ko tu cia visu gaili??? kur tik pamatau tave, tai visus gini ir visu gaili. pripazistu, taja jau geriau uz mokinukes, kurias TU taip pat gini, bet jai juk nieko neatsitiko, tai ko mes cia visi bugstaujam???
ne, nu jus nesuprantate!! kartoju - ne pati Taja cia draskesi ar sieke kad a[ie ja aprasytu,, kartas nuo karto muzikantus pakalbina ir jie papasakoja, kas istrige, kuo gyvnea ir pan.. kaip irgi minejau panasus komentarai ir apie kitus. tik ten komentuojamas, kritikuojamas, apkalbamas ivykis, o cia kimbama ir kitaip..
bukit malonus ir aprasykit apje kiekwiena lietuwi kuris ten buwo newykusios naujienos, tikraj
2006 m. liepos 1 d. 14:49:34
krc . musice su naujienom taj visaj lievai .atnaujina kas savaite ir taj tos naujienos ' lb rimtos' . tokios kajp ir shita , apie taja...
ash pasikartosiu , bet ar sunku nukopint naujienas ish kitu lietuvishku tinklapiu????
jei ka tj cia apie daugeli buna panasiai.. tieisog ne muzininius ivykius cia aptaria, o pakalbina koki atlikeja ir jis papasakoja ka neseniai patyres. gi ne taja pati cia draskes, kad sitai rasytu., istrigo jai ir papasakojo.. apie yva daug durnesniu buna.
užknisa. Surado iš ko reklama padaryt. Aš ir jei būsiu iš kur nors grįžęs ir po mėnesio kažkur už 1000 km nuo to vietos kur aš buvau nugriaudės sprogimas aš ir pasakysiu akd buvau per plauką nuo žūties aš suprantu kad jai galbūt baisu kad ir ji kaip nors ten patekt galėjo bet visiems to skelbt nereikia.
va tie kur nukentejo, tai vargsai, o jai tai nieko. tai ko cia gasdintis...
Because the future arise and it burns ...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. liepos 8 d. 11:11:38
GErai,kad tajai nieko neatsitiko
ko tu cia visu gaili??? kur tik pamatau tave, tai visus gini ir visu gaili. pripazistu, taja jau geriau uz mokinukes, kurias TU taip pat gini, bet jai juk nieko neatsitiko, tai ko mes cia visi bugstaujam???
2006 m. liepos 2 d. 18:01:54
2006 m. liepos 2 d. 15:30:58
2006 m. liepos 2 d. 08:33:31
2006 m. liepos 1 d. 21:23:18
2006 m. liepos 1 d. 14:49:34
ash pasikartosiu , bet ar sunku nukopint naujienas ish kitu lietuvishku tinklapiu????
2006 m. birželio 30 d. 21:19:17
2006 m. birželio 30 d. 13:07:27
2006 m. birželio 30 d. 09:43:46
2006 m. birželio 29 d. 21:18:49
2006 m. birželio 29 d. 21:05:24
2006 m. birželio 29 d. 20:15:29
2006 m. birželio 29 d. 18:51:09
2006 m. birželio 29 d. 18:30:46
2006 m. birželio 29 d. 15:30:00