| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. rugpjūčio 6 d. 00:58:59
feh
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis
be komentaru - uz tokius zodzius bare ir i nosi gautum...
2006 m. rugpjūčio 5 d. 18:42:23
bloga rinktinė
mėšlas
ir apskritai krepšinis blogis
2006 m. liepos 20 d. 18:53:33
aye zinot rodys rugpj.13 pries jav. ten seule treniruosis
2006 m. liepos 19 d. 17:52:12
2006 m. liepos 19 d. 17:06:39
2006 m. liepos 18 d. 11:45:57
2006 m. liepos 17 d. 16:56:34
2006 m. liepos 17 d. 13:37:48
2006 m. liepos 17 d. 13:36:10
2006 m. liepos 17 d. 13:23:46
renny >>> kur tu radai tokią informaciją?
vakar per zinias sake
2006 m. liepos 17 d. 13:21:27
2006 m. liepos 17 d. 13:06:23
2006 m. liepos 17 d. 12:49:34
2006 m. liepos 17 d. 11:33:58
2006 m. liepos 17 d. 10:04:09
Įažidėjo trūkumas - minusas, bet ne mirtinas. (dar pažiūrėsim,aišku)
Šiaip aš visad labai optimistiškai nusiteikusi prieš pradžią, dar neprasidėjus, todėl man atrodo,kad pasaulio čempionais bus Lietuviai. Bet gi iš tiesų kaip bus - pamatysim. Spėsim gi : )
2006 m. liepos 17 d. 09:55:24
2, Man kažkaip ant krepšinio visiškai vienodai ir tikrai nepergyvensiu už lt rinktine taip kaip pvz pergyvenau dėl kitų rinktinių per foolės čempionata. Bet manau kad pateks lietuviai į top 3 o macijauskas bus naudingiausias.
2006 m. liepos 13 d. 22:33:20
Gaila, kad Sireika treneris, todėl atsisakė žaisti Kaukėnas, jei būtų jis, tikrai Lietuvą manau matytume tarp TOP3. Kas liečia Macijauską, tikiu, kad jis bus labai pasiilgęs krepšinio ir norės įrodyti kuo ištikro ir yra vertas, todėl draskysis kaip žvėris ir manau parodis tai ką jis moka. Tikiu iš Kleizos ir Seibučio daug, pagaliau atėjo laikas išbandyti jėgas jau su tikra vyrų rinktinė o ne jauniais ir manau jie tam jau yra pasirengę.
Tikiu, laikysim špygas ir manau pasieksim neblogų rezultatų, žinoma tikrai nekeiksiu, jie jiems šiais metais nepasiseks, bet tai palaukiam, kokia naujoji karta auga, kuris statys visus į vietą pamatysit. Jau tapę pasaulio čempionais jaunimo rinktinė, o kai buvo Macijauskas, Javtokas ir daugelis kitų jauniai, jie tada dar nieko nepasakė, bet užtat kokie užaugo, tai pagalvokit kas bus iš šitų žaidėjų, kaip Seibutis ir kt... uh laukiam čempionato 2011 berods , kuris vyks Lietuvoje, tada skinsim laurus - pamatysit.
O didžiausi favoritai šio pasaulio čempionato manau yra - Argentina.
2006 m. liepos 13 d. 22:19:27
2006 m. liepos 13 d. 22:13:27
as tikrai manu kad jei treneris psistengs ir komanda suvienys busim gal net pasaulio cempionai! nusluostysim visiem nosis ir vel krepsininkus nesiosim ant ranku ir bus viskas laaabai gerai
nors ties sakant man dar nuo fules sunku atsigaut
2006 m. liepos 13 d. 21:40:54
Iš tikro žaidėjų sąrašas nėra įspūdingas, bet ir nėra kažkoks apverktinas. Juolab, kad Lietuvių stiprybė visada buvo komandinis žaidimas. Gal tik daugiau patyrusių žaidėjų trūksta.
mhm , ,pagrindinis Lietuvos pliusas - priekinė linija. Javtokas Eurolygoj įrodė kad yra patikimas 'centras', o broliai Lavrinovčiai irgi turėtų išsigydyti visas traumas ir būti sunkiai įkandami bet kam. + NBA žaidėjas Kleiza ir vienas Žalgirio lyderių Jankūnas. O jei dar žais Songaila (apie jį nieko nežinau) tada apskritai šaunu bus :>
kraštai geri yra, pvz Šiškauskas, Jasaitis, Žukauskas, netgi Šležas mano manymu yra vertas debiutuoti rinktinėje.
Gynėjai - žaidimo ištroškęs Macijauskas ir Graikijoj labai patobulėjęs Seibutis , , abu geri žaidėjai.
Beje būtų nerealu, jei tarkim stovykloje puikiai pasirodytų V. Jasikevičius ir prasimuštų į rinktinę ;o .
Viską apžvelgus penketas turbūt būtų toks:
Javtokas
Songaila
Žukauskas
Šiškauskas
Macijauskas
tada į aikštę po keitimo išeitų Lavrinovičius ir primestų 20 taškų ;>
Komandos lyderiai manau bus Šiškauskas ir Macijauskas
Iš esmės jei rinktinė išspręs įžaidėjo problemą ir treneris iš jų nulipdys vieningą ir savimi pasitikinčią komandą Lietuva gali nužingsniuoti ir iki aukso medalių (aš visada tikiu) :>
P.S. - Labai norėčiau, kad per šias pirmenybes sužibėtų kuris nors iš jaunųjų žaidėjų, pvz Seibutis ar Kalnietis (aišku, jei tik pateks į rinktinės sudėtį)
P.P.S. - Šaras atidavė rinktinei ir taip daug, negalima smerkti jo ir vadinti 'parsidavėliu' ar dar kuo nors. Jei jis taip pasielgė vadinas toks yra Šaro sprendimas ir visa Lietuva turi jį gerbti. Su Ilgausku kitas dalykas, bet aš asmeniškai jau seniai praradęs viltį pamatyti jį su LT aprnga, juolab, kad man jis apskritai nelabai patinka.
Tiek ; )