Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dainų rekomendacijos

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Pierrot_the_clown
2007 m. sausio 29 d. 19:33:22
O Young folks , kaip tik šią dainą norėjau pasiūlyti, dar manyčiau verta dėmesio yra The Postal Service - Such great heights

2007 m. sausio 29 d. 19:22:59
Norėčiau pasiūlyti porą orginalesnių dainų, kurios gal būt patiks tiems kas mėgsta šiek tiek neįprasta melodiją, o ne tuos pačius bumčikus ar gitaros akrodus, tai pamėginkit:

Thom Yorke - Black Swan ( tikrai geras vokalas, geri žodžiai, įdomus skambesys... )

King of Convenience - Love is no big truth ( lyriška, neįprasti, savita daina... )

Peter Bjorn and John - Young Folks ( man tiesog dieviška muzika, su tokiu vokalu ir priedainiu tiesog... atpalaiduoja... daug kur naudojama soundtrack`uose. )

2007 m. sausio 29 d. 19:07:23
SERGEI SNUROV FEAT KIPELOV-SVOBODA , jeigu kam siektiek patinka rusiska muzika patariu paklausyti sia diana. tai idomi daina,su idomiu priedaini (negirdejes nesuzinosi).Jei suprantat rusiskai tai manu ir teksta pasirodys idomus.man si daina labai sitrigo. rekomenduoju ja . jei isklausysit,parasykit ar patiko

2007 m. sausio 28 d. 18:07:21
Jeremy Enigk - Been Here Before
tai daina iš 2006 išleisto sunny day real estate vokalisto albumo World Waits. Labai graži kompozicija. Kai kas sako, jog tai prastokas Peter Gabriel, U2 mišinys. Tačiau tai man savita, brandi muzika ir labai gražus vokalas
Jeremy Enigk - Burn
kita daina kurioje skamba pianinas viena melodija primena jimmy eat world - for me this is heaven "can you still feel butterflies", o progresija tiesiog nuostabi

Atsakyti
samsung
2007 m. sausio 28 d. 17:53:27
Pasiūlysiu pora man gražių dainų: Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama, tokia paprasta, neįpareigojanti daina, malonu klausytis Ir Tiziano Ferro - Non Me Lo So Spiegare ( nelabai seniai išgirdau, bet patiko iškart, kažką primena, ti knežinau ką )

Atsakyti
monna
2007 m. sausio 6 d. 13:47:05
Starsailor-alcholic daina grazi ir tokia rami ttinkanti prie arbatos ar siaip kartu padainuojant

Jazzu-Parduodu(Feat.vaitaitau) daina kuri ramina ir seip grazus vokalas,na daian tinka atsipalaiduoti )

Atsakyti
Silentist
2007 m. sausio 6 d. 03:24:57
Hopeless rašė:
Bulletz >>> ten FOOL'S Garden, o ne Savage Garden . Bet sutinku kad puiki daina, tokia labai paprasta, bet kažkuo patraukianti. Gražūs žodžiai, linksma melodija. Galiu garantuoti kad visi ją jau būsite girdėję iš seniau, . Kažkada ir į Lietuvą jie buvo atvažiavę ir atliko šitą dainą (ir daugiau dainų aišku ;>) ...... siūlau paklausyti visiems

Aš buvau tam koncerte. Buvo rugsėjo pirmąją su Brainstorm ir kažkokiu reperiu grojo renginyje Music Slam sporto rūmuose. Buvo "Lemon Tree", buvo ir Monday Morning Girl, daugiau nepamenu ką ten grojo, nelabai mėgstu tą grupę. Tik tas vienas hitas man geras

2007 m. sausio 6 d. 01:37:14
DJ Krush - Univearth (ft. Tetsuro Naito)
is albumo Jaku. patiks visiem kas megsta downbeat-chillout ir panasius.
Labai geras kurinys is labai gero albumo.
Cia kaip zalios arbatos puodelis

Atsakyti
eglermknt
2006 m. liepos 13 d. 10:18:14
The Mars Volta - Gust of Mutts

Visa daina savita. Todėl, kad nelimpa jokiai kategorijai. Savita muzika, vokalas taip pat.. Puiki daina norint susipažinti su grupe The Mars Volta Turėtų patikti tiems, kas mėgsta ne vien standartinį hard-rock.

2006 m. liepos 12 d. 20:18:15
Alter Bridge - Broken wings... laaaabai , hm, gal ir ne, bet nuteikia pakiliai ir liūdnai tuo pačiu metu...
tai tiek

Atsakyti
SpalvotiSapnai
2006 m. liepos 12 d. 16:07:56
1. T-Rex - 20th Century Boy
2. The Killers - somebody told me )
3. Muse - Supermassive Black Hole < Muse - gėris. Daina verta dėmėsio. Dar Muse geros dainos - Hysteria, Sing for absoliution.>

Atsakyti
be_inis
2006 m. liepos 10 d. 01:36:01
jeigu laikrodis musa dvylika, ar jau ismuse senai
tai siulau Massive Attack - What your soul sings.
dalis ju kurybos, kiek girdejau yra slogi, sunki, tamsi muzika.
nakti klausosi labai gerai, muzika neapkrauna galvos, bet girdi ja ir ...
dreifuoji.

Atsakyti
Stupid_enough
2006 m. birželio 29 d. 14:16:41
George Harrison & Eric Clapton (live) - Something

labai grazu, man patinka gitaros solo, ju daug sioje dainoje, Ir skamba ji geriau live, cia siaip daug kas vadina best Harrisono daina ever, as paavdinciau pirma rimtesne daina kad nereiketu ieksoti siustis, uplaodinau ... Apie meile ..

https://esnips.com/doc/7bcc03d6-d...--Som ething.mp3

2006 m. birželio 23 d. 19:17:33
Na tai yra dvi atskiros grupės: SAVAGE GARDEN ir FOOL'S GARDEN o 'Lemon Tree' atlieka Fool's Garden. Jau aišku?

Atsakyti
bulleTz
2006 m. birželio 22 d. 18:31:28
Hopeless rašė:
Bulletz >>> ten FOOL'S Garden, o ne Savage Garden . Bet sutinku kad puiki daina, tokia labai paprasta, bet kažkuo patraukianti. Gražūs žodžiai, linksma melodija. Galiu garantuoti kad visi ją jau būsite girdėję iš seniau, . Kažkada ir į Lietuvą jie buvo atvažiavę ir atliko šitą dainą (ir daugiau dainų aišku ;>) ...... siūlau paklausyti visiems

ne nu pzdc pas mane ju koki 20dainu is ftp ir visos savage o ne fool`s

2006 m. birželio 22 d. 18:10:13
Silentist rašė:
Weird Al Yankovic--Hardware Store

Ši daina yra ypatinga tuo, jog yra pati greičiausia pasaulyje. Na žinoma yra dainų, kuriose greičiau grojama, bet ne taip greitai dainuojama. yra tokių, kur dar greičiau dainuojama, pvz, repo dainose, kompo pagalba ar ;pan., bet šioje dainoje dainuoja baltasis ir nereperis, ir nekompiuteris. Tad iš mums įprastų, melodingų dainų ši daina - greičiausia pasaulyje, ypač antroji jos pusė. Tai jin tuo ir ypatinga.

O ją galima paklausyti online, nereikia net siųstis:
https://esnips.com/doc/7c71d494-0...dware -Store.mp3

mhm gera sita kai pradeda malt ant galo tai pz (: juokas net ima...

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. birželio 21 d. 17:22:34
manau kad daugelis turi daina >led zeppelin stairway to heaven< , bet jej kas neturi taj rekomenduoju butinai tasisiust . pradzioj labai melodinga ir leta , o paciam gale suaktyveja i rocka. lb gera daina

Atsakyti
Tremor_Christ
2006 m. birželio 21 d. 14:30:37
atsiimu žodžius, parašiau tai neperklausęs dainos iki galo

2006 m. birželio 20 d. 22:43:49
Silentist rašė:
Weird Al Yankovic--Hardware Store

Ši daina yra ypatinga tuo, jog yra pati greičiausia pasaulyje. Na žinoma yra dainų, kuriose greičiau grojama, bet ne taip greitai dainuojama. yra tokių, kur dar greičiau dainuojama, pvz, repo dainose, kompo pagalba ar ;pan., bet šioje dainoje dainuoja baltasis ir nereperis, ir nekompiuteris. Tad iš mums įprastų, melodingų dainų ši daina - greičiausia pasaulyje, ypač antroji jos pusė. Tai jin tuo ir ypatinga.

O ją galima paklausyti online, nereikia net siųstis:
https://esnips.com/doc/7c71d494-0...dware -Store.mp3
toli grazu, with all the respect

2006 m. birželio 20 d. 18:40:50
Pakankamai NEoriginalus .. čia kas apie IR. Suklydau truputį berašydamas

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Yes Ariadne
 Yes

Very_crazy_enough Sportas Aš užmušiu tave
 Sportas
 Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti
Sahja 69 Danguje 16 metų
 69 Danguje

Šiuo metu vertiname

Chris Isaak Chris Isaak
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
05:14 - Very_crazy_enough
Praita cempionata leido kartojama nemokamai tv ziuret. Nesamone kazkokia 11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 3496
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 229228