Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"FIBA" pasaulio krepšinio čempionatas. 2006 metai.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:42:56
renny rašė:
meskit i mane akmeni jeigu gustas su kleiza suzaide ne lievai. dar cia kleiza NBA, BBA ne nba... nusivyliau juo kaip zaideju. tokiu progu buvo, ne nepataiko!!!

akmens dėl šito tikrai niekas nemes.

2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:42:52
jes. javtokas baudu metymo dievas. O sauniausia bus jeigu 2dieni dar gausim nuo kataro

2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:38:48
progu tai labai daug buvo!

2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:37:37
meskit i mane akmeni jeigu gustas su kleiza suzaide ne lievai. dar cia kleiza NBA, BBA ne nba... nusivyliau juo kaip zaideju. tokiu progu buvo, ne nepataiko!!!

2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:34:04
nu kaip patiko varzybos?
man atrodo kad teisejas buvo visiska nesmone! Lietuviam skiria prazangas ir kur reikia ir kur nereikia o turkam tai jau ne, oi uzpykau!!!

2006 m. rugpjūčio 19 d. 11:14:59
aisiu ziuret

2006 m. rugpjūčio 19 d. 10:44:21
as tai manau kad sireika tik pasimoke is tu klaidu ir japonijoje suzaisime geriau. as jais tikiu. ir nesvarbu kokia vieta jie uzims, lietuvos rinktine man visada 1 vietoje.

2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:56:56
Lentsas rašė:
Tu vis dar tiki lietuvių stirpumu? vien priešturnyrinėse rungtynėse pralošti visas rungtynes - neturiu, ką pasakyti. Taip, aš patriotas, bet jei lietuviukai atsibus tik po turnyro?

Taip, tikiu. Laimėjom prieš afrikiečius, neužmiršk to. Visai nenustebau, kai pralaimėjom prieš prancūzus ir amerikiečius, nes abi komandos yra per stiprios. Bet:
Parkeris susilaužė pirštą ir jam viskas, o kiek jis ten mėtė per mūsų galvas.
Prieš JAV Kleiza, Songaila norėjo pasirodyt, o nepadarė nieko, gal suvoks tai Sireika. Galų gale jiems reikėjo aklimatizuotis. Svarbu kad Japonijoj būtų daug lietuvių, nes moralinis palaikymas lietuviams siaubingai reikalingas.

Turim gerą priekinę liniją, jei Sireika neleis Gusto daug, bus gerai.

2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:35:47
Samodas rašė:
palaikykim vieninteli zaideja "geriausio jaunojo zaidejo" konkurse P.Jankuna: https://www.fiba2006.fiba.com/pag...07&ro undID=3507

ta prasme vieninteli Lt zaideja

Atsakyti
Samodas
2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:35:09
palaikykim vieninteli zaideja "geriausio jaunojo zaidejo" konkurse P.Jankuna: https://www.fiba2006.fiba.com/pag...07&ro undID=3507

Atsakyti
Lentsas
2006 m. rugpjūčio 18 d. 17:27:39
Fabolous rašė:
Apie tave.

Tu vis dar tiki lietuvių stirpumu? vien priešturnyrinėse rungtynėse pralošti visas rungtynes - neturiu, ką pasakyti. Taip, aš patriotas, bet jei lietuviukai atsibus tik po turnyro?

2006 m. rugpjūčio 15 d. 14:47:06
Apie tave.

2006 m. rugpjūčio 15 d. 13:16:58
Fabolous rašė:
Sunku įsivaizduot patriotą, kuris po pralaimėjimo išduoda komandą. Neišsimiegoję buvo, nespėję aklimatizuotis, prislėgti priešų autoriteto (c) Sportas.lt

apie ką tu čia?

2006 m. rugpjūčio 15 d. 12:57:16
Sunku įsivaizduot patriotą, kuris po pralaimėjimo išduoda komandą. Neišsimiegoję buvo, nespėję aklimatizuotis, prislėgti priešų autoriteto (c) Sportas.lt

2006 m. rugpjūčio 15 d. 12:14:52
Niu va, pažiūrėjau, kaip gavo prieš amerikonus, ir visiškai nusivyliau Lietuvos dabartiniu krepšiniu - nieko gero, oj nieko gero, aukštai nekilsim

2006 m. rugpjūčio 9 d. 11:38:17
Meshkimanija rašė:
seip sireika daro daug klaidu ir naudoja tuos apcius derinius. tie deriniai kartojasi nuo tada kai jis treniravo shiaulius. ir kitos klaidos pvz. nesuprantu kam leist naftoka ir garbaniu (jasaiti) jeigu taip prastai zaidzia ar negeriau vietoj naftoko ksystova isleist o vie toj jasaicio kleiza ?
daug klaidu neturim gero izaidejo antroli linija prastai atrodo, sireika i aikste leidineja to nevertus zaidejus naftoka ir jasaiti jeigu vientik delininkaitis taikliau troicus meto tai kam leidzia jasaiciui nuo tritaskio saudyti ....dar parengemieji etapai bet tie pralaimejimai nieko gero neduoda o tik liudina ir gadina zaidejams nuotaika

man atrodo jisai zino ka daro

2006 m. rugpjūčio 8 d. 19:03:02
seip sireika daro daug klaidu ir naudoja tuos apcius derinius. tie deriniai kartojasi nuo tada kai jis treniravo shiaulius. ir kitos klaidos pvz. nesuprantu kam leist naftoka ir garbaniu (jasaiti) jeigu taip prastai zaidzia ar negeriau vietoj naftoko ksystova isleist o vie toj jasaicio kleiza ?
daug klaidu neturim gero izaidejo antroli linija prastai atrodo, sireika i aikste leidineja to nevertus zaidejus naftoka ir jasaiti jeigu vientik delininkaitis taikliau troicus meto tai kam leidzia jasaiciui nuo tritaskio saudyti ....dar parengemieji etapai bet tie pralaimejimai nieko gero neduoda o tik liudina ir gadina zaidejams nuotaika

2006 m. rugpjūčio 8 d. 16:55:46
Kitais mtais gal turesim dream team`a ... Galimas dalykas kad ir saras zais . Dar pridejus maci , siskauska tj..

2006 m. rugpjūčio 8 d. 15:30:51
Šaras ir taip mano NEmėgstamiausias žaidėjas, man vienodai dėl jų, nežaidžia tai nežaidžia.
O rinktinė neblogai atrodo, silpnai su įžaidėjais, nu bet kaip nors.
Sunku prognozuot, kaip pasirodys ir kurią vietą užims. Sakyčiau į penketuką pateks

2006 m. rugpjūčio 6 d. 08:47:59
EgzistencinisNerimas rašė:
feh
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis

ka cia nusvaigai???

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 678910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Foxboro Hot Tubs Foxboro Hot Tubs
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4337
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 234264