hole rašė: sunkiai įsivaizduoju nuobodesnį dalyką už kolekcionavimą kažkotai, ko tau gal gyvenime nereikės ir galų gale net nežinosi, kaip visu tuom atsikratyt.
ziurint ka kolekcionuoji, is kolekcijos galima ir naudos gauti... man asmeniskai visai idomu buna apizet zmogaus kolekcija, aisku ziurint ka jis renka
Seniau kolekcionuodavau (pries 8-9 metus) viskas, kas su alum susije - etiketės, skarbonkes, padėkliukai ir etc... ir visą šį "stuff`ą" grūzdavau į palėpę, patikėkit tikrai įspudingai atrodė, norėtus dabar užeit į tą alaus kambarėlį...
aš tai nekolekcionuoju tų batų raištelių, bet iš tirkųjų, pritariu Tau - tikrai smagu! Mes su draugu tokiu vasarą raišteliais mainydavomės!!! Įdomų žiauriai su tai raišteliais...
Na, o aš..
Aš kolekcionuodavau statulėles, bet dabar nusibodo, šiaip guli ir tiek jos, dabar kolekcionuoju arbatų pakelius. Tik baigiasi arbata - pukšt - į mano spintą. dabar turiu apie 12 arbatų pakelių. Taip galima sužinoti ir kokias labiausiai mėgsti, kokio skonio daugiausia. Pas mane 4 ar 5 pakeliai vyšnių skonio arbatos O kiti ten uogų, citrinų, obuolių ir t.t...
batu raistelius. jie paty svisai netycia susikolekcionavo.. ne neturiu zalio supratimo, kodel man jie taip patinka, bet vis tiek sagu juos raisioti. megstu batu raistelius. juos galima priraisioti ant radiatoriaus, kaspyneliu visokiu paprasciausiu, o ant ju nuotrauku prikabineti.. for fun..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 16 d. 22:53:30
sunkiai įsivaizduoju nuobodesnį dalyką už kolekcionavimą kažkotai, ko tau gal gyvenime nereikės ir galų gale net nežinosi, kaip visu tuom atsikratyt.
2006 m. lapkričio 16 d. 22:47:26
ausines .. turiu ''net'' 2 geras poras.. kodel tiek ''dauk'' ?? Nes uzh jas paklojau daugiau nei 100 euru ..
na ir kokie isgrojimai tu ausiniu uz 100 ewru ? ir keliu vatu jos ?
2006 m. lapkričio 16 d. 22:27:47
2006 m. lapkričio 16 d. 21:54:26
2006 m. lapkričio 16 d. 21:47:33
2006 m. lapkričio 16 d. 15:12:07
2006 m. lapkričio 16 d. 14:30:49
2006 m. lapkričio 16 d. 13:04:49
2006 m. lapkričio 16 d. 10:31:40
2006 m. lapkričio 16 d. 00:52:19
2006 m. lapkričio 14 d. 18:46:06
2006 m. lapkričio 14 d. 18:43:09
koliakcionuoju mažus guminius spalvotus kamuoliukus ;>
nu dar plius galima sakyt, kad kolekcionuoju kamuoliukus iš kapsulių ;> dedu juos į parkerio widų. barška
kaj buvau pradinukas tuos sharatukus irgi rinkdavau
2006 m. lapkričio 14 d. 18:41:58
2006 m. lapkričio 14 d. 18:12:56
aš tai nekolekcionuoju tų batų raištelių, bet iš tirkųjų, pritariu Tau - tikrai smagu! Mes su draugu tokiu vasarą raišteliais mainydavomės!!! Įdomų žiauriai su tai raišteliais...
Na, o aš..
Aš kolekcionuodavau statulėles, bet dabar nusibodo, šiaip guli ir tiek jos, dabar kolekcionuoju arbatų pakelius.
2006 m. rugsėjo 11 d. 00:20:31
2006 m. rugsėjo 10 d. 17:40:28
2006 m. rugsėjo 10 d. 16:35:36
kolekcionuoju boruzes.. ;>
Man panašiai užėjo... Viskas nuo boružinių auskarų prasidėjo
2006 m. rugsėjo 10 d. 16:34:53
idomiai tu cia...
2006 m. rugsėjo 10 d. 15:52:14
2006 m. rugsėjo 9 d. 21:20:05