| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:42:56
meskit i mane akmeni jeigu gustas su kleiza suzaide ne lievai. dar cia kleiza NBA, BBA ne nba... nusivyliau juo kaip zaideju. tokiu progu buvo, ne nepataiko!!!
akmens dėl šito tikrai niekas nemes.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:42:52
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:38:48
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:37:37
2006 m. rugpjūčio 19 d. 15:34:04
man atrodo kad teisejas buvo visiska nesmone! Lietuviam skiria prazangas ir kur reikia ir kur nereikia o turkam tai jau ne, oi uzpykau!!!
2006 m. rugpjūčio 19 d. 11:14:59
2006 m. rugpjūčio 19 d. 10:44:21
2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:56:56
Tu vis dar tiki lietuvių stirpumu? vien priešturnyrinėse rungtynėse pralošti visas rungtynes - neturiu, ką pasakyti. Taip, aš patriotas, bet jei lietuviukai atsibus tik po turnyro?
Taip, tikiu. Laimėjom prieš afrikiečius, neužmiršk to. Visai nenustebau, kai pralaimėjom prieš prancūzus ir amerikiečius, nes abi komandos yra per stiprios. Bet:
Parkeris susilaužė pirštą ir jam viskas, o kiek jis ten mėtė per mūsų galvas.
Prieš JAV Kleiza, Songaila norėjo pasirodyt, o nepadarė nieko, gal suvoks tai Sireika. Galų gale jiems reikėjo aklimatizuotis. Svarbu kad Japonijoj būtų daug lietuvių, nes moralinis palaikymas lietuviams siaubingai reikalingas.
Turim gerą priekinę liniją, jei Sireika neleis Gusto daug, bus gerai.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:35:47
palaikykim vieninteli zaideja "geriausio jaunojo zaidejo" konkurse P.Jankuna: https://www.fiba2006.fiba.com/pag...07&ro undID=3507
ta prasme vieninteli Lt zaideja
2006 m. rugpjūčio 19 d. 08:35:09
2006 m. rugpjūčio 18 d. 17:27:39
Apie tave.
Tu vis dar tiki lietuvių stirpumu? vien priešturnyrinėse rungtynėse pralošti visas rungtynes - neturiu, ką pasakyti. Taip, aš patriotas, bet jei lietuviukai atsibus tik po turnyro?
2006 m. rugpjūčio 15 d. 14:47:06
2006 m. rugpjūčio 15 d. 13:16:58
Sunku įsivaizduot patriotą, kuris po pralaimėjimo išduoda komandą. Neišsimiegoję buvo, nespėję aklimatizuotis, prislėgti priešų autoriteto (c) Sportas.lt
apie ką tu čia?
2006 m. rugpjūčio 15 d. 12:57:16
2006 m. rugpjūčio 15 d. 12:14:52
2006 m. rugpjūčio 9 d. 11:38:17
seip sireika daro daug klaidu ir naudoja tuos apcius derinius. tie deriniai kartojasi nuo tada kai jis treniravo shiaulius. ir kitos klaidos pvz. nesuprantu kam leist naftoka ir garbaniu (jasaiti) jeigu taip prastai zaidzia ar negeriau vietoj naftoko ksystova isleist o vie toj jasaicio kleiza ?
daug klaidu neturim gero izaidejo antroli linija prastai atrodo, sireika i aikste leidineja to nevertus zaidejus naftoka ir jasaiti jeigu vientik delininkaitis taikliau troicus meto tai kam leidzia jasaiciui nuo tritaskio saudyti ....dar parengemieji etapai bet tie pralaimejimai nieko gero neduoda o tik liudina ir gadina zaidejams nuotaika
man atrodo jisai zino ka daro
2006 m. rugpjūčio 8 d. 19:03:02
daug klaidu neturim gero izaidejo antroli linija prastai atrodo, sireika i aikste leidineja to nevertus zaidejus naftoka ir jasaiti jeigu vientik delininkaitis taikliau troicus meto tai kam leidzia jasaiciui nuo tritaskio saudyti ....dar parengemieji etapai bet tie pralaimejimai nieko gero neduoda o tik liudina ir gadina zaidejams nuotaika
2006 m. rugpjūčio 8 d. 16:55:46
2006 m. rugpjūčio 8 d. 15:30:51
O rinktinė neblogai atrodo, silpnai su įžaidėjais, nu bet kaip nors.
Sunku prognozuot, kaip pasirodys ir kurią vietą užims. Sakyčiau į penketuką pateks
2006 m. rugpjūčio 6 d. 08:47:59
feh
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis
ka cia nusvaigai???