Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 7 d. 00:36:33
Lengviausia stoveti toj pusej kur jau kazkas nukariauta, pripazinta. Viskas viskam daro itaka. Cia vyksta kartu konfliktas. Savo laiku jos irgi buvo modernios kryptis del kuriu alpo buriai jaunouliu, o sustabarejusiu suaugeliu laikomos apokalipses apraiskom. Dabar tas pats senasis rokeis nepripazista naujos alter techno kartos, nors toki pati vaidmeni pats savo laiku vaidino. Toks mastymas ir nusiteikimas naturalus.
kaip i mane ziuretum jei as savo kurybo sdaina is sirdies grodamas atlikciau? ar dristum mane nusvipti?

2006 m. liepos 7 d. 00:24:50
erleckis rašė:
dar galiu prideti Snow Patrol "Cashing Cars". Zinokit as irgi kazkada galvojau kaip jus. taciau atejo tas supratimas, gal dar gilesnis laukia. Ne beda, kad dar vystkluose sedite. Jus dar kaip mazi vaikai, kuriem muzika kaip kazkoks reiskinys turintis greitai ir smarkiai paveikti. Jus neturite kanrtybes isiklausyti isigilinti. Jums reikia tuctuojau kad ausys plystu, nesuprantam,as rekimas langus dauzytu. Laukiniai.

Tu biškį nusišneki ir jau pradedi mane nervuot
'greitai ir smarkiai paveikti' ? . tu paklausyk tokių grupių kaip The Cure ar tų pačių Smashing Pumpkins. Ar jie tau atrodo galintys paveikti iš karto ir tt? . ten yra muzika į kurią gali gilintis ir gilintis. O naujos grupės ypač ta jūsų EINAMOJI muzika yra labai supaprastinta.

Ir dar - - - žinai tokį posakį 'visa muzika jau sukurta, tik ne visi pinigai paimti' ? Jis gal atrodo kvailas, bet jame yra tiesos. Daugelio naujų grupių muzika jau yra kažkur girdėta, nėra nieko tokio kas būtų tikrai visiškai nauja, savita.

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 6 d. 23:52:12
tai perspejimas, nes ir kaip nenoreciau, turiu isankstine nuomone susidares, Tos dainos ne is pirsto lauztos. Jos ne muzikos topu, o kritiku ir vienu geriausiu radijo didzeju (aisku ne lietuvos) pripazintos

2006 m. liepos 6 d. 23:50:29
dar galiu prideti Snow Patrol "Cashing Cars". Zinokit as irgi kazkada galvojau kaip jus. taciau atejo tas supratimas, gal dar gilesnis laukia. Ne beda, kad dar vystkluose sedite. Jus dar kaip mazi vaikai, kuriem muzika kaip kazkoks reiskinys turintis greitai ir smarkiai paveikti. Jus neturite kanrtybes isiklausyti isigilinti. Jums reikia tuctuojau kad ausys plystu, nesuprantam,as rekimas langus dauzytu. Laukiniai.

2006 m. liepos 6 d. 23:50:25
erleckis rašė:
pagal tavo prasyma:

Muse "Supermassive Black Hole"
The Kooks "Naive" arba "She Moves In Her Own Way"
The Automatic "Monster"

Girdejai jas? isklausyk. Jei nesugebi vertinti, geriau net nesistebek kad ju nesupranti.

Gerai, paklausysiu ir pasakysiu savo nuomonę. Iš karto mane nuteiki , kad aš jų nesuprasiu? ar čia išankstinis apsidraudimas? ;>

Atsakyti
KingRoach
2006 m. liepos 6 d. 23:47:39

erleckis << dekui kad papildai,iskarto matosi susigaudantis zmogus Crawling tajpogi

lacunacoil<< silpnai apsisvietes.. Siandieninei muzikai nepriklauso rockas? wake up !! nei vieno gyvo instrumento? ka tu klausai zmogau?? nekomentuok ko nezinai..

2006 m. liepos 6 d. 23:46:42
pagal tavo prasyma:

Muse "Supermassive Black Hole"
The Kooks "Naive" arba "She Moves In Her Own Way"
The Automatic "Monster"

Girdejai jas? isklausyk. Jei nesugebi vertinti, geriau net nesistebek kad ju nesupranti.

2006 m. liepos 6 d. 23:33:47
<<>> niekas nekalba apie radija! Tema buvo sukurta apie einamas (naujas) dainas!
O, kiek zinau, naujos dainos yra toks, kurios yra neseniai sukurtos! Argi tu klausaisi tik tu grupiu, kurios jau yra isirusios ir nebekura?

2006 m. liepos 6 d. 23:33:32
erleckis >>> pasiūlyk bent kokias 3 tavo manymu tikrai visaip kaip geras naujo roko dainas.

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 6 d. 23:28:34
Tarptautiiu mastu dabar rokas . Sunkioji muzika, gyvi intrumenati kyla, vuksta promotionas. Tik lietuvoj atsilikimas per 20 metu. Sakau, jei jus klausote RC, ZIPA, tai jusu prolemos, kad taip snekate. Paklausykite geru radijus. Jos ne lietuvoje, tiesa. Taciau kartais cia veikia One Music Radio -->> www.music-1topas.tai.lt.

As kaip muzikos topu sudarinetojas jau pasigendu tarptautiniu POP ATLIKEJU, Visur tik rokas pagrinde eina i mada. ir neskieskit savo kurmiarausiuose lindedami.

Tikrai nemokate atskirti naujos ir vertos demesio muzikines kurybos. Jus patys klausote popsa. Klausote senienas kurios yra pripazintos ir ne jusu, o placiosios mases.

As vertinu ne klasikini skoni, o gebejima atrasti, atskirti tikra nauja talenta. As tuo zaveciausi, jei to daugiau butu. Tarp jusu kaimieciai cia tokiu nerasti.

2006 m. liepos 6 d. 23:19:36
crawlnig> nesupratai manes> as kaip tik norejau pasakyti jog taip gaunasi jog tos "naujos dainos kuriu nera musice" ir yra hip hop rnb ir etc. aš norėjau pasakyti jog ta vadinamoji šiandienine muzika yra šlamštas ir kad yra daug geresniu nauju dainu kuriu negroja radijas.

2006 m. liepos 6 d. 23:17:31
prie ko cia apsileide? tai ka dabar visi roko metalo ir kt fanai turi klausyt antraruses sokiu muzikos ir tik del to kad nauja gabala kzkox dj isleido? nesamone kas ka nori tas ta klauso!
o jei tie klausytojai tame tarpe ir as neranda naujoje muzikoje nieko sau artimo tai kodel jie
ir as turim ta dance ir kt mesla klusyti?

2006 m. liepos 6 d. 23:11:40
Butent! Isties uzsknisa, kad cia nera galimynbes surasti zmoniu, klausancia "einamu" dainu!

<<>> nesuvokiu, kodel nauja daina PRIVALO buti tik "hip hop, pop, rnb"? Kiba VISI "kitokios muzikos" kurejai ismire ir nebekuria dainu, apie kurias cia galima butu padiskutuoti...?

2006 m. liepos 6 d. 22:45:49
Na, per radiją negroja mano mėgiamo stiliaus dainų.. (beveik).. tame ir esmė...

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 6 d. 21:28:14
hip hop , pop ,rnb stai ka dabar groja ir kas yra "siandienine muzika"...Nei vieno gyvo instrumento beveik , užknisusios melodijos ir žliumbiantys saldūs vokalai...boring...aš didžiujuosi musicu kad čia renkasi žmonės klausantys kitokia muzika o ne tą "šiandienini" šlamšta.

2006 m. liepos 6 d. 20:40:31
ballsas << vertinant ackiras dainas gali,bet grupuojant i senas ir naujas? logiskai pagalvok. Kalbi apie isliekamaja verte bet ar pac sugebi susirasti ta verte ar klausai tik tai kas jau senai ivertinta?

Mirtis << as buciau patenkintas jeigu tu butum ne is urvo islindus ir bent trp susigaudytum Lb nepergyvenk man viskas gerai,tik trp supykde taj sugalvojau isreiksti nepasitenkinima,paskui supratau kad ne cia irasiau.

renny << as,kaip ir kiekvienas turiu didziuli sarasa patinkanciu senu dainu,nemanyk kad as pries jas nusistates,bet va,kaip pac pastebi dauguma nusustacius pries siandienine muzika,nes mano galva,nemoka ar nezino kaip acirinkti.

Xpo << be radijos,kuri daznai yra aciliekanti,yra televizija internetas ir kiti inf.saltiniai.

Psyhobabble << su tavim net nera apie ka kalbeti..jau antra karta tokia nesamone parasai..prie ko cia popsas?

2006 m. liepos 6 d. 16:12:56
KingRoach rašė:
Vaikai,kas jums daros? Pasiskaicius pirmas 10 temu sukilo skrandzio turinys,nejuokauju.. Noriu isreiksti pasipiktinima ir kartu susirupinima.. Diskusijuose lb retai randu aptariant daina kuri yra einama (nauja).Jeigu jau kox gudresnis sukuria tokia tema,taj geriausiu atveju atsako tik kokie 2..3.. zmogeliai.Ar taj rodo cia susirenkanciu melomanu lygi? Nejaugi istiesu yra taip linxma prisiminti 5 kartus uzmirstas ir tiek pat kartu prikeltas dainas? O gal nera is ko rinktis?

manau kad taj yra puiku, kad cia renkas zmones klausantis normalia muzika, o ne "einama" shudina popsa ar "dar geriau rapa"

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 6 d. 15:53:09
Siulaikaines muzikos tendencijos ->> www.music-1topas.tai.lt
Cia yra geriausia kas nauja. Zipas - tautos mulkintojas.
Geriausias radijos totis Lietuvoje pagal Dj vedima - LIETUS. Duodu garbes zodi.

2006 m. liepos 6 d. 15:47:00
1.Gudruoli, pasakyk dar šaltinių, kurie galėtų perteikti šiuolaikinės muzikos tendencijas.
2. Tarp daugybės senų ir mėgstamų grupių yra dar daugiau nežinomų grupių, kurios yra vertos dėmesio. Taigi, jokio prieglobsčio neieškom, o vis atrandam ką nors nauja.
3. Rašai: " ...eilinis siu diskusiju dalyvis isijungia radiocentra ar m-1 isgirsta daug pop`so.Tuomet jis pradeda purksti ir pripuola prie savo winampo,isijungia lista kuriame 2000 senu ivairaus rockelio dainu.. ". O iš tiesų suspaudžia music.lt ir į savo list'ą parsisiunčia dar daugiau dainų, kurios yra vertos dėmesio. Skirtingai nuo radio ar Tv. Elementaru - pasirinkimo laisvė.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 6 d. 14:38:02
as tai pvz klausau kas man patinka. pasiklausau ir m1,ir zipfm, ir power hit radio, o kai jis nusibosta isijungiu savo winamp'a pasiklausau. kiekvieno skonis skirtingas. jei tau nepatinka senos dainos tai tu ju paprasciausiai neklausyk, klausyk kas tau patinka. kurk naujas temas, gal tikrai kas atsilieps

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126