Vienas megstamiausiu ju albumu, bet ne pats megstamiausias
Rotten Aplle išvis yra kažkas nepakartojamo.Nereali daina.Tokia...nežinau net.Kai jos klausau, atrodo pasineri visai kažkur kitur, girdi tik Layne'o balsą, dainuojantį 'What i see is unreal'. Nerealu.
Nutshell - Gosh,kokie ten žodžiai, žmogau! Pirmą sykį per unpluggedą išgirdau ir susižavėjau.Tai dar dabar negaliu pasakyt kuri versija labiau žavi - studijinė ar unpluggedo.
I Stay Away irgi gera daina, nors klipas man asmeniškai kiek neįprastas pasirodė.Nesakau kad nepatiko, bet kažkaip...Žiurėt į Alicus pagamintus iš plastelino [ar ko ten] pasirodė šiek tiek keista
No Excuses - klipas labai gražus, daina, nors jau pabodusi ir 100 -ą sykų klausyta - taip pat gera
Whale & Wasp - niekada man nepatiko vien tik instrumentiniai kūriniai, bet paklausius šito pradėjau ieškotis tabų ir mokytis grot.
Don't Follow - trubūt mažiausiai iš viso šito albumo man patikusi daina.Nėra labai lėva, bet labai smagiai irgi nesiklauso.
Swing On This - Irgi nėra viena mėgtsmiausių dainų, bet klausyt galima
albumas. Tik 6 gabalai, atrodo. Kūriniai man labai patinka, aišku. Bet
"Alice in Chains" (kitaip dar vadinamas "Tripod") yra pilnas albumas.
Ir jis man irgi labai patinka. Dabar net nelabai galėčiau išskirti,
kuris iš šitų dviejų man labiau patinka. Net ir nesistengsiu išskirti.
Abu labai geri. Abu turiu originalus.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. sausio 25 d. 18:19:42
2008 m. lapkričio 18 d. 21:47:43
Grunge'as.
Imm... Alc'ai <3.
2007 m. balandžio 29 d. 14:35:34
2007 m. balandžio 29 d. 12:56:20
Rotten Aplle išvis yra kažkas nepakartojamo.Nereali daina.Tokia...nežinau net.Kai jos klausau, atrodo pasineri visai kažkur kitur, girdi tik Layne'o balsą, dainuojantį 'What i see is unreal'. Nerealu.
Nutshell - Gosh,kokie ten žodžiai, žmogau! Pirmą sykį per unpluggedą išgirdau ir susižavėjau.Tai dar dabar negaliu pasakyt kuri versija labiau žavi - studijinė ar unpluggedo.
I Stay Away irgi gera daina, nors klipas man asmeniškai kiek neįprastas pasirodė.Nesakau kad nepatiko, bet kažkaip...Žiurėt į Alicus pagamintus iš plastelino [ar ko ten] pasirodė šiek tiek keista
No Excuses - klipas labai gražus, daina, nors jau pabodusi ir 100 -ą sykų klausyta - taip pat gera
Whale & Wasp - niekada man nepatiko vien tik instrumentiniai kūriniai, bet paklausius šito pradėjau ieškotis tabų ir mokytis grot.
Don't Follow - trubūt mažiausiai iš viso šito albumo man patikusi daina.Nėra labai lėva, bet labai smagiai irgi nesiklauso.
Swing On This - Irgi nėra viena mėgtsmiausių dainų, bet klausyt galima
2007 m. balandžio 29 d. 10:39:24
2007 m. vasario 23 d. 15:38:20
2005 m. lapkričio 13 d. 09:50:56
2005 m. spalio 18 d. 13:41:11
nerealios dainos
man patinka :>
2004 m. spalio 25 d. 21:49:49
2004 m. spalio 25 d. 17:52:35
albumas. Tik 6 gabalai, atrodo. Kūriniai man labai patinka, aišku. Bet
"Alice in Chains" (kitaip dar vadinamas "Tripod") yra pilnas albumas.
Ir jis man irgi labai patinka. Dabar net nelabai galėčiau išskirti,
kuris iš šitų dviejų man labiau patinka. Net ir nesistengsiu išskirti.
Abu labai geri. Abu turiu originalus.
2004 m. spalio 21 d. 08:06:16
2004 m. spalio 12 d. 13:05:46