Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 9 d. 11:01:05
2006 m. liepos 9 d. 00:01:11
2006 m. liepos 8 d. 18:51:30
ScReAmaS << tipo be sito "slamsto" daugiau nieko nesiklausai?
hahaha. klausau tikrai įvairiai
gali mestelėt akį į https://www.last.fm/user/ScReaMaS/ ir sudirbt mane už Roxette ir Fall Out Boy klausymą
nžn, aš nuo savęs šį tą pasakiau. reikia įvairovės - kiti pakankamai paįvairins su savais pasiūlymais. kam čia kabinėtis
2006 m. liepos 8 d. 18:36:34
2006 m. liepos 8 d. 18:34:01
2006 m. liepos 8 d. 18:04:33
Alkaline Trio - Mercy Me
The Strokes - You Only Live Once
Razorlight - In The Morning
Blue October - Hate Me
The Vines - Don't Listen To The Radio
The Zutons - Valerie
Ordinary Boys - Boys Will Be Boys
The Raconteurs - Steady As She Goes
The Kooks - Naive
Snow Patrol - You're All I Have
Keane - Is It Any Wonder?
+Sandi Thom - I Wish I Was A Punk Rocker (With Flowers In My Hair)
Na sakau gal užteks?
2006 m. liepos 7 d. 17:50:30
2)Erlecki: baik reklamuot tą savo radio puslapį.
2006 m. liepos 7 d. 16:46:16
Labai man patiko, toks gan paprastas, bet kokybiškas rokas, geras priedainis. Sutinku, kad ši daina yra verta dėmesio.
2006 m. liepos 7 d. 15:41:11
Jei lacune radijos neklausai, tai kaip gali zinoti, ka jos groja? Yra daug radijo stociu. Yra formatai. Jei radijas yra POP formato, tai tu nenorek is ju nepop muzikos. Maniskis Music-1 radijas, aplankyk jo grojarasti (https://music1topas.puslapiai.lt/playlis tas.htm) ir paziurek kad cia itraukiama ivaraus stiliaus muzika. tiesa ji yra nauja. Civilizuotos salys, kaip Anglija, nacioalinis transliuotojas i grojarasti itraukia nuo drumanbaso iki metalo ir tai nieko ten nestebina, nes ten seniai isnykusi riba tarp popso ir nepopso. Yra tiesiog mainstreamas, kurio kaip popso traktuoti negalima
2006 m. liepos 7 d. 15:30:22
erleckis << dekui kad papildai,iskarto matosi susigaudantis zmogus
lacunacoil<< silpnai apsisvietes.. Siandieninei muzikai nepriklauso rockas? wake up !! nei vieno gyvo instrumento? ka tu klausai zmogau?? nekomentuok ko nezinai..
jus ka jau visai akli ar nesuporantat ka sakau... as sakau kad yra daug nauju dainu kurios geros bet cia buvo kazkur mintis apie einamas naujas dainas tai ir sakau kad paskutiniu metu einamomis patapo hip hopai ir panasei...as pats perdaug neklausau senu dainu o pagrinde naujas...tad manes ziuriu nesupratot - as norejau pasakyt kad ne visiems visos naujos dainos yra einamos ir jei del to nekuria temu apie jas...kokio velnio kurt tema apie nauja daina kuria zino tik keli zmones ir kurios temos populiarumas bus lygu 0
2006 m. liepos 7 d. 14:39:59
bulleTz << ishsiblavyk,mes randames diskusijoje.Cia tavo reikalas kad neturi ko pridurti
Anarchistas_UK << taj tu man dbr pasakyk savo megstama grupe ar atlikeja (undergroundas ir Lietuva nesiskaito) kuri nesusizere bent milijono? Ar tu vapse suvoki kad be tos komercijos tu siaindienai negirdetum nei vienos taip savo mylimos dainos?
2006 m. liepos 7 d. 14:26:27
2006 m. liepos 7 d. 13:45:53
2006 m. liepos 7 d. 13:06:28
ballsas << vertinant ackiras dainas gali,bet grupuojant i senas ir naujas? logiskai pagalvok. Kalbi apie isliekamaja verte
Mirtis << as buciau patenkintas jeigu tu butum ne is urvo islindus ir bent trp susigaudytum
renny << as,kaip ir kiekvienas turiu didziuli sarasa patinkanciu senu dainu,nemanyk kad as pries jas nusistates,bet va,kaip pac pastebi dauguma nusustacius pries siandienine muzika,nes mano galva,nemoka ar nezino kaip acirinkti.
Xpo << be radijos,kuri daznai yra aciliekanti,yra televizija internetas ir kiti inf.saltiniai.
Psyhobabble << su tavim net nera apie ka kalbeti..jau antra karta tokia nesamone parasai..prie ko cia popsas?
Pasilik savo nuomone sau .
2006 m. liepos 7 d. 10:51:46
Vis tiek y tų naujų dainų temas mažai atsakinėja arba tas dainas apvaro
2006 m. liepos 7 d. 10:33:14
2006 m. liepos 7 d. 09:10:04
Tik kad burnojimui ir geresnę vietą pasirinkti galima.
Kaip eilinis kurmis nematau reikalo sekti kiekvieną naują pasirodžiusią dainą. Ir vėl (sunki ta neišprusėlio dalia) nežinau kas yra visų jau įvertinta ir pripažinta, todėl esu visiškai laisva domėtis tuo ką girdžiu ir pajuntu.
2006 m. liepos 7 d. 08:38:04
2006 m. liepos 7 d. 02:48:23
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas?
Muse - Starlight (2006)
Muse - Bliss (2001)
mano megstamos grupes dvi labai geros dainos.. ir kaip manai kuri man labiau patinka? ...Bliss, o gal turetu labiau patikti Starlight? nes ji juk nauja...
2006 m. liepos 7 d. 00:48:36
Dabar ateina 'alter techno' karta? ... kuo siejasi Rock ir Techno . .?