Kauniečiai - 21 h Rotušėje
Vilniečiai - 21 h Katedros aikštėje
Klaipėdiečiai - 21 h Atgimimo aikštėje
Panevezieciai - 21h Laisves aikštėje
Alytus - 21h Rotušėje
Šiauliečiai - 21h priešais savivaldybę (prie fontanų, miesto centre)
kas grojate - su gitaromis, visi pasiimkite žvakučių ir degtukų. tegul būna jaukus vakaras. Jei negalite atvykti - 21 h uždekite žvakutę namuose.
Parašykit visiems, praneškit šią žinią - tegu kuo daugiau žmonių susirenka. Nepamirškit.
Maestro gyvenimas dar tikrai nesibaigė, jis tiktai pasikeitė. Mes, dar likę čia, visuomet jį prisiminsim kaip gerą, kūrybingą, nepaprastos valios žmogų.
Ilsėkitės Ramybėje, Maestro.
Iš jo kūrybos man neabejotinai geresnis projektas Kabaretas „Tarp girnų“ nei <> Geriausia daina "Žiūriu į grožį su ironija". Klausysiu ir prisiminsiu, koks buvo žmogus ir visus koncertus su juo, kuriuos esu matęs.
Visą dieną sugadino tokia naujiena. Atkeliauju į darbą, įsijungiu radijuką, sulaukiu žinių, ir..... kaip perkūnas iš giedro dangaus - netekome Maestro... TAip ir likau išsižiojusi.... Jau ir atrodė neblogai, jau atrodė, kad išsikapstys, bet deja deja... Aš taip ir nesupratau, ko jo dukra, atsiimdama apdovanojimą per LNK gerumo dieną, verkė. Dabar aiškiau ir būti nebegali. Vis tiek netikiu. Dar niekaip nesusitaikau, kad jau klausau balso iš Anapus...
Didelis šokas, kai sužinojau. Dar ir dabar kažkaip negaliu patikėti. Su šio Žmogaus dainom, praėjo visa mano vaikystė ir dabar kažkaip jaučiuosi lyg kažko trūktų, nors nei pažinojau, nei ką. Tiesiog.
Labai liūdna,bet taip jau taip būna. Klastinga liga gali užklupti kiekvieną. Ramybės, maestro.
O... Kai perskaičiau, net apšalau, negalėjau niekaip patikėti. Visada tikėjau, kad jis išsikapstys. Gaila, kad mus paliko toks talentas, tačiau turime džiaugtis jo palikimu. Ilsėkis Ramybėje.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. kovo 15 d. 19:45:16
Vilniečiai - 21 h Katedros aikštėje
Klaipėdiečiai - 21 h Atgimimo aikštėje
Panevezieciai - 21h Laisves aikštėje
Alytus - 21h Rotušėje
Šiauliečiai - 21h priešais savivaldybę (prie fontanų, miesto centre)
kas grojate - su gitaromis, visi pasiimkite žvakučių ir degtukų. tegul būna jaukus vakaras. Jei negalite atvykti - 21 h uždekite žvakutę namuose.
Parašykit visiems, praneškit šią žinią - tegu kuo daugiau žmonių susirenka. Nepamirškit.
2008 m. kovo 15 d. 19:34:15
"renkames visuotinai KATEDROS AIKSTEJE 21 VAL.!!!
Pasiimkim zvakuciu, ir pagerbsim VYTAUTA...pasidalinkim sia info kuo placiau."
Ilsėkis ramybėje.
2008 m. kovo 15 d. 19:33:53
megtas nuo mazumes;>
2008 m. kovo 15 d. 18:42:52
2008 m. kovo 15 d. 18:42:49
Neverta liūdėti, nors labai sunku jaustis kitaip.
Maestro gyvenimas dar tikrai nesibaigė, jis tiktai pasikeitė. Mes, dar likę čia, visuomet jį prisiminsim kaip gerą, kūrybingą, nepaprastos valios žmogų.
Ilsėkitės Ramybėje, Maestro.
2008 m. kovo 15 d. 18:42:12
2008 m. kovo 15 d. 18:18:30
turėjau omeny, Dainos Teatras.
2008 m. kovo 15 d. 18:16:35
Turėsime dabar tik dainas, žmogaus neliko..
Iš jo kūrybos man neabejotinai geresnis projektas Kabaretas „Tarp girnų“ nei <
2008 m. kovo 15 d. 18:15:11
2008 m. kovo 15 d. 17:42:15
2008 m. kovo 15 d. 17:41:46
2008 m. kovo 15 d. 17:21:52
2008 m. kovo 15 d. 17:18:36
Va, jis grynas Lietuvis buvo. Beprotiškai fantastiška persona.
2008 m. kovo 15 d. 17:17:53
Labai liūdna,bet taip jau taip būna. Klastinga liga gali užklupti kiekvieną. Ramybės, maestro.
2008 m. kovo 15 d. 17:16:21
2008 m. kovo 15 d. 17:06:35
2008 m. kovo 15 d. 17:00:08
2008 m. kovo 15 d. 15:16:33
2008 m. kovo 15 d. 14:52:02
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 15 d. 14:49:28
Ilsėkis ramybėje, maestro.