Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ScReAmaS
2006 m. liepos 9 d. 11:01:05
Franz Ferdinand - ausis skaudina? Cha cha. Kas kam. Gal ties tokia išvada ir baigiam.

Atsakyti
KingRoach
2006 m. liepos 9 d. 00:01:11
ScReAmaS << oj oj ojojoj.. lb savotiski tie tavo Top Trackai,zinai,nors pries alternativu rocka tikrai nesu nusistates bet 60 % ten esanciu dainusku niekad nesiklausyciau,ypac Franz Ferdinand (nuo jo ausis pradeda skaudeti) gal tik ketvirtadalis pateisina lukescius,na o likes 15 % isvis kaip ten pateko? nepradek draskytis,cia tik mano nuomone.Sekmes ieskant ivairoves bei pleciant akirati !

2006 m. liepos 8 d. 18:51:30
KingRoach rašė:
ScReAmaS << tipo be sito "slamsto" daugiau nieko nesiklausai? Juk lb siaura..

hahaha. klausau tikrai įvairiai tiesiog in general esu labiau linkes prie alternative rock, bet čia jokia taisyklė.
gali mestelėt akį į https://www.last.fm/user/ScReaMaS/ ir sudirbt mane už Roxette ir Fall Out Boy klausymą va, praktiškai jau ir pasakiau ką galėjai paskui pasakyt tu o šiaip, pas mane no problem playliste greta pamatyt tokius atlikėjus kaip, sakykim, Pink Floyd ir 2Pac tiesiog kas liečia naujesnę muziką, daugiau dėmesio skiriu būtent alternative.
nžn, aš nuo savęs šį tą pasakiau. reikia įvairovės - kiti pakankamai paįvairins su savais pasiūlymais. kam čia kabinėtis

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 8 d. 18:36:34
kiek tolerancijos erlecki pas tave

2006 m. liepos 8 d. 18:34:01
ScReAmaS << tipo be sito "slamsto" daugiau nieko nesiklausai? Juk lb siaura..

2006 m. liepos 8 d. 18:04:33
Na ok, mestelsim šį tą iš maniškių šviežienų (kai kurios jau tik sąlyginai šviežienos)...

Alkaline Trio - Mercy Me
The Strokes - You Only Live Once
Razorlight - In The Morning
Blue October - Hate Me
The Vines - Don't Listen To The Radio
The Zutons - Valerie
Ordinary Boys - Boys Will Be Boys
The Raconteurs - Steady As She Goes
The Kooks - Naive
Snow Patrol - You're All I Have
Keane - Is It Any Wonder?

+Sandi Thom - I Wish I Was A Punk Rocker (With Flowers In My Hair)

Na sakau gal užteks?

Atsakyti
Xpo
2006 m. liepos 7 d. 17:50:30
1)The Automatics - Monster, geras kūrinys, ačiū už rekomendaciją. O Muse jau nuo seno mėgstu ir vertinu. Kitos?
2)Erlecki: baik reklamuot tą savo radio puslapį.

Atsakyti

2006 m. liepos 7 d. 16:46:16
The Automatics - Monster
Labai man patiko, toks gan paprastas, bet kokybiškas rokas, geras priedainis. Sutinku, kad ši daina yra verta dėmesio.

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 7 d. 15:41:11
Einama daina ir yra ta apie kuria zinoti, ne sauja zmoniu, o didele dalis.
Jei lacune radijos neklausai, tai kaip gali zinoti, ka jos groja? Yra daug radijo stociu. Yra formatai. Jei radijas yra POP formato, tai tu nenorek is ju nepop muzikos. Maniskis Music-1 radijas, aplankyk jo grojarasti (https://music1topas.puslapiai.lt/playlis tas.htm) ir paziurek kad cia itraukiama ivaraus stiliaus muzika. tiesa ji yra nauja. Civilizuotos salys, kaip Anglija, nacioalinis transliuotojas i grojarasti itraukia nuo drumanbaso iki metalo ir tai nieko ten nestebina, nes ten seniai isnykusi riba tarp popso ir nepopso. Yra tiesiog mainstreamas, kurio kaip popso traktuoti negalima

2006 m. liepos 7 d. 15:30:22
KingRoach rašė:
erleckis << dekui kad papildai,iskarto matosi susigaudantis zmogus Crawling tajpogi

lacunacoil<< silpnai apsisvietes.. Siandieninei muzikai nepriklauso rockas? wake up !! nei vieno gyvo instrumento? ka tu klausai zmogau?? nekomentuok ko nezinai..

jus ka jau visai akli ar nesuporantat ka sakau... as sakau kad yra daug nauju dainu kurios geros bet cia buvo kazkur mintis apie einamas naujas dainas tai ir sakau kad paskutiniu metu einamomis patapo hip hopai ir panasei...as pats perdaug neklausau senu dainu o pagrinde naujas...tad manes ziuriu nesupratot - as norejau pasakyt kad ne visiems visos naujos dainos yra einamos ir jei del to nekuria temu apie jas...kokio velnio kurt tema apie nauja daina kuria zino tik keli zmones ir kurios temos populiarumas bus lygu 0

2006 m. liepos 7 d. 14:39:59
thatsme << as omeny turiu muzika kaip visuma o ne ackiras dainas.

bulleTz << ishsiblavyk,mes randames diskusijoje.Cia tavo reikalas kad neturi ko pridurti

Anarchistas_UK << taj tu man dbr pasakyk savo megstama grupe ar atlikeja (undergroundas ir Lietuva nesiskaito) kuri nesusizere bent milijono? Ar tu vapse suvoki kad be tos komercijos tu siaindienai negirdetum nei vienos taip savo mylimos dainos?

2006 m. liepos 7 d. 14:26:27
Klasikine muzika pradedant nuo renesanso nezinai iki kada baigiant, rodos iki siu laiku, buvo ir yra kuriama del pinigu. jei nera stimulo a la pinigai, tada darbas nedaromas taip atsakingai. Del saves galima ir ant dirvono sesiastyge paskrabint ir to uztenka.

2006 m. liepos 7 d. 13:45:53
Senesne muzika tikrai daug geresne nere taip persmelkta komercija

2006 m. liepos 7 d. 13:06:28
KingRoach rašė:
ballsas << vertinant ackiras dainas gali,bet grupuojant i senas ir naujas? logiskai pagalvok. Kalbi apie isliekamaja verte bet ar pac sugebi susirasti ta verte ar klausai tik tai kas jau senai ivertinta?

Mirtis << as buciau patenkintas jeigu tu butum ne is urvo islindus ir bent trp susigaudytum Lb nepergyvenk man viskas gerai,tik trp supykde taj sugalvojau isreiksti nepasitenkinima,paskui supratau kad ne cia irasi
renny << as,kaip ir kiekvienas turiu didziuli sarasa patinkanciu senu dainu,nemanyk kad as pries jas nusistates,bet va,kaip pac pastebi dauguma nusustacius pries siandienine muzika,nes mano galva,nemoka ar nezino kaip acirinkti.

Xpo << be radijos,kuri daznai yra aciliekanti,yra televizija internetas ir kiti inf.saltiniai.

Psyhobabble << su tavim net nera apie ka kalbeti..jau antra karta tokia nesamone parasai..prie ko cia popsas?

Pasilik savo nuomone sau .

2006 m. liepos 7 d. 10:51:46
Psyhobabble >> pritariu (

Vis tiek y tų naujų dainų temas mažai atsakinėja arba tas dainas apvaro

2006 m. liepos 7 d. 10:33:14
as tai radijo imtuvo namie neturiu, nezinau kokios tos naujos dainos https://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/65.gif dbr gilinuosi i keliu atlikeju diskografija, tingeciau dar nauju dainu ieskoti

2006 m. liepos 7 d. 09:10:04
Koks užsidegimas.
Tik kad burnojimui ir geresnę vietą pasirinkti galima.

Kaip eilinis kurmis nematau reikalo sekti kiekvieną naują pasirodžiusią dainą. Ir vėl (sunki ta neišprusėlio dalia) nežinau kas yra visų jau įvertinta ir pripažinta, todėl esu visiškai laisva domėtis tuo ką girdžiu ir pajuntu.

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 7 d. 08:38:04
Sieju tuo, kad Rock ir Alter techno abu labu savo laiku buvo ir yra naujos proerzio bangos i kurias ziurima skeptiskai. Bet dabar jau saknis ileides rockas nesupranta ir nepriima taip pat naujos, koks ir pats kadaiuse buvo, muzikos bangos.

2006 m. liepos 7 d. 02:48:23
klausau tai kas patikna ir mano nuomone dainos isleidimo metai nera tas rodyklis i kuri reiktu kreipti demesi, acirenkant savo muzika...

KingRoach rašė:
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas?
o kodel negali?
Muse - Starlight (2006)
Muse - Bliss (2001)
mano megstamos grupes dvi labai geros dainos.. ir kaip manai kuri man labiau patinka? ...Bliss, o gal turetu labiau patikti Starlight? nes ji juk nauja...

Atsakyti

2006 m. liepos 7 d. 00:48:36
erleckis >>> ne, aš palaikau visus kurie bando muzikuoti ir kurie tiki tuo ką daro, nepaisant to kaip jiems tai sekasi.
Dabar ateina 'alter techno' karta? ... kuo siejasi Rock ir Techno . .?

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Village People Village People
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 367
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 161196