Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nemėgstamiausios futbolo komandos

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stingas
2007 m. lapkričio 13 d. 16:32:41
fricu - bayern
anglu - chelsea
ispanau - real madrid, deportivo, barcelona & co
skotu - rangers
italijos - inter, fiorentina

2007 m. lapkričio 13 d. 01:39:21
o visos FCV, Vetros irgi sucks..

2007 m. lapkričio 13 d. 01:37:30
nemegstamiausios: FK Ekranas(muzikai), Madrido Real, Arsenalas, visi vokieciu klubai gavno..Milanas dar.

2007 m. lapkričio 7 d. 23:01:40
The_Wicked_One rašė:
klubuis tai klubus. kaip jau minejau Chelsea. ir gal dar Manchester United. vien del bekham'o ir C. Ronaldo. manekenu paradas.

persiprasausi, Chelsea nera jau toks ir nemegstamas . Va, ko nemegstu tai Evertono ir Madrido "Real".. ir dar Vilniaus "Vilnius" toks ne prie sirdies

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
hip-hop_daughter
2007 m. rugsėjo 16 d. 23:03:30
Šalimis, tai greičiausiai Prancūzija. Nelimpa ir tiek. Beto dar Škotija [už 2:1]
Komandomis, tai FC Chelsea ir Arsenal'as.

Man. Utd. amžinai!DDDD

2007 m. rugpjūčio 3 d. 17:25:16
tai debilas - mėgiamiausias surašiau.........
persiprašau.
tai tada nemėgstamiausios yra tos kurios yra aršiausios anksčiau minėtųjų varžovės.

2007 m. rugpjūčio 3 d. 17:22:58
Vokietijos - Borrusia
Anglijos - Arsenal
Ispanijos tokios nėra
Italijos ir apskritai pati pačiausia - AC Milan ( šiandien tarp kitko buvo pasiektas susitarimas su Alexandru Pato su kuo visus ir sveikinu)

2007 m. rugpjūčio 3 d. 17:14:51
real,chelsea ir ac milan.Pirmieji du -del to kad yra visishkas posas neishpaudzhiantis nieko gero,ac milan del to kad laimejo ar kitaip sugadino gyvenima mano mylimam amsterdamo ajaxui

2007 m. liepos 3 d. 11:17:24
as taij visas megstu

2007 m. liepos 3 d. 09:28:11
Nzn, kzkodel jauciu didele antipatija liverpooliui... Ciuju nuo tada kai mano mylima milana gerai apdejo 2005m

Atsakyti
k_b
2007 m. liepos 3 d. 01:29:21
Klaipėdos ATLANTAS!

2007 m. liepos 3 d. 00:50:17
Klubus visus pakenciu taciau nekenciu ITALIJOS FUTBOLO RINKTINES.

France 4ewer

2007 m. birželio 25 d. 19:37:30
Pierrot_the_clown rašė:
aiste_86 rašė:
Visos Pietų Amerikos ir dar plius Portugalija už tai, kad man jie šiaip nepatinka, dar be to Italija už praitų metų world cup pusfinalį
Iš klubinių komandų: Man Utd - už visas padarytas skriaudas (pradedant nuo 1999 CL finalo ir baigiant šių metų premiershipu), AC Miln - taipogi už padarytas skriaudas CL. Priežastys kvailos , bet kažką kaltinti dėl pralaimėjimų juk reikia ir niekšais kažką išvadinti irgi norisi; ir negi tai bus savi? Oi ne, jokiais būdais, reikia rasti kitus kaltininkus

Chelsea gerbėja? cha cha cha
Aš pakenčiu visus klubus, bet vienas iš mažiau patinkančių Barca, Celticas, nes priešininkai

Nors ne,tikriausiai bayerno gerbėja

2007 m. birželio 25 d. 19:34:45
aiste_86 rašė:
Visos Pietų Amerikos ir dar plius Portugalija už tai, kad man jie šiaip nepatinka, dar be to Italija už praitų metų world cup pusfinalį
Iš klubinių komandų: Man Utd - už visas padarytas skriaudas (pradedant nuo 1999 CL finalo ir baigiant šių metų premiershipu), AC Miln - taipogi už padarytas skriaudas CL. Priežastys kvailos , bet kažką kaltinti dėl pralaimėjimų juk reikia ir niekšais kažką išvadinti irgi norisi; ir negi tai bus savi? Oi ne, jokiais būdais, reikia rasti kitus kaltininkus

Chelsea gerbėja? cha cha cha
Aš pakenčiu visus klubus, bet vienas iš mažiau patinkančių Barca, Celticas, nes priešininkai

2007 m. birželio 25 d. 17:00:39

2006 m. rugpjūčio 6 d. 15:36:23
The_Wicked_One rašė:
XDDDDDDDDd. oj juokas, man kaip tik ronaldinho simpatiskas vaikinukas. `}
daug futbolininku isvaizdziu. nu akd ir koks Kaka ir dar daugybe. bet tai jie nepanasus i manekenus, kurie tokie atrodo kad aikstej susimasto kaip ju sukuosena atrodo ar panasiai. dar ronaldo kaip ronaldo, jaunas, isaugs. bet beckhamas tai.. va rooney kitas reikalas. visas jegas atiduoda ir daro viska.

šiaip tai Beckhamas puikiai žaidžia, ir jo pasai vieni geriausių yra, tik kad klubas jį sugadino
bet jei gražus - nereiškia kad blogai žaidžia. tiesiog jam nereikėjo palikti manchester united, kur jis tapo žvaigžde. perėjus į MR jo pradėjo nekęsti spauda. o Madrido reale nei vienas žaidėjas neparodo nieko įspūdingo. ech;/

2006 m. rugpjūčio 6 d. 15:31:05
Madrido Realas - tiesiog dėl to kad perka puikius žaidėjus, juos padaro reklaminiais veidais, amžinai keičia komandos sudėtį(dėl to dbr nieko nebepasiekia) ir per daug pompastikos ten.

iš nacionalinių rinktinių: Prancūzija/Argentina

2006 m. liepos 16 d. 17:22:52
anglija, jie man visada prastai buvo pasirode

2006 m. liepos 10 d. 15:28:09

del viso pikto sakau tiems, kurie turi galios pakeisti diskusijos pavadinima , prie dabar esancio prdieti (klubai)

Recklessabandon rašė:
eee... nepykit, bet as turejau omeny klubus

man taij realas - sudu sudas susigriebe geriausius zaidejus ir nieko nepavyko hehe

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 15:27:13
ballsas, o jei nestabdomas zaidimas? gal zaidejai paprasciausiai nemate, kad guli ant zemes. shape ar taip italai net ir nukrite maziau vartosi.

pvz camoranessi teko apstebet, kad kiek ji akrtu verte. tas atsistodavo, palankstydavo kojas ir toliau. nu aisku totti toks nera, bet ka padarysi.

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3068
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 39000