiog jauciamas jo nepaprastas (tikiuosi, suvaidintas) pyktis (bet toks... ironiskas), kuris labai itraukia ir zavi... Uzh, labai ikvepia energijos
Rooney- Blueside
Nu nesmerkit, zmones, kad as vis tuos savo Rooney kisu... Tiesiog sita konkreti daina labai meniska, grazus zodziai, melodija ir puikiai atliktas kurinys. Galite jos paklausyti cia: www.myspace.com/rooney
The Beatles- I`m The Walrus
Kazkas is nestandartines "The Beatles" kurybos... Butinai paklausykite, ir apziurekite klipa... Nuostabus ju humoro jausmas, ir pati daina tokia itraukianti. Nors, ko gero, "the Beatles" NEfanu sirdziu neistirpdys
2007 m. sausio 30 d. 13:21:37
jei kas zino gus gus "why" tai labai panashi.
2007 m. sausio 29 d. 19:58:04