Dirbant ar ką nors ne per rimto darant - ta pati muzika, kaip ir visada, pagal nuotaiką. Jei reikia labiau susikaupti, ten kažką rimtesnio skaityti ar rašyti, labai gerai sulenda Yann Tiersen, M83, Archive, Massive Attack, Penguin Cafe Orchestra, Sigur Ros.
Jei reikia super susikaupti, pvz, ryte laukia egzas arba darbo pristatymas koks, o darbo dar nėra, tai, aišku, muzika būna išjungta.
be muzikos negaliu gyventi. per pamokas groja mp3, taip lengviau susikaupti...namie, kelionėje, dailėje visur. kai bloga, kai gera... buna įvairi, pagal nuotaika- jei labai susierzinusi klausau kazko sunkesnio, kai liudna ivairiu... zodziu kiekvienai progai atitinkamos yra
dirbant kartais tenka 'mokytis' muzikos istorijos temas tai buna mp3 kišenėj, klasika ausyse ir dafai bulvių skust
kitais atvejais ką nors lengvo rock ar šiaip nedepresuojančio.
vat ko negaliu pakęsti, tai primityvios pseudomuzikos fono... atima bet kokią energiją ir laaabai erzina
man iš vis mokantis muzika pradėjo trukdyt, na galbūt dėl to, kad šiemet tas mokymasis reikalauja daug didesnio susikaupimo. Tad jos mokantis - vengiu.
o kai namus tvarkau tai tinka visokia.
vienintelis skirtumas,tarp mokymosi metu ir šiaip laisvalaikiu klausomos muzikos:kai mokausi, muzika groja atitinkamai tyliau.
Čia mano bėda. Aš deduosi, kad man muzika netrukdo, todėl jos daug klausau, net kai reikia ką nors rimto veikti. Nors iš tikrųjų ji blaško dėmesį, nes jį gali blaškyti bet kas, taip jau yra man. Tačiau ir nesiklausant jos visiška tyla man neįmanoma. Nes yra ir namiškiai ir šiaip visokie garsai. Ir turbūt jau pamanėt, kad jie irgi blaško mano dėmesį. Tai va toks išsiblaškėlis esu. Tai tik naktį ir bandau kažką nuveikti svarbaus.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. balandžio 6 d. 20:57:43
2008 m. kovo 31 d. 14:11:12
2008 m. kovo 31 d. 00:53:00
2008 m. kovo 29 d. 17:38:13
Tyla irgi neblogai.
Šiaip dirbti man asmeniškai padeda dark ambient, darwave ar panašūs tamsūs žanrai
2008 m. kovo 29 d. 15:43:41
2008 m. kovo 29 d. 15:35:47
2008 m. vasario 14 d. 19:18:46
2008 m. vasario 14 d. 14:41:07
Jei reikia super susikaupti, pvz, ryte laukia egzas arba darbo pristatymas koks, o darbo dar nėra, tai, aišku, muzika būna išjungta.
2008 m. vasario 7 d. 21:34:59
2008 m. sausio 29 d. 18:24:22
2007 m. lapkričio 9 d. 20:10:05
dirbant kartais tenka 'mokytis' muzikos istorijos temas
kitais atvejais ką nors lengvo rock ar šiaip nedepresuojančio.
vat ko negaliu pakęsti, tai primityvios pseudomuzikos fono... atima bet kokią energiją ir laaabai erzina
2007 m. lapkričio 9 d. 19:33:28
Nėra taip, kad dirbant vienokį ar kitokį darbą, ar mokantis, muzika keičiasi.
2007 m. lapkričio 9 d. 15:02:59
2007 m. lapkričio 9 d. 14:38:31
2007 m. spalio 28 d. 23:01:07
2007 m. spalio 28 d. 18:24:20
2007 m. spalio 28 d. 09:32:33
2007 m. spalio 28 d. 02:55:02
o kai namus tvarkau tai tinka visokia.
2007 m. spalio 28 d. 02:34:43
taip kad įvairiai.
vienintelis skirtumas,tarp mokymosi metu ir šiaip laisvalaikiu klausomos muzikos:kai mokausi, muzika groja atitinkamai tyliau.
2007 m. spalio 28 d. 02:23:17