"Šilta" grupė, ir vokalistė moteris labai tinka, turi gerą balsą, kuris tinka tokiam roko žanrui labai gerai
Plastic Letters: dainos kaip Denis ir kt.
arba
Parallel Lines: toki hitai kaip Hanging On The Telephone, Heart Of Glass.
Man tai tas pats. Tiesiog aš pirmu albumu priimu Blondie kaip new wave grupę, o antru - kaip kokybiško pop ir disco.
Tai kas kad Heart Of Glass (once I had a love... ir tt.) yra tokia komercinė ir pigiai skambanti šiais laikais daina. Tais laikais grupės išradimas buvo inovatyviai išnaudoti technines sintezatorių galimybes. Tada toks eksperimentavimas ir nesiskaito popsu. Aišku dar vėliau jau nepasakysi kuo ji patapo: ar ten Blondie, ar ten Abba, grynas disco. Tačiau tie pirmieji albumai yra _kažkas tokio_
O šiaip Blondie težinau tris dainas: 'Maria', 'Good Boys' ir 'Call Me'. Patinka kaip pastarąją ji atlieka su Shirley Manson iš Garbage. Iš tikro manau kad Blondie yra puiki grupė, galbūt kada nors pasidomėsiu daugiau.
.
Ir beje, man seniau visada atrodė, kad 'Maria' dainoje skamba vyriškas balsas ;o
Smashing rašė: Hmmm... atsisiunčiau visą krūvą dainų, bet labiausiai patinka MARIA ir GOOD BOYS xD Nu dar ta ONE WAY OR ANOTHER nieko visai.. man tos moteriškės balsas patinka, bet pvz MARIA dainoj tas balsas jums nepanašus į mūsų Lauros Čepukaitės?
Prajuokinai Bet specialiai paklausiau, nu tikrai kazkuo primena Bet ne per priedaini. Ir Laurai dar toli iki Blondie, oi kaip toli...
Hmmm... atsisiunčiau visą krūvą dainų, bet labiausiai patinka MARIA ir GOOD BOYS xD Nu dar ta ONE WAY OR ANOTHER nieko visai.. man tos moteriškės balsas patinka, bet pvz MARIA dainoj tas balsas jums nepanašus į mūsų Lauros Čepukaitės?
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. rugsėjo 13 d. 13:28:47
79-83 buvo užkariavusi visas LT diskotekas,nostalgija..buvo lb populiari,na ir dabar pukiai skamba,visai nepasenę ritmai
2012 m. vasario 26 d. 12:05:35
patinka :D
2011 m. sausio 19 d. 22:07:42
2010 m. rugsėjo 11 d. 01:12:46
2010 m. vasario 23 d. 16:47:07
2010 m. vasario 23 d. 16:46:34
2010 m. vasario 22 d. 21:42:48
2010 m. vasario 21 d. 16:28:00
2006 m. liepos 5 d. 18:56:48
2006 m. liepos 5 d. 18:47:06
visur kur tik nueinu, diskutuoja, nesutaria, žmonės į dvi dalis dalinasi: tie kuriems patinka Blondie albumas:
Plastic Letters: dainos kaip Denis ir kt.
arba
Parallel Lines: toki hitai kaip Hanging On The Telephone, Heart Of Glass.
Man tai tas pats. Tiesiog aš pirmu albumu priimu Blondie kaip new wave grupę, o antru - kaip kokybiško pop ir disco.
Tai kas kad Heart Of Glass (once I had a love... ir tt.) yra tokia komercinė ir pigiai skambanti šiais laikais daina. Tais laikais grupės išradimas buvo inovatyviai išnaudoti technines sintezatorių galimybes. Tada toks eksperimentavimas ir nesiskaito popsu. Aišku dar vėliau jau nepasakysi kuo ji patapo: ar ten Blondie, ar ten Abba, grynas disco. Tačiau tie pirmieji albumai yra _kažkas tokio_
2006 m. liepos 4 d. 18:06:52
2006 m. liepos 2 d. 02:08:50
2006 m. liepos 2 d. 01:52:20
2006 m. liepos 2 d. 01:51:47
2006 m. liepos 2 d. 00:41:47
.
O šiaip Blondie težinau tris dainas: 'Maria', 'Good Boys' ir 'Call Me'. Patinka kaip pastarąją ji atlieka su Shirley Manson iš Garbage. Iš tikro manau kad Blondie yra puiki grupė, galbūt kada nors pasidomėsiu daugiau.
.
Ir beje, man seniau visada atrodė, kad 'Maria' dainoje skamba vyriškas balsas ;o
2006 m. liepos 1 d. 21:44:31
2006 m. liepos 1 d. 21:42:03
Hmmm... atsisiunčiau visą krūvą dainų, bet labiausiai patinka MARIA ir GOOD BOYS xD Nu dar ta ONE WAY OR ANOTHER nieko visai..
2006 m. liepos 1 d. 21:39:11
2006 m. liepos 1 d. 16:49:59
2006 m. liepos 1 d. 16:40:58