Jo, vis Houplesas teisus, ryt pamatysim. Jei viskas gerai bus ir turkai gaus nuo kitų, bus gerai. Bet jei jau pralaimėsim prieš graikus, tai jau prieš katarą irgi pralaimi..
lengviausia yra kalbeti kai pats nesi tokioje situacijoje. ta prasme is vienos puses macas gal pasimete arba pats norejo pelnyti taskus, bet is kitos puses tai yra klaida, o klaidos kaip mateme daug kainuoja
butent, kad su visais lygiai žaidžia, bet prieš daugumą (bent jau šiais metais) pralošia. dabar Lietuvos rinktinė gal tik šiek tiek daugiau nei vidutinė. Bet man lietuvių krepšinis patinka. Gražiai lošia, bet gal ne iki galo?
pasakysiu tik tiek, kad lietuviukai žaidė su silpniausia komanda, išskyrus Katarą. tad, ar įmanoma išlošti rungtynes, darant tiek daug kvailų klaidų? Susižaidimas silpnokas. Jei norėtų išlošti rungtynes, reikėtų labai smarkiai keisti žaidimo braižą. Gražios rungtynės, bet turkai silpni, mes galėjom juos įveikti, jei ne klaidos.Klaidos klaidos ir dar kartą klaidos.
Mirtis >>> Na taip, bet tiesiog. Jis yra lyderis rinktinės, su tuo manau sutinka visi. Ir būtent JIS turėjo užbaigti tą ataką. Galų gale išprovokuoti pražangą. O kiti turėjo jam padėti, statyti užtvaras. Ir kada dengia trys jis galėjo perduoti kamuolį laisvam komandos draugui, kur nors į baudos aikštelę. Lietuviai tikrai tada galėjo įmesti. Na bet gavos kaip gavos.
Na gražios ir geros rungtynės : )
Taip pralaimėjome, bet iš esmės lietuviai sužaidė gerai.
Teisėjas darė klaidų ir tos klaidos buvo naudingos turkams, bet negalima sakyti, kad teisėjas sužlugdė mums visas rungrynes. Jo klaidos nebuvo esminės.
Kutluay sužaidė savam stiliui, smagu tokius jo tritaškius matyti, nors galėtų jie ne į Lietuvių krepšį kristi.
Lietuviai dar kartą parodė, kad nemoka žaisti rungtynių pabaigos, kada viena ataka nulemia viską.
Paskutinė ataka apskritai buvo chaotiška: Gustas pradžioje perlaikė kamuolį ir praradao daug sekundžių, tada Macijauskas nelabai sugalvojo ką su kamuoliu daryti o Gusto metimas buvo visiškai neapgalvotas, todėl ir netaiklus.
Baudų metimai buvo rimta problema. Laimė, kad ir turkai juos prametinėjo. O taip būtų pralaimėta dar daugiau.
Kas dar dėl Gusto man patiko keli jo perdavimai ir negalima keikti jo, kad sužaidė blogas rungtynes.
Dėl Kleizos manau šios nekokios rungtynės pastatys jį į vietą. Taip, daug metimų prametė, bet dabar galės jau realiau įvertinti savo galimybes ir žaisti protingiau.
Kalnietis šauniai sužaidė.
Songaila irgi.
Macijauskas parodė kas yra tikrasis lyderis. Jis tems mūsų komandą į priekį. Nors paskutinėje atakoje jis sužaidė blogai.
Šiaip dar kartą pakartosiu, kad geros rungtynės su nesėkminga mum pabaiga. Nėra ko nerimauti, rytoj mačas su graikais atsakys į daugelį klausimų.
Perfrazuosiu kažkurio futbolo komentatoriaus žodžius:
"Gėda būti lietuviu, nes jie žaidžia su turkais"
aš nerimtai. Man negėda. Bet turkų tikrai laaabai nemėgstu. Įkyrūs tipai.
blogis
[You don't need a weather man to know which way the wind blow]
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:41:35
bet gal kaip nors.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:38:48
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:36:47
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:33:22
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:32:02
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:30:41
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:28:27
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:26:08
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:25:02
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:20:47
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:13:21
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:07:35
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:04:53
Nors šiaip dėl kitų dalykų tai sutinku.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:02:44
Taip pralaimėjome, bet iš esmės lietuviai sužaidė gerai.
Teisėjas darė klaidų ir tos klaidos buvo naudingos turkams, bet negalima sakyti, kad teisėjas sužlugdė mums visas rungrynes. Jo klaidos nebuvo esminės.
Kutluay sužaidė savam stiliui, smagu tokius jo tritaškius matyti, nors galėtų jie ne į Lietuvių krepšį kristi.
Lietuviai dar kartą parodė, kad nemoka žaisti rungtynių pabaigos, kada viena ataka nulemia viską.
Paskutinė ataka apskritai buvo chaotiška: Gustas pradžioje perlaikė kamuolį ir praradao daug sekundžių, tada Macijauskas nelabai sugalvojo ką su kamuoliu daryti o Gusto metimas buvo visiškai neapgalvotas, todėl ir netaiklus.
Baudų metimai buvo rimta problema. Laimė, kad ir turkai juos prametinėjo. O taip būtų pralaimėta dar daugiau.
Kas dar dėl Gusto man patiko keli jo perdavimai ir negalima keikti jo, kad sužaidė blogas rungtynes.
Dėl Kleizos manau šios nekokios rungtynės pastatys jį į vietą. Taip, daug metimų prametė, bet dabar galės jau realiau įvertinti savo galimybes ir žaisti protingiau.
Kalnietis šauniai sužaidė.
Songaila irgi.
Macijauskas parodė kas yra tikrasis lyderis. Jis tems mūsų komandą į priekį. Nors paskutinėje atakoje jis sužaidė blogai.
Šiaip dar kartą pakartosiu, kad geros rungtynės su nesėkminga mum pabaiga. Nėra ko nerimauti, rytoj mačas su graikais atsakys į daugelį klausimų.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:58:27
"Gėda būti lietuviu, nes jie žaidžia su turkais"
aš nerimtai. Man negėda. Bet turkų tikrai laaabai nemėgstu. Įkyrūs tipai.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:56:08
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:55:50
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:50:32
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:47:57
nenuleidziam galvos net jeigu mums nesiseka 1 karta cempionate, nes LT rinktine ne is tu kur pralaimi dar nenugaleti
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:45:46