Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"FIBA" pasaulio krepšinio čempionatas. 2006 metai.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 78910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2006 m. rugpjūčio 6 d. 00:58:59
EgzistencinisNerimas rašė:
feh
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis

be komentaru - uz tokius zodzius bare ir i nosi gautum...

2006 m. rugpjūčio 5 d. 18:42:23
feh
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis

2006 m. liepos 20 d. 18:53:33
Artojaz rašė:
aye zinot rodys rugpj.13 pries jav. ten seule treniruosis
Eeee agirdž Rimtaj? Man atvipo žandikaulis, seilės tysta, einu išmoksiu visą USA statistiką, kad per rungtynes negrybaučiau.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 19 d. 17:52:12
si sestadieni lt su prancuzais zais

2006 m. liepos 19 d. 17:06:39
Blemba sapnavau suknistą sapną: kad Lietuvos rinktinė pralaimėjo USA. Gal nieko nenutiks.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 18 d. 11:45:57
nedrisciau vadinti ju parsidaveliais o savo nuomone kodel pasakiau temoje "siskauskas pasitrauke..." ar panasiai

2006 m. liepos 17 d. 16:56:34
Aišku, kad daug parodys.... Mes juk LIETUVIAI, krepšinis įaugęs mums į kraują... O apie parsidavėlius tai - Nenori, nereikia, čia jau jų problemos...

2006 m. liepos 17 d. 13:37:48
nemanau kad galetume spresti rungtyniu eiga agal zvaigzdes galbut ta diena bus ne ju diena ir joms nesiseks... bus kaip bus

2006 m. liepos 17 d. 13:36:10
Artojaz >>> na juk čia JAV rinktinė. Ji visada turės žvaigždių

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 17 d. 13:23:46
Hopeless rašė:
renny >>> kur tu radai tokią informaciją?

vakar per zinias sake

2006 m. liepos 17 d. 13:21:27
renny >>> kur tu radai tokią informaciją?

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 17 d. 13:06:23
siskauskas atsisake zaisti

2006 m. liepos 17 d. 12:49:34
zeuriai laukiu

Atsakyti
Lentsas
2006 m. liepos 17 d. 11:33:58
Beje kitos rinktinės irgi nelabai jau tų žvaigždžių beturi. Šiais metais čempionatas irgi bus įdomus, visų rinktinių jėgos apylygės.

2006 m. liepos 17 d. 10:04:09
Aš džiaugiuosi tais, kurie liko rinktinėje ir dar tais, kurie nauji isoje šitoje košėje (t.y. rinktinėje).
Įažidėjo trūkumas - minusas, bet ne mirtinas. (dar pažiūrėsim,aišku)
Šiaip aš visad labai optimistiškai nusiteikusi prieš pradžią, dar neprasidėjus, todėl man atrodo,kad pasaulio čempionais bus Lietuviai. Bet gi iš tiesų kaip bus - pamatysim. Spėsim gi : )

2006 m. liepos 17 d. 09:55:24
1, nemanau kad šaras su Ilgausku parsidavėliai, tiesiog jie turi labai gerus pasiteisinimus - ilgauskas jaučia atsakomybe prieš savo kluba, o jasikevičius nori pailsėti ir susitvarkyti asmeninį gyvenimą.

2, Man kažkaip ant krepšinio visiškai vienodai ir tikrai nepergyvensiu už lt rinktine taip kaip pvz pergyvenau dėl kitų rinktinių per foolės čempionata. Bet manau kad pateks lietuviai į top 3 o macijauskas bus naudingiausias.

2006 m. liepos 13 d. 22:33:20
Rinktinė būtų super, bet įžaidėjo nėra, tai nesitikiu nieko, jei įvyks stebuklas ir savo individualiais veiksmais patyrė žaidėjai kompensuos , tai dar yra kažkiek šansų pakilti aukščiau. Įžaidėjas aikštėje yra treneris ir viso žaidimo varovas, kaip buvo toks Jasikevičius, jis reguliuodavo visko, atlikdavo perdavimus ir kokiam Songaila telikdavo laisvam užbaigti ataką, o dabar šito nebus, reiks patiems brautis ir kovoti. Pats krepšinio mokykloje visada žaidžiau įžaidėju ir žinau kokia svarbą ir įtaka daro, nes viskas priklausydavo nuo to kaip tu sužaisdavai tas rungtynės.

Gaila, kad Sireika treneris, todėl atsisakė žaisti Kaukėnas, jei būtų jis, tikrai Lietuvą manau matytume tarp TOP3. Kas liečia Macijauską, tikiu, kad jis bus labai pasiilgęs krepšinio ir norės įrodyti kuo ištikro ir yra vertas, todėl draskysis kaip žvėris ir manau parodis tai ką jis moka. Tikiu iš Kleizos ir Seibučio daug, pagaliau atėjo laikas išbandyti jėgas jau su tikra vyrų rinktinė o ne jauniais ir manau jie tam jau yra pasirengę.

Tikiu, laikysim špygas ir manau pasieksim neblogų rezultatų, žinoma tikrai nekeiksiu, jie jiems šiais metais nepasiseks, bet tai palaukiam, kokia naujoji karta auga, kuris statys visus į vietą pamatysit. Jau tapę pasaulio čempionais jaunimo rinktinė, o kai buvo Macijauskas, Javtokas ir daugelis kitų jauniai, jie tada dar nieko nepasakė, bet užtat kokie užaugo, tai pagalvokit kas bus iš šitų žaidėjų, kaip Seibutis ir kt... uh laukiam čempionato 2011 berods , kuris vyks Lietuvoje, tada skinsim laurus - pamatysit.

O didžiausi favoritai šio pasaulio čempionato manau yra - Argentina.

2006 m. liepos 13 d. 22:19:27
manau kad Macas amerikonam parodys kamuolio vieta ty krepsyje, nes jis jiem tiem atsilikeliam kersys uz ti kd zaist parzitai neleido

2006 m. liepos 13 d. 22:13:27
blemba saras su ilgusku pskutiniai....!!!! ai dzin manu kad lietuviai vel suzibes juk kasis sporte musu stiprybe, o kai baigesi fifa world cup tai dabar sporto aistru netures kada pritrukti
as tikrai manu kad jei treneris psistengs ir komanda suvienys busim gal net pasaulio cempionai! nusluostysim visiem nosis ir vel krepsininkus nesiosim ant ranku ir bus viskas laaabai gerai
nors ties sakant man dar nuo fules sunku atsigaut dar apie kasi realiai nieko negalvojau tai ir prisvaigau cia veju

2006 m. liepos 13 d. 21:40:54
Mhm, ,pagalvokim. Vertinant realiai mūsų rinktinėj nesveikai trūksta normalaus įžaidėjo. Ginevičius tokiu niekada nebus, Gustas man nepatinka visa savo esybe, bet šiuo metu juo labiau pasitikėčiau negu Vidu, o Kalnietis dar per jaunas ir man jis apskritai labiau gynėjas negu įžaidėjas. Dar pamiršau Delininkaitį , ,mm , galbūt, bet tik ne svarbiausiais rungtynių momentais. Išvada - ir vėl kamuolį įžaidinės Šiškauskas su Macijausku
Iš tikro žaidėjų sąrašas nėra įspūdingas, bet ir nėra kažkoks apverktinas. Juolab, kad Lietuvių stiprybė visada buvo komandinis žaidimas. Gal tik daugiau patyrusių žaidėjų trūksta.

mhm , ,pagrindinis Lietuvos pliusas - priekinė linija. Javtokas Eurolygoj įrodė kad yra patikimas 'centras', o broliai Lavrinovčiai irgi turėtų išsigydyti visas traumas ir būti sunkiai įkandami bet kam. + NBA žaidėjas Kleiza ir vienas Žalgirio lyderių Jankūnas. O jei dar žais Songaila (apie jį nieko nežinau) tada apskritai šaunu bus :>
kraštai geri yra, pvz Šiškauskas, Jasaitis, Žukauskas, netgi Šležas mano manymu yra vertas debiutuoti rinktinėje.
Gynėjai - žaidimo ištroškęs Macijauskas ir Graikijoj labai patobulėjęs Seibutis , , abu geri žaidėjai.
Beje būtų nerealu, jei tarkim stovykloje puikiai pasirodytų V. Jasikevičius ir prasimuštų į rinktinę ;o .

Viską apžvelgus penketas turbūt būtų toks:

Javtokas
Songaila
Žukauskas
Šiškauskas
Macijauskas

tada į aikštę po keitimo išeitų Lavrinovičius ir primestų 20 taškų ;>
Komandos lyderiai manau bus Šiškauskas ir Macijauskas

Iš esmės jei rinktinė išspręs įžaidėjo problemą ir treneris iš jų nulipdys vieningą ir savimi pasitikinčią komandą Lietuva gali nužingsniuoti ir iki aukso medalių (aš visada tikiu) :>

P.S. - Labai norėčiau, kad per šias pirmenybes sužibėtų kuris nors iš jaunųjų žaidėjų, pvz Seibutis ar Kalnietis (aišku, jei tik pateks į rinktinės sudėtį)

P.P.S. - Šaras atidavė rinktinei ir taip daug, negalima smerkti jo ir vadinti 'parsidavėliu' ar dar kuo nors. Jei jis taip pasielgė vadinas toks yra Šaro sprendimas ir visa Lietuva turi jį gerbti. Su Ilgausku kitas dalykas, bet aš asmeniškai jau seniai praradęs viltį pamatyti jį su LT aprnga, juolab, kad man jis apskritai nelabai patinka.

Tiek ; )

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 78910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Foxboro Hot Tubs Foxboro Hot Tubs
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4337
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 234264