Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2006 m. liepos 13 d. 13:21:35
eglerkmnt >>> 'Gold Lion' kaip singlas pasirodė vasario mėnesį, tad jam jau penki mėnesiai , ,ne pats 'šviežumas', bet dar nėra visiškai sena daina. Mano visos ten išvardintos dainos yra bent kelių mėnesių senumo, nes pats nelabai domiuosi rock muzikos naujovėmis. Todėl ir sukūriau šią temą, kad rasčiau ką nors naujo.
Ne aš tą temą tryniau, ne man sakyk. Bet didžiosiom raidėm rašyti temos pavadinimų ir apskritai piktnaudžiauti jomis negalima. Tokios taisyklės ir tų daug šauktukų nedėk, nebūtina
O tavo dainų nei vienos nesu girdėjęs, reikės parsisiųsti.
Čia buvo paminėta Muse - Supermassive Black Hole. Gera daina, sutinku. bet, Muse gali daug geriau ;o Ta tokia vidutinė ką girdėjęs iš jų kūrybos.
Berods KingRoach jau buvo sukūręs tokią temą TOP NEW ROCK , bet ji buvo ištrinta (turbūt dėl didžiųjų raidžių pavadinime).
Taigi, rašykit jums patinkančias rock (ir visų jo atmainų) stiliaus dainas, kurios būtų dar 'šviežios' ir jūsų manymu vertos dėmesio.
aš pats siūlau:
Red Hot Chili Peppers - Snow (hey oh)
Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down
The Automatics - Monster (ačiū erleckis už šią dainą ;p)
Placebo - Infra-Red
Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2006 m. liepos 13 d. 13:21:35
2006 m. liepos 13 d. 10:03:51
The Heights - Jamaica Beer Eyes
Daugiau nežinau nesidomiu naujovėm kažkaip neišeina
2006 m. liepos 13 d. 00:48:20
Va mano Rock Metal new Releasai:
(gaukite, jei domina)
Breaking Benjamin "Diary Of Jane"
Panic! At The Disco "Lying Is the Most Fun"
The Raconteurs "Hands"
FEEDER "SAVE US"!!!!
2006 m. liepos 13 d. 00:32:28
O tavo dainų nei vienos nesu girdėjęs, reikės parsisiųsti.
Čia buvo paminėta Muse - Supermassive Black Hole. Gera daina, sutinku. bet, Muse gali daug geriau ;o Ta tokia vidutinė ką girdėjęs iš jų kūrybos.
2006 m. liepos 13 d. 00:28:41
KingRoach rekomenduoja :
Three Days Grace - Animal I Have Become
Godsmack - Speak
Hinder - Lips Of An Angel
The Fray - Over My Head
visiems "sveiko" rocko gerbejams neisklausyti neimanoma !!!!!!!!!!!!!!!!!
2006 m. liepos 12 d. 18:37:09
2006 m. liepos 12 d. 18:32:07
2006 m. liepos 12 d. 18:02:10
2006 m. liepos 12 d. 00:00:41
Kitos mano paminėtos dainos ne ką prastesnės, siūlau paklausyti visas, nes iš esmės visos yra skirtingų stilių ;o
2006 m. liepos 11 d. 23:53:58
2006 m. liepos 11 d. 23:31:31
Taigi, rašykit jums patinkančias rock (ir visų jo atmainų) stiliaus dainas, kurios būtų dar 'šviežios' ir jūsų manymu vertos dėmesio.
aš pats siūlau:
Red Hot Chili Peppers - Snow (hey oh)
Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down
The Automatics - Monster (ačiū erleckis už šią dainą ;p)
Placebo - Infra-Red
Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion