Izzo,
gi čia grynas piaras yra... Byberis gailestingasis.... lašas jūroje bus tie pinigai palyginus su paprastų žmonių ir labdaros organizacijų aukomis, o vat atgarsis koks diiidelis... mmmmmmhm. Japonams dabar yra svarbesnių rūpesčių nei kažkokių nevykelių cirkas.
p.s. Bono galėjo iš savo sąskaitos numest limona ir viskas. Dabar matos už bet kokio šūdo kabinasi, kad tik pasiipiarint, duetai/chujetai su visokiais autais... trūksta žodžių.
dafock su tais Byberiais? Kiek žinau japonai vertina užsenietišką muziką, manau jiem gėda, kad už juos koncertuos byberis. Iš principo neimčiau tų pinigų
Oio oi oi... ir „U2“, Rihanna, „Bon Jovi“, Nicki Minaj ir Justin‘as Bieber, ir Beady Eye“, „Primal Scream“, Graham‘as Coxon‘as, Paul‘as Weller, o ir GaGa turbūt dar priplauks. LIVE EARTH turbūt prilygs šis renginys
2011 m. kovo 27 d. 12:34:04
2011 m. kovo 23 d. 12:25:57
gi čia grynas piaras yra... Byberis gailestingasis.... lašas jūroje bus tie pinigai palyginus su paprastų žmonių ir labdaros organizacijų aukomis, o vat atgarsis koks diiidelis... mmmmmmhm. Japonams dabar yra svarbesnių rūpesčių nei kažkokių nevykelių cirkas.
p.s. Bono galėjo iš savo sąskaitos numest limona ir viskas. Dabar matos už bet kokio šūdo kabinasi, kad tik pasiipiarint, duetai/chujetai su visokiais autais... trūksta žodžių.
2011 m. kovo 23 d. 11:38:17
2011 m. kovo 23 d. 09:01:36
2011 m. kovo 22 d. 21:48:36
2011 m. kovo 22 d. 21:02:45
2011 m. kovo 22 d. 18:30:25
2011 m. kovo 22 d. 18:20:15