Kolekcionuoju veržles ir poveržles, kartais varžtelius, kuriuos randu ant kelio jau dveji metai, gal ir daugiau...
Kadangi specialiai jų neperku, tai kolekcija ne tokia ir didelė, gal koks ketvirtadalis stalo bet užtat neblogų egzempliorių yr ;]]]
Kolekcionuoju drambliukus. Turiu po kol kas tik keturis, nes dar tik pradėjau juos kolekcionuoti, taigi, todėl mano klekcija nėra didelė. Šiaip ji faina tuo, kad jie visi yra dovanoti. Mano manymu yra labai smagu kolekcionuoti daiktus, kuriuos tau padovanoja. Tada kiekvienas iš jų tau yra svarbus ir ypatingas.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 22 d. 19:50:03
2006 m. birželio 22 d. 19:49:11
eqliux>> neblogai
2006 m. birželio 22 d. 19:43:30
Kadangi specialiai jų neperku, tai kolekcija ne tokia ir didelė, gal koks ketvirtadalis stalo
2006 m. birželio 22 d. 19:43:07
2006 m. birželio 22 d. 19:41:05
2006 m. birželio 22 d. 19:31:58
tik prasau nerasykit tie, kurie nieko nekolekcionuoja