RADIOHEAD ir yra RADIOHEAD, nes jie ta pati ka (pvz) Metalica isreiskai rekdama, pasako kitaip.Eidami ratais ne tik apie visa esme bet ir apie akivaizdzia melodija.Jie yra RADIOHEAD ir yra geriausi, as net nemoku paaiskint kodel, bet taip yra.
Gal tas ir tiesa Rasahead, bet savo naujas paziuras ir subrendima vistiek galima isreiksti labiau tradicionio rocko israiska, kas zymiai geriau ir skamba. Hail to The Thief biskiuka prie to priartejo, bet jei taip ir toliau tai tuoj bus kazkas panausas i Bjork, ar dar kokius psichodeline muzika grojancius atlikejus, nesakau biski to yra sveika ir puiki girdeti, bet noretusi daugiau dainu kaip pvz Go To Sleep, is naujasio cd, zodziai kaip Rasahead minejo rimti, liudni, kritiski, bet pats dainos skambesys anaiptol nera kazkokia laidotuviu melodija.. To as ir labiausiai laukciau is naujasiu Radiohead kuriniu. Com Lag nelaikau pilnu kompaktu, tai tik siaip toks albumelis kad nepamirstu radioheadu
norite, kad sugriztu THE BENDS?bet gi jis grizta!manau, kad sutiksite su manimi, jeigu pasakysiu jog COM LAG daina "gagging order" tikrai yra labai silta ir svelni tarytum dar viena negirdeta THE BENDS daina.manau, kad nuo OK COMPUTER pasirodymo atsirado tikroji RADIOHEAD alternatyva.KAi RADIOHEAD dar vadinos ON A FRIDAY ju svajone buvo tapti rock'n roll'o zvaigzdemis todel ir ju muzika buvo tokia lengva, uzvedanti, lengvai priimama visu, kurie mego smagiai pasokti ir pauzti.pilna nuostabiu gitariu pjaustimu, ir lengvo Thom'o Yorke'o vokalo - tai tiesiog zavejo gerbejus.tuomet tomis dainomis jie reiske savo jausmus, isgyvenimus.Kaip pvz.bones, black star, anyone can paly guitar, I can't, prove yourself, sulk ir kitos.dabar ju dainos tapo labiau visuomenikritiskos.pvz.unch-up at a wedding kur dainuojama "You had to piss on our parade You had to shred our big day".Cia minima politikus, kurie sedi "virsuje" ir jiem nusispjaut kaip, kas ir kodel?gal ne sakysite.Normalu, kad RADIOHEAD is ilgaplaukiu paaugliu "isaugo" i "usuotus vyrus", kurie jau kitaip ziuri i pasauli.ta ju pasauleziura ir yra svarbiausias dalykas.kai klausai dainas, supranti, kad tai galbut kada nors pakeis pasauli.Tik tiems kas to nesupranta, daina visuomet ir lieka tik daina.Ir nesvarbu kas ja atlieka RADIOHEAD ar limp bizkit.
KAIP ZEMAI GALI KRISTI VISUOMENE IR MES PATYS????
nu man creep taj apskritaj gereusia dajna, bet geraj kad jie nekartojo jos sekmes, tik gajla kad isleide kid a jie sustojo ties ta psichopatiska elektronika, manyciau jiems dabar isleidus albuma kazkuom panasu i the bends sis taptu superhitu ir geriausiu ju albumu
ir gerai kad jie nekartojo creep sloves - tai labai jau atsidave komercija, o the bends ir be dideliai hitais tapusiu singlu is ties nuostabus kurinys. Elektroniniai radiohead, kas seke po ok computer, man asmeniskai yra prasciau, nes as labiausiai megstu gera rocka, o ne elektronika..
geriausias albumas tai OK computer.taciau sakydama, kad kiti prasti meluosiu.man dar veza KID A ir AMNESIAC, PABLO HONEY IR THE BeNDS, HAIL TO THE THIEF IR ???Singlu manau neverta vardyt, nes labai daug uzsitestu.Is tikruju The bends RADIOHEAD isleido "begdama" nuo Crrep'o, nes tuomet (1993) niekas nezinojo RADIOHEAD jie zinojo tik Creep'a[kaip ir kai kurie dabar]Thom'as rase [my iron lung] "this is our new song, just like the last one".Taip jie lyg ir norejo pakartoti Creep'o slove.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 27 d. 17:46:18
2004 m. spalio 27 d. 10:54:02
2004 m. spalio 27 d. 10:09:50
2004 m. spalio 27 d. 10:09:08
2004 m. spalio 27 d. 10:04:37
KAIP ZEMAI GALI KRISTI VISUOMENE IR MES PATYS????
2004 m. spalio 26 d. 12:53:23
2004 m. spalio 24 d. 23:37:52
2004 m. spalio 24 d. 17:42:16
2004 m. spalio 21 d. 08:05:30
2004 m. spalio 20 d. 13:34:27
2004 m. spalio 16 d. 07:44:51
2004 m. spalio 12 d. 11:51:32
2004 m. spalio 11 d. 22:12:07