|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 7 d. 00:36:33
kaip i mane ziuretum jei as savo kurybo sdaina is sirdies grodamas atlikciau? ar dristum mane nusvipti?
2006 m. liepos 7 d. 00:24:50
dar galiu prideti Snow Patrol "Cashing Cars". Zinokit as irgi kazkada galvojau kaip jus. taciau atejo tas supratimas, gal dar gilesnis laukia. Ne beda, kad dar vystkluose sedite. Jus dar kaip mazi vaikai, kuriem muzika kaip kazkoks reiskinys turintis greitai ir smarkiai paveikti. Jus neturite kanrtybes isiklausyti isigilinti. Jums reikia tuctuojau kad ausys plystu, nesuprantam,as rekimas langus dauzytu. Laukiniai.
Tu biškį nusišneki ir jau pradedi mane nervuot
'greitai ir smarkiai paveikti' ? . tu paklausyk tokių grupių kaip The Cure ar tų pačių Smashing Pumpkins. Ar jie tau atrodo galintys paveikti iš karto ir tt? . ten yra muzika į kurią gali gilintis ir gilintis. O naujos grupės ypač ta jūsų EINAMOJI muzika yra labai supaprastinta.
Ir dar - - - žinai tokį posakį 'visa muzika jau sukurta, tik ne visi pinigai paimti' ? Jis gal atrodo kvailas, bet jame yra tiesos. Daugelio naujų grupių muzika jau yra kažkur girdėta, nėra nieko tokio kas būtų tikrai visiškai nauja, savita.
2006 m. liepos 6 d. 23:52:12
2006 m. liepos 6 d. 23:50:29
2006 m. liepos 6 d. 23:50:25
pagal tavo prasyma:
Muse "Supermassive Black Hole"
The Kooks "Naive" arba "She Moves In Her Own Way"
The Automatic "Monster"
Girdejai jas? isklausyk. Jei nesugebi vertinti, geriau net nesistebek kad ju nesupranti.
Gerai, paklausysiu ir pasakysiu savo nuomonę. Iš karto mane nuteiki , kad aš jų nesuprasiu? ar čia išankstinis apsidraudimas? ;>
2006 m. liepos 6 d. 23:47:39
erleckis << dekui kad papildai,iskarto matosi susigaudantis zmogus
lacunacoil<< silpnai apsisvietes.. Siandieninei muzikai nepriklauso rockas? wake up !! nei vieno gyvo instrumento? ka tu klausai zmogau?? nekomentuok ko nezinai..
2006 m. liepos 6 d. 23:46:42
Muse "Supermassive Black Hole"
The Kooks "Naive" arba "She Moves In Her Own Way"
The Automatic "Monster"
Girdejai jas? isklausyk. Jei nesugebi vertinti, geriau net nesistebek kad ju nesupranti.
2006 m. liepos 6 d. 23:33:47
O, kiek zinau, naujos dainos yra toks, kurios yra neseniai sukurtos! Argi tu klausaisi tik tu grupiu, kurios jau yra isirusios ir nebekura?
2006 m. liepos 6 d. 23:33:32
2006 m. liepos 6 d. 23:28:34
As kaip muzikos topu sudarinetojas jau pasigendu tarptautiniu POP ATLIKEJU, Visur tik rokas pagrinde eina i mada. ir neskieskit savo kurmiarausiuose lindedami.
Tikrai nemokate atskirti naujos ir vertos demesio muzikines kurybos. Jus patys klausote popsa. Klausote senienas kurios yra pripazintos ir ne jusu, o placiosios mases.
As vertinu ne klasikini skoni, o gebejima atrasti, atskirti tikra nauja talenta. As tuo zaveciausi, jei to daugiau butu. Tarp jusu kaimieciai cia tokiu nerasti.
2006 m. liepos 6 d. 23:19:36
2006 m. liepos 6 d. 23:17:31
o jei tie klausytojai tame tarpe ir as neranda naujoje muzikoje nieko sau artimo tai kodel jie
ir as turim ta dance ir kt mesla klusyti?
2006 m. liepos 6 d. 23:11:40
<<
2006 m. liepos 6 d. 22:45:49
2006 m. liepos 6 d. 21:28:14
2006 m. liepos 6 d. 20:40:31
Mirtis << as buciau patenkintas jeigu tu butum ne is urvo islindus ir bent trp susigaudytum
renny << as,kaip ir kiekvienas turiu didziuli sarasa patinkanciu senu dainu,nemanyk kad as pries jas nusistates,bet va,kaip pac pastebi dauguma nusustacius pries siandienine muzika,nes mano galva,nemoka ar nezino kaip acirinkti.
Xpo << be radijos,kuri daznai yra aciliekanti,yra televizija internetas ir kiti inf.saltiniai.
Psyhobabble << su tavim net nera apie ka kalbeti..jau antra karta tokia nesamone parasai..prie ko cia popsas?
2006 m. liepos 6 d. 16:12:56
Vaikai,kas jums daros? Pasiskaicius pirmas 10 temu sukilo skrandzio turinys,nejuokauju.. Noriu isreiksti pasipiktinima ir kartu susirupinima.. Diskusijuose lb retai randu aptariant daina kuri yra einama (nauja).Jeigu jau kox gudresnis sukuria tokia tema,taj geriausiu atveju atsako tik kokie 2..3.. zmogeliai.Ar taj rodo cia susirenkanciu melomanu lygi? Nejaugi istiesu yra taip linxma prisiminti 5 kartus uzmirstas ir tiek pat kartu prikeltas dainas? O gal nera is ko rinktis?
manau kad taj yra puiku, kad cia renkas zmones klausantis normalia muzika, o ne "einama" shudina popsa ar "dar geriau rapa"
2006 m. liepos 6 d. 15:53:09
Cia yra geriausia kas nauja. Zipas - tautos mulkintojas.
Geriausias radijos totis Lietuvoje pagal Dj vedima - LIETUS. Duodu garbes zodi.
2006 m. liepos 6 d. 15:47:00
2. Tarp daugybės senų ir mėgstamų grupių yra dar daugiau nežinomų grupių, kurios yra vertos dėmesio. Taigi, jokio prieglobsčio neieškom, o vis atrandam ką nors nauja.
3. Rašai: " ...eilinis siu diskusiju dalyvis isijungia radiocentra ar m-1 isgirsta daug pop`so.Tuomet jis pradeda purksti ir pripuola prie savo winampo,isijungia lista kuriame 2000 senu ivairaus rockelio dainu.. ". O iš tiesų suspaudžia music.lt ir į savo list'ą parsisiunčia dar daugiau dainų, kurios yra vertos dėmesio. Skirtingai nuo radio ar Tv. Elementaru - pasirinkimo laisvė.
2006 m. liepos 6 d. 14:38:02