Nu as ikvepimo neieskau, nes kai ieskau tai niekas neiseina Man turi atsitiktinai pasidaryt. Man pastoviai taip buna, kad kaip noriu kad butu tai niekas ir neiseina.
ikvepimas ateina,jei yra neuzrakintos durys. bet iseina jis nezinia pro kur ,gali nors simta spynu det.... seip ikvepimas gali buti paprasciausiame zemes grumste,tik reikia moket ji atpazint. mes ikvepimo ieskome sveciose salyse kur kokiuose kalnuose ar beribese dykumose,ieskome jo kuo toliau nuo saves. bet kartais uztenka paziuret i akis,zmogaus,ar pajusti padvelkusi vejo skoni.
man ikvepimas atsiranda pamacius kitu zmoniu neitiketinus, stebinancius, neeilinius atradimus (mintyse pagalvoju, mokysiuosi ir ash to pasieksiu). Man ikvepimas atsiranda netiketai, pamacius koki nors vaizdini, izgirdus muzika.
Pvz klausantis nerealios muzikos, uzsinoriu suprojektuoti koki el energijos tiekimo plana arba pasiimu fizikos vadoveli. Bet mokantis muzika turi buti rami, kad neblashkytu ir neitrauktu i ritma jei taip galima pasakyti. Manau ikvepimas ateina per nora pazinti, atrasti kashka naujo.
Įkvėpimas pats ateina, netikėtai. Tiesiog tokia nuotaika užeina ir viskas. Bet kur bet kokiu laiku ir vietoj. Tiesiog lyg įsijungia koks mechanizmas ir viskas. Tada viskas ką aš darau sekasi. Deja,tai vis rečiau pasitaiko..
Niekada nesistengiau jo ieškoti. Teisiog jis tapo mano gyvenimo dalimi ir tiek.
Mane įkvėpia dangaus spalva, nupjautos žolės kvapas, ką tik užplikytos arbatos garas, kai ji vėsta ant palangės, ir visos kitos smulmenos...
Bet kartais to įkvėpimo būna tiek daug, kad net pykina nuo minčių gausos... va,tada norisi daužyti galvą į sieną... taip vyksta jau pora saviačių...
kai pamatai kitu zmoniu darbus tada neateina ikvepimas, nemaisykit. tokiom situacijom zmogus tik pasijunta nevykeliu ir apsileideliu, nes mato, kad kiti aplink ji veikia, daro kazka, o jis ne, todel is nevilties pradeda imtis kazkokia veikla, idant pateisintu savo tinguma ir apsileidima. bet dazniausiai tokiu atveju gaunasi tik kopijavimas kitu zmoniu ideju.
Siaip man ikvepimas ateina.. kartais tiesiog is niekur ir tiesiog gera nuotaika ir pan. arb tiesiog kur nors pamatau kitu zmoniu darbus, piesinius ir ateina meninis ikvepimas.
Dirbu tokioje srityje, kuri gali buti prisikirta prie meno, nors to tikrai nepavadinciau, nes kuom kuom, bet saves menininku pavadinti tikrai nedristu ir man dar toli toli... Sutinku su ta nuomone, kad ikvepimo ieskojimas nebutinai turi buti priskirtas TIK meninkam, o man jis, asmeniskai yra butinas, kai darbas jau tampa rutina, vis nauji projektai, uzsikases darbais, tai tu ideju tiesog nebelieka, noro taipogi didelio nera, tada tenkasi griebtis kazko tokio... visada dirbu su muzika, bet atrinkta, tikrai ne bet kokia, turi buti nesunki, neblaskanti, o padedanti susikaupti, kaip sakant fonas darbui. Darbas susijes su piesimu, tad daznai vartau art magazines, lankausi interneto tinklapiuose, kur galima rasti tikrai peno akiai, bei tiesog idomiuose reklamuose, televizoriuje, bet kur galima atrasti ideju, tik reikia uzsikabinti... o tai tikrai nelengva pastebeti...
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:00:37
aš tai įkvėpiu ir iškvėpiu. tipo kvėpuoju. kaip ir paprasto organizmo reikalavimo oro, taip ir šio reikia mokytis. norint išgyventi, nors tikriau gal nenorint. tuo jis ir nenormalus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 17 d. 12:03:10
2007 m. balandžio 17 d. 01:46:02
2006 m. spalio 26 d. 20:34:36
2006 m. spalio 26 d. 20:24:39
2006 m. spalio 22 d. 19:52:07
2006 m. spalio 22 d. 19:51:16
2006 m. spalio 22 d. 19:40:18
2006 m. spalio 22 d. 17:54:07
2006 m. spalio 22 d. 16:53:35
Pvz klausantis nerealios muzikos, uzsinoriu suprojektuoti koki el energijos tiekimo plana arba pasiimu fizikos vadoveli. Bet mokantis muzika turi buti rami, kad neblashkytu ir neitrauktu i ritma jei taip galima pasakyti. Manau ikvepimas ateina per nora pazinti, atrasti kashka naujo.
2006 m. spalio 22 d. 00:58:54
2006 m. spalio 5 d. 21:57:45
2006 m. spalio 5 d. 21:35:29
Mane įkvėpia dangaus spalva, nupjautos žolės kvapas, ką tik užplikytos arbatos garas, kai ji vėsta ant palangės, ir visos kitos smulmenos...
Bet kartais to įkvėpimo būna tiek daug, kad net pykina nuo minčių gausos... va,tada norisi daužyti galvą į sieną... taip vyksta jau pora saviačių...
2006 m. rugsėjo 21 d. 18:38:02
bet tai ne ikvepimas.
2006 m. rugsėjo 21 d. 14:12:15
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:22:51
2006 m. rugsėjo 15 d. 00:00:37
2006 m. rugsėjo 5 d. 20:44:18
įkvėpimas mėgsta mane aplankyt kai būnu pikta.
strange įkvėpimas...
2006 m. rugsėjo 3 d. 18:29:15
2006 m. rugsėjo 3 d. 18:17:58
2006 m. rugsėjo 3 d. 01:21:27
jei tu siaurai suvoki kai kuriuos dalykus, nepamanyk jog tai visuotinis 'geriam degtine, alu vyna ir namine'.