Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. liepos 6 d. 14:14:59
Oi oi, kokie mes nepatenkinti, kaip mums gėda už kitus.

Tik koks tiklas amžinai klykauti, kaip viskas blogai? Atleiskite už mano siauraprotiškumą, bet aš nesuprantu asmenų, kurie sugeba tik kažkuo piktintis vietoj to, kad pasiieškotų kitos svetainės, kur renkasi neatsilikę melomanai.

Galiausiai šitais klyksmais žmonių neperauklėsi. Jiems visiškai dzin, ir aš tokį jų požiūrį visiškai suprantu. Tai tiek.

2006 m. liepos 6 d. 13:50:25
KingRoach rašė:
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas?

Gali, nes jos jau patikrintos laiko. Kaip ir naujas dainas, visi jas puolė klausytis, kai kam atsibodo, o kai kam ne. Liko tokių, kurie jas klauso ir šiandien. Aš irgi klausau daugiausia senesnes. O yra daug tokių dainų, kurias visi klauso, nes naujos ir viskas. Paskui užmiršta, nes neturėjo išliekamosios vertės. kai rašė Mocartas, Bachas ir visi klasikai, aišku, buvo ir daug tokių, kurie rašė, bet apie juos mes šiandien visiškai nieko nežinome.

Atsakyti
KingRoach
2006 m. liepos 6 d. 13:02:34
Dieve apsaugok juos nes jie visiskai nesuvokia ka kalba... Geda uz jumis.
1. Prie ko tas sup... radijas ?!?!?! atrodo kad taj butu vienintelis saltinis.Tuomet siulyciau Zip fm,bet jusu konservatoriskas poziuris mane nuteikia pesimistiskai..
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas? Cia jau man tokiam durnam visiskai neaisku.. Galiu padaryti tik viena isvada - jeigu zmogus nebesusigaudo siuolaikiniame muzikos pasaulyje,neatseka tobulejimo gairiu, taj naturalu kad jis puls jieskoti prieglobscio muzikoje kuria jis klause pries 2-15 metu atgal. Ir po viso sito pareiskiama kad muzika šiuo metu yra kažkokia iškrypus ar dabartinis radio šlamštas yra tiesiog verslo dalis.. Atsiprasau tai menka ir nerimta.Tokius veikejus reiktu lyginti su urviniais arba pensininkais.
3.Skaitau,"Manau kad kaip tik čia renkasi tikri melomanai klausantys tikrai geros muzikos ir gerbiantys muzika" .. Gerbiamasai,ar galima gerbti muzika taip apsileidziant? Puiku kad branginat pripazintas ir nusipelniusias dainas bet ar to uztenka vadintis tikru melomanu?
4.Galiausiai man irgi neviskas patinka,kas liecia siulaikine muzika,bet juk kiekvienas sveiko proto zmogus atsirenka,tam jam ir skirtas mastymas,o as matau tokia situacija : eilinis siu diskusiju dalyvis isijungia radiocentra ar m-1 isgirsta daug pop`so.Tuomet jis pradeda purksti ir pripuola prie savo winampo,isijungia lista kuriame 2000 senu ivairaus rockelio dainu.. ir po to vadinasi rimtos muziokos zinovais..

2006 m. liepos 6 d. 11:37:33
jo radijas groja tik del fono o muzika namie klausau del to kad man ji patinka, o per radija roko neleidzia, kas yra blogai... ai bet ka padarysi tam juk winampas

2006 m. liepos 6 d. 11:29:17
Hopeless rašė:
Aš irgi nesidomiu tuo kas dabar einama nes muzika šiuo metu yra kažkokia iškrypus (dauguma).
Bet tai nereiškia, kad klausau vien nusibodusias dainas. Pavyzdys: neseniai atradau tokią grupę kaip SMASHING PUMPKINS. Ir iš karto visa jų diskografija, kiekviena jų daina man yra kažkas naujo, dar negirdėto. Ir tokių grupių dar 'neatrastų' yra šimtai, tad kodėl turėčiau domėtis tuo kas yra nauja, bet 90% prasta, jei galiu klausyti kažką sukurto prieš 10 ar 20 metų, bet aukščiausios klasės?

Ar ne dėl mano niko susidomėjai? (joke )
taip... dar pilna grupių apie kurias nieko nežinome, nors jos kur kas geresnės už dabartinį šlamštą..
Aš ir pati neseniai atradau daugybę man anksčiau nežinomų gerų grupių..

Atsakyti
Xpo
2006 m. liepos 6 d. 11:15:44
Nereikia jokių naujų dainų. Dabartinis radio šlamštas yra tiesiog verslo dalis. Dar vienas dalykas - senų dainų yra kur kas daugiau nei naujų, taigi didesnė pasirinkimo galimybė.

Atsakyti
erleckis (Užblokuotas)
2006 m. liepos 6 d. 11:13:49
tada jus klausote ne to radijo kokio reikia. Ir nesugebate dainoje atrasti zavesio ir rimtos temos.
Apie tuos, kas tik sunkiaja muzika uzsiverte isvis nekalbu, Dziungliu Dzordzai

2006 m. liepos 6 d. 11:00:36
Aš irgi nesidomiu tuo kas dabar einama nes muzika šiuo metu yra kažkokia iškrypus (dauguma).
Bet tai nereiškia, kad klausau vien nusibodusias dainas. Pavyzdys: neseniai atradau tokią grupę kaip SMASHING PUMPKINS. Ir iš karto visa jų diskografija, kiekviena jų daina man yra kažkas naujo, dar negirdėto. Ir tokių grupių dar 'neatrastų' yra šimtai, tad kodėl turėčiau domėtis tuo kas yra nauja, bet 90% prasta, jei galiu klausyti kažką sukurto prieš 10 ar 20 metų, bet aukščiausios klasės?

Atsakyti
blink41
2006 m. liepos 6 d. 10:50:04
kad naujos dainos yra nieko vertos bent dauguma beje nei sum 41 nei kitu savo megstamu grupiu per radijo centra ar m1 girdeti dar neteko

2006 m. liepos 6 d. 10:31:52
Kažkodėl man lygiai taip pat atrodo... per radiją beveik vienas sh..

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 6 d. 09:31:23
man einamos dainos yra kurias aš klausau ir dažniausiai kurių negroja radijas...senos ir radijos negrojamos dainos yra daug kartų geresnės už dabartines pop ir hip hop kurias leidžia tv ir radio...Manau kad kaip tik čia renkasi tikri melomanai klausantys tikrai geros muzikos ir gerbiantys muzika, nes to kas pagal tave yra einamos dainos net muzika negalima pavadinti.

Ps.: reikšk tu ta savonepasitenkinima vis tiek nieko nepakeisi, arba pats kurk temas apie "einamas" dainas gal apsiseks gal atrašys

2006 m. liepos 6 d. 02:02:32
tokias temas reikia kurti ne bet kur, o čia:

Diskusijos > MUSIC.LT > Pastabos

Atsakyti
k_b
2006 m. liepos 6 d. 01:54:21
O gal tiesog tos naujos dainos ''neuzkabina" ir nera vertos, kad butu aptariamos? ;>

2006 m. liepos 6 d. 01:20:44
Vaikai,kas jums daros? Pasiskaicius pirmas 10 temu sukilo skrandzio turinys,nejuokauju.. Noriu isreiksti pasipiktinima ir kartu susirupinima.. Diskusijuose lb retai randu aptariant daina kuri yra einama (nauja).Jeigu jau kox gudresnis sukuria tokia tema,taj geriausiu atveju atsako tik kokie 2..3.. zmogeliai.Ar taj rodo cia susirenkanciu melomanu lygi? Nejaugi istiesu yra taip linxma prisiminti 5 kartus uzmirstas ir tiek pat kartu prikeltas dainas? O gal nera is ko rinktis?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126