| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2007 m. sausio 29 d. 19:33:22
2007 m. sausio 29 d. 19:22:59
Thom Yorke - Black Swan ( tikrai geras vokalas, geri žodžiai, įdomus skambesys... )
King of Convenience - Love is no big truth ( lyriška, neįprasti, savita daina... )
Peter Bjorn and John - Young Folks ( man tiesog dieviška muzika, su tokiu vokalu ir priedainiu tiesog... atpalaiduoja... daug kur naudojama soundtrack`uose. )
2007 m. sausio 29 d. 19:07:23
2007 m. sausio 28 d. 18:07:21
tai daina iš 2006 išleisto sunny day real estate vokalisto albumo World Waits. Labai graži kompozicija. Kai kas sako, jog tai prastokas Peter Gabriel, U2 mišinys. Tačiau tai man savita, brandi muzika ir labai gražus vokalas
Jeremy Enigk - Burn
kita daina kurioje skamba pianinas
2007 m. sausio 28 d. 17:53:27
2007 m. sausio 6 d. 13:47:05
Jazzu-Parduodu(Feat.vaitaitau) daina kuri ramina ir seip grazus vokalas,na daian tinka atsipalaiduoti
2007 m. sausio 6 d. 03:24:57
Bulletz >>> ten FOOL'S Garden, o ne Savage Garden
Aš buvau tam koncerte. Buvo rugsėjo pirmąją su Brainstorm ir kažkokiu reperiu grojo renginyje Music Slam sporto rūmuose. Buvo "Lemon Tree", buvo ir Monday Morning Girl, daugiau nepamenu ką ten grojo, nelabai mėgstu tą grupę. Tik tas vienas hitas man geras
2007 m. sausio 6 d. 01:37:14
is albumo Jaku. patiks visiem kas megsta downbeat-chillout ir panasius.
Labai geras kurinys is labai gero albumo.
Cia kaip zalios arbatos puodelis
2006 m. liepos 13 d. 10:18:14
Visa daina savita. Todėl, kad nelimpa jokiai kategorijai. Savita muzika, vokalas taip pat.. Puiki daina norint susipažinti su grupe The Mars Volta
2006 m. liepos 12 d. 20:18:15
2006 m. liepos 12 d. 16:07:56
2. The Killers - somebody told me
3. Muse - Supermassive Black Hole < Muse - gėris. Daina verta dėmėsio. Dar Muse geros dainos - Hysteria, Sing for absoliution.>
2006 m. liepos 10 d. 01:36:01
tai siulau Massive Attack - What your soul sings.
dalis ju kurybos, kiek girdejau yra slogi, sunki, tamsi muzika.
nakti klausosi labai gerai, muzika neapkrauna galvos, bet girdi ja ir ...
dreifuoji.
2006 m. birželio 29 d. 14:16:41
labai grazu, man patinka gitaros solo, ju daug sioje dainoje, Ir skamba ji geriau live, cia siaip daug kas vadina best Harrisono daina ever, as paavdinciau pirma rimtesne daina
https://esnips.com/doc/7bcc03d6-d...--Som ething.mp3
2006 m. birželio 23 d. 19:17:33
2006 m. birželio 22 d. 18:31:28
Bulletz >>> ten FOOL'S Garden, o ne Savage Garden
ne nu pzdc
2006 m. birželio 22 d. 18:10:13
Weird Al Yankovic--Hardware Store
Ši daina yra ypatinga tuo, jog yra pati greičiausia pasaulyje. Na žinoma yra dainų, kuriose greičiau grojama, bet ne taip greitai dainuojama. yra tokių, kur dar greičiau dainuojama, pvz, repo dainose, kompo pagalba ar ;pan., bet šioje dainoje dainuoja baltasis ir nereperis, ir nekompiuteris. Tad iš mums įprastų, melodingų dainų ši daina - greičiausia pasaulyje, ypač antroji jos pusė. Tai jin tuo ir ypatinga.
O ją galima paklausyti online, nereikia net siųstis:
https://esnips.com/doc/7c71d494-0...dware -Store.mp3
mhm gera sita
2006 m. birželio 21 d. 17:22:34
2006 m. birželio 21 d. 14:30:37
2006 m. birželio 20 d. 22:43:49
Weird Al Yankovic--Hardware Store
Ši daina yra ypatinga tuo, jog yra pati greičiausia pasaulyje. Na žinoma yra dainų, kuriose greičiau grojama, bet ne taip greitai dainuojama. yra tokių, kur dar greičiau dainuojama, pvz, repo dainose, kompo pagalba ar ;pan., bet šioje dainoje dainuoja baltasis ir nereperis, ir nekompiuteris. Tad iš mums įprastų, melodingų dainų ši daina - greičiausia pasaulyje, ypač antroji jos pusė. Tai jin tuo ir ypatinga.
O ją galima paklausyti online, nereikia net siųstis:
https://esnips.com/doc/7c71d494-0...dware -Store.mp3
2006 m. birželio 20 d. 18:40:50