cure rašė:Nezinau, kaip ten su tais OMD buvo, bet Cars'ai patys teige, kad issiskirste laiku ir vietoje, nes issiseme. O dabar vel. Pora pastaruju metu muzikoje yra zombiu sugrizimas. Nei tie Cars'ai sutrauks senaja publika, nei suzaves jaunaja, kuriems ju muzina nieko nesako. Butu nuolat groje, kaip kokie New Order, tai butu suprantama, o dabar.... Pasenusiu dieduku priminimas- ginkdie, nepamirskit musu, mes inesem dideli indeli i '80-u popmuzika
*Išties taiklus Pasisakymas ...
Nors juk galima kažkiek atleist kažkuomet 84-86'iais LT diskonus valdžiusiai šiai grupei --- nes pabandyt prisikelt iš užmaršties juk linkę tikrai daugelis ... Tad belieka jam (iš dalies) pritariamai palinkčioti ... * *
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. rugpjūčio 1 d. 14:14:43
*Išties taiklus Pasisakymas ...
Nors juk galima kažkiek atleist kažkuomet 84-86'iais LT diskonus valdžiusiai šiai grupei --- nes pabandyt prisikelt iš užmaršties juk linkę tikrai daugelis ...
Tad belieka jam (iš dalies) pritariamai palinkčioti ...
*
*
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]