megstu orbitalus ypac ju Diversions, bet neseniai maciau ju live pasirodyma (2012-tais krcw radio studijoj berods), blemba pasidare geda del ju...grojo kaip kokie tiesto ar kazkas panasaus (sorry teslos megejai, juk kiekvienam savo)
geris, bet atsiklausiau kazkaip jau seniai.
geriausias albumas imo The Middle Of Nowhere.
o stai The Altogether man biski nesusipratimas (bet ir ten yra geru gabalu).
Taip. techno muzikos dievai.. negaleciau ivardint nors viena ju albuma kuris buvo nepavykes. turi savo isskirtini unikalu kabinanti stiliu... labai puiku kad jie vel grizo prie kurybos ... dar uzmaciau kad nauju dainu isleide reiks persiklausyti
tokius kurinius kaip Doctor?, beached, one perfect sunrise tik klausyt ir klausyt
beto, gal dar kas pamenatt laida"negali buti" ? paleiskit orbitalu "forever" ir prisiminit kaip mat
1. BENDROSIOS NUOSTATOS:
1. Pagarbiai elgtis su kitais MUSIC.LT vartotojais ir lankytojais;
2. Nevartoti necenzūrinių žodžių ir keiksmažodžių;
3. Komentarus rašyti ir dalyvauti diskusijose tik tvarkingai;
2013 m. gruodžio 7 d. 06:57:10
megstu orbitalus ypac ju Diversions, bet neseniai maciau ju live pasirodyma (2012-tais krcw radio studijoj berods), blemba pasidare geda del ju...grojo kaip kokie tiesto ar kazkas panasaus (sorry teslos megejai, juk kiekvienam savo)
2011 m. kovo 7 d. 20:09:50
geriausias albumas imo The Middle Of Nowhere.
o stai The Altogether man biski nesusipratimas (bet ir ten yra geru gabalu).
2011 m. kovo 7 d. 15:44:34
2011 m. kovo 7 d. 01:20:07
tokius kurinius kaip Doctor?, beached, one perfect sunrise tik klausyt ir klausyt
beto, gal dar kas pamenatt laida"negali buti" ? paleiskit orbitalu "forever" ir prisiminit kaip mat