|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Naujos dainos. Kodėl apie jas tiek mažai diskutuojama?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 6 d. 14:14:59
Tik koks tiklas amžinai klykauti, kaip viskas blogai? Atleiskite už mano siauraprotiškumą, bet aš nesuprantu asmenų, kurie sugeba tik kažkuo piktintis vietoj to, kad pasiieškotų kitos svetainės, kur renkasi neatsilikę melomanai.
Galiausiai šitais klyksmais žmonių neperauklėsi. Jiems visiškai dzin, ir aš tokį jų požiūrį visiškai suprantu. Tai tiek.
2006 m. liepos 6 d. 13:50:25
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas?
Gali, nes jos jau patikrintos laiko. Kaip ir naujas dainas, visi jas puolė klausytis, kai kam atsibodo, o kai kam ne. Liko tokių, kurie jas klauso ir šiandien. Aš irgi klausau daugiausia senesnes. O yra daug tokių dainų, kurias visi klauso, nes naujos ir viskas. Paskui užmiršta, nes neturėjo išliekamosios vertės. kai rašė Mocartas, Bachas ir visi klasikai, aišku, buvo ir daug tokių, kurie rašė, bet apie juos mes šiandien visiškai nieko nežinome.
2006 m. liepos 6 d. 13:02:34
1. Prie ko tas sup... radijas ?!?!?! atrodo kad taj butu vienintelis saltinis.Tuomet siulyciau Zip fm,bet jusu konservatoriskas poziuris mane nuteikia pesimistiskai..
2. Kaip gali is esmes senos dainos buti pranasesnes uz naujas? Cia jau man tokiam durnam visiskai neaisku.. Galiu padaryti tik viena isvada - jeigu zmogus nebesusigaudo siuolaikiniame muzikos pasaulyje,neatseka tobulejimo gairiu, taj naturalu kad jis puls jieskoti prieglobscio muzikoje kuria jis klause pries 2-15 metu atgal. Ir po viso sito pareiskiama kad muzika šiuo metu yra kažkokia iškrypus ar dabartinis radio šlamštas yra tiesiog verslo dalis.. Atsiprasau tai menka ir nerimta.Tokius veikejus reiktu lyginti su urviniais arba pensininkais.
3.Skaitau,"Manau kad kaip tik čia renkasi tikri melomanai klausantys tikrai geros muzikos ir gerbiantys muzika" .. Gerbiamasai,ar galima gerbti muzika taip apsileidziant? Puiku kad branginat pripazintas ir nusipelniusias dainas bet ar to uztenka vadintis tikru melomanu?
4.Galiausiai man irgi neviskas patinka,kas liecia siulaikine muzika,bet juk kiekvienas sveiko proto zmogus atsirenka,tam jam ir skirtas mastymas,o as matau tokia situacija : eilinis siu diskusiju dalyvis isijungia radiocentra ar m-1 isgirsta daug pop`so.Tuomet jis pradeda purksti ir pripuola prie savo winampo,isijungia lista kuriame 2000 senu ivairaus rockelio dainu.. ir po to vadinasi rimtos muziokos zinovais..
2006 m. liepos 6 d. 11:37:33
2006 m. liepos 6 d. 11:29:17
Aš irgi nesidomiu tuo kas dabar einama nes muzika šiuo metu yra kažkokia iškrypus (dauguma).
Bet tai nereiškia, kad klausau vien nusibodusias dainas. Pavyzdys: neseniai atradau tokią grupę kaip SMASHING PUMPKINS. Ir iš karto visa jų diskografija, kiekviena jų daina man yra kažkas naujo, dar negirdėto. Ir tokių grupių dar 'neatrastų' yra šimtai, tad kodėl turėčiau domėtis tuo kas yra nauja, bet 90% prasta, jei galiu klausyti kažką sukurto prieš 10 ar 20 metų, bet aukščiausios klasės?
Ar ne dėl mano niko susidomėjai? (joke
taip... dar pilna grupių apie kurias nieko nežinome, nors jos kur kas geresnės už dabartinį šlamštą..
Aš ir pati neseniai atradau daugybę man anksčiau nežinomų gerų grupių..
2006 m. liepos 6 d. 11:15:44
2006 m. liepos 6 d. 11:13:49
Apie tuos, kas tik sunkiaja muzika uzsiverte isvis nekalbu, Dziungliu Dzordzai
2006 m. liepos 6 d. 11:00:36
Bet tai nereiškia, kad klausau vien nusibodusias dainas. Pavyzdys: neseniai atradau tokią grupę kaip SMASHING PUMPKINS. Ir iš karto visa jų diskografija, kiekviena jų daina man yra kažkas naujo, dar negirdėto. Ir tokių grupių dar 'neatrastų' yra šimtai, tad kodėl turėčiau domėtis tuo kas yra nauja, bet 90% prasta, jei galiu klausyti kažką sukurto prieš 10 ar 20 metų, bet aukščiausios klasės?
2006 m. liepos 6 d. 10:50:04
2006 m. liepos 6 d. 10:31:52
2006 m. liepos 6 d. 09:31:23
Ps.: reikšk tu ta savonepasitenkinima vis tiek nieko nepakeisi, arba pats kurk temas apie "einamas" dainas gal apsiseks gal atrašys
2006 m. liepos 6 d. 02:02:32
Diskusijos > MUSIC.LT > Pastabos
2006 m. liepos 6 d. 01:54:21
2006 m. liepos 6 d. 01:20:44