nezinociau, kad jam 19a ar 20 metu, tai pagalvociau, kad kox 40metis dainuoja...ziauru kai pasirenka dainas ne pagal savo metus ir be reikalo nusisendina...
apgailetina iki skausmo... kai pagalvoji, koki pasisekima panasaus plauko atilkejai turi Lietuvoje, tai net susimastai, zmogus, ka tu cia ir beveiki... blogiausia, kad ne vien visokiausi kaimeliai ir miesteliai del jo alpsta, bet, palyginus, ir musu nemazi miestai.. rimtai, graudu net darosi..
Ir wel Andrius, ir wel naujienos apie ji! Kaip dziugu, kai akimis perbegusi per Naujienas galiu sustabdyti sawo zwilgsni ties jo wardu. Tada esu rami, nes zinau, kad TIKRA muzika dar nemire ir net nesiruoshia mirti, kad dar ishliko atlikeju, kuriu, nors ir wisishkai nesikeicianti, taciau nuoshirdi muzika sutraukia pilnas sales gerbeju iwairiuose kaimuose,miesteliuose, gywenwietese, baznytkaimiuose ;]
Andriau, wisi ant tawes pila pamazgas, bet zinok, kad ash atwaziuosiu i tawo koncerta Rokishkyje, palaikysiu tawe, netgi pashukausiu, paniuniuosiu, palinguosiu i takta, nes tas taktas wisuomet tas pats, ir net neishklausius wisos dainos jau galiu lengwai nuspeti jos pabaiga ir tatai dziugina mano naiwia shirdi...;}
Aciu, kad esi, Andriau, aciu, kad tawo nuostabi "rozha", kabanti ant wisu keturiu mano kuklaus kambarelio sienu, kiekwiena ryta sweikina mane, zawiai shypsodamasi ir suteikianti mano gywenimui prasme;]
Lauk manes Rokishkyje, Andriau, o tada, kai tu nulipsi nuo scenos, atlikes wisus shirdies stygas wirpinancius hitus, kurie wisi kartu skamba kaip wiena nenutrukstama daina, ash nulydesiu tawe liudnomis ir wiltimi deganciomis akimis...
Su meile - Ishtikima gerbeja Baniutė
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. lapkričio 9 d. 19:01:07
2006 m. lapkričio 2 d. 17:15:27
jeigu negausiu ispejimo, parasysiu kad MAN SMIRDA JIS.. lietuos geda.. mirk tu per ta koncertini tura, blemba..
Pritariu tau, galetu jis ir nudvest, nelabai kas pasigestu
2006 m. lapkričio 2 d. 11:19:06
2006 m. lapkričio 2 d. 10:32:11
Rimiskis Valdo!Juzintai irgi!
Saunuole
2006 m. lapkričio 1 d. 22:27:09
2006 m. lapkričio 1 d. 20:36:09
2006 m. lapkričio 1 d. 14:43:55
2006 m. lapkričio 1 d. 10:49:36
2006 m. spalio 31 d. 16:46:07
2006 m. spalio 30 d. 18:53:35
2006 m. spalio 30 d. 16:11:50
2006 m. spalio 30 d. 10:00:40
2006 m. spalio 30 d. 09:31:06
2006 m. spalio 29 d. 14:27:18
2006 m. spalio 29 d. 02:11:10
2006 m. spalio 28 d. 17:55:12
Andriau, wisi ant tawes pila pamazgas, bet zinok, kad ash atwaziuosiu i tawo koncerta Rokishkyje, palaikysiu tawe, netgi pashukausiu, paniuniuosiu, palinguosiu i takta, nes tas taktas wisuomet tas pats, ir net neishklausius wisos dainos jau galiu lengwai nuspeti jos pabaiga ir tatai dziugina mano naiwia shirdi...;}
Aciu, kad esi, Andriau, aciu, kad tawo nuostabi "rozha", kabanti ant wisu keturiu mano kuklaus kambarelio sienu, kiekwiena ryta sweikina mane, zawiai shypsodamasi ir suteikianti mano gywenimui prasme;]
Lauk manes Rokishkyje, Andriau, o tada, kai tu nulipsi nuo scenos, atlikes wisus shirdies stygas wirpinancius hitus, kurie wisi kartu skamba kaip wiena nenutrukstama daina, ash nulydesiu tawe liudnomis ir wiltimi deganciomis akimis...
Su meile - Ishtikima gerbeja Baniutė
2006 m. spalio 27 d. 16:56:06
noreciau, kad isigaletu Mysterio parasas..
2006 m. spalio 26 d. 20:23:56
2006 m. spalio 26 d. 18:57:39
2006 m. spalio 26 d. 16:19:11