gintuks77 rašė: Groju groju groju kol kazkas grazaus gaunas, kai kazkas gaunas tai dar didesnis ikvepimas ateina. O siaip geros emocijos, isgyvenimai, ispudziai duoda ikvepima.
Jo, as irgi pastebejau, kai tik kazkas gaunas grazesnio, toks jausmas, lyg kokie vartai prasidaro is kart ideju kruva kyla, tik spek atsirinkt, ko reik ;]
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
mane dazniausiai ikvepia kokia nors daina. kokia eilute. daznai asmenine patirtis ar ivykiai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
įkvėpimas ateina vienatvėje. o šiaip tai sutinku su ballso teiginiu, kad įkvėpimą įtakoja ypač stiprios emocijos - susižavėjimas, pyktis, nervai, džiaugsmas. Taip pat veikia ypač sužavėjusios knygos ar konkretūs rašytojai.
O lengviausiai jis mane randa kai skaitau ką nors įdomaus, ar žiūrinėju paveikslėlius deviantART.com (ar kokiam kitam site) , ar kai klausaus naujos geros dainos. Kitaip tariant, mane įkvepia kitų žmonių darbai, nes noriu pati sukurti ką nors nuostabaus.
Nors ir taip netrūksta idėjų, tik kad sunkiai įgyvendinamos. Va, sugalvojau savo stuburo rentgeno nuotrauką kambary pasikabint, pasirodo, gydytojo siuntimo reikia, kad persišviest galėčiau, ir tai ne pas mane ta nuotrauka liktų. Tai ką, fingeris.
Iron_Meal rašė: Is tikruju, tai ikvepimo neieskau... Dazniausiai jis pats ateina...
Būtent. Bet dažniausiai, man ateina su muzika, kurios klausausi beveik visada, ar po susitikimo su draugais. Žinot, įspūdžiai, ir visa kita - kažkaip, veikia. Teigiamai.
Man asmeniskai to ikvepimo prisisaukti nepavyksta Jis ateina dazniausiai vonioje arba autobuse o kartais uztenka priesais save pasideti balta popieriaus lapa ir piestuka, uzsileisti klasikinio dziazo ir idejos pradeda lietis per krastus
2009 m. birželio 14 d. 15:50:25
2009 m. birželio 14 d. 08:54:06
2009 m. birželio 13 d. 23:03:29
Groju groju groju kol kazkas grazaus gaunas, kai kazkas gaunas tai dar didesnis ikvepimas ateina. O siaip geros emocijos, isgyvenimai, ispudziai duoda ikvepima.
Jo, as irgi pastebejau, kai tik kazkas gaunas grazesnio, toks jausmas, lyg kokie vartai prasidaro
2009 m. birželio 13 d. 22:46:29
2009 m. birželio 13 d. 21:51:34
2009 m. birželio 13 d. 21:50:15
jie tai vadina ikvepimu, nes uzdustu.
ir ko nepametei, tai ir ieskoti nereikia. vis del to, as nesu tikras jog vis del to yra trys zodziai.
2007 m. rugpjūčio 31 d. 21:32:19
2007 m. rugpjūčio 31 d. 19:20:50
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. birželio 8 d. 13:44:35
2007 m. birželio 8 d. 00:08:40
Ligoniai įkvepia tik sirgti .
2007 m. birželio 7 d. 02:16:17
kiekvienam kitaip. joa nepriversi ateiti. just.. happens..
2007 m. birželio 7 d. 01:58:32
įkvėpimas. Kuo netinkamesnėje vietoje, tuo 'produktyvesnis'. Pvz. šildomos grindų plytelės.
2007 m. birželio 7 d. 01:14:22
clear.
2007 m. birželio 6 d. 20:18:42
2007 m. birželio 5 d. 23:07:33
O lengviausiai jis mane randa kai skaitau ką nors įdomaus, ar žiūrinėju paveikslėlius deviantART.com (ar kokiam kitam site) , ar kai klausaus naujos geros dainos. Kitaip tariant, mane įkvepia kitų žmonių darbai, nes noriu pati sukurti ką nors nuostabaus.
2007 m. gegužės 1 d. 22:42:51
2007 m. gegužės 1 d. 21:48:55
O įkvėpimas ateina kartu su pastarųjų pabaiga.
Nors ir taip netrūksta idėjų, tik kad sunkiai įgyvendinamos. Va, sugalvojau savo stuburo rentgeno nuotrauką kambary pasikabint, pasirodo, gydytojo siuntimo reikia, kad persišviest galėčiau, ir tai ne pas mane ta nuotrauka liktų. Tai ką, fingeris.
2007 m. gegužės 1 d. 20:36:52
Is tikruju, tai ikvepimo neieskau... Dazniausiai jis pats ateina...
Būtent. Bet dažniausiai, man ateina su muzika, kurios klausausi beveik visada, ar po susitikimo su draugais. Žinot, įspūdžiai, ir visa kita - kažkaip, veikia. Teigiamai.
2007 m. gegužės 1 d. 20:23:18
Arba būnant gamtoje,dar nematytose vietose...
2007 m. balandžio 17 d. 14:13:51