Čia imu nugarą. Kokia jėga būtų jei visa tauta važiuotų: Jasikevičius, Macijauskas, Songaila, Lavrinovičius ir Ilgauskas. Niekas be reikalo nesi***tų su mūsų xebra
O galėtų būt stipri rinktinė... Jasikevičius, Šiška, Macas, Kaukėnas, Šalenga, Timinskas, Pačėsas, Žukauskas, Slanina. Nors atrodo ir apie tai tik pasvajot galima.
Kartais pagalvoju, kad po Lietuvos marškinėliais slepiasi žaidėjai ne iš Lietuvos, o iš kokio Kataro ar panašiai, nes žaidžia geriausiu atveju kaip kiemo komanda be jokio fizinio pasirengimo. Songaila atvažiavo, pataikyt gali, bet kiek matau jį gynyboj arba puolime be kamuolio jis stovi rankas sudėjęs ir vos pabėga, stengėsi gal ir visi, bet jokio atsakingumo nėra nei gynyboj nei puolime. Sunku prisiminti kada mačiau lietuvius šiemet naudojančius kibią gynybą. Paprasčiausias nepasiruošimas ir tingėjimas. O pralaimėt prieš turkus taip mažų mažiausiai negarbinga. Kita vertus tai turi būt gera pamoka, žaisti naudojant tik tikintis sėkmės naivoka. Vietomis geru žaidimu stebino apie kuriuos nebuvo daug kalbama - Gustas, Kalnietis. Kaip visada stengėsi Macas, bet vienam jam nepatempt riktinės, net Nowitzki Vokietijoj turi daug geresnį užnugarį.
Tai tiek. šiemet pirmą kartą esu toks nepatenkintas Lietuvos rinktine.
na ką gi, ką pasiekėm per praeitą pasulio čempionatą, žemiau ne nukrisim, bet su tokia rinktine kaip šiemet, trūksta žodžių. išvaistyti tokią taškų persvarą likus 1 min, tai ką aš žinau. keista, kaip prie italus išlošė.
pries pauaulio cempionata sakiau-laimes arba Ispanai, arba Argentinieciai. net nemastau apie tai, kad gali laimeti JAV, nes kraupiai to nenoriu...
o Lietuva. na ka-gausim ta, ko esam verti. jak, manau, nenorit pasakyti, kad taip zaizdami buvom verti iveikti Ispanija?... nejuokinkit.
Gaila, kad pralaimėjom. Klaidos žiaurios, nesupratau, kaip taip Macijausko visai nesimatė.
Mantas pabaigoj labai gerai sužaidė.
Gaila. Bet kažkaip ir ne taip gaila, kai daug gavom.
Ieškojau tos žadėtos staigmenos. Čia gal buvo tie atiduoti kamuoliai ispanams?
Žudė mus ispanai, žodžiu.
Reik atsirevanšuot turkam dabar. Žė, maž dar būsim ir 5 vietoj, kas yra/bus labai gerai.
Šaunuoliai vyrai
labai patiko petrausko komentaras "greitai jau nebe vardinsime pavardziu tu, kurie atsisake zaisti pasaulio cempionate, o turesime nauju veidu (cia apie kalnieti)". nu pabaiga gal netiksli bet mazdaug cia namiokas kad ir jis pyksta ant tu kurie atsisake bet teisingai pasake, nes kalnietis tikrai sauniai zaidzia o del to kad pralaimejom nenusiminkim dar del 5 vietos galim pakovot
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. rugsėjo 1 d. 12:46:06
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:55:09
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:52:36
Tai tiek. šiemet pirmą kartą esu toks nepatenkintas Lietuvos rinktine.
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:19:22
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:08:04
2006 m. rugpjūčio 30 d. 13:26:08
o Lietuva. na ka-gausim ta, ko esam verti. jak, manau, nenorit pasakyti, kad taip zaizdami buvom verti iveikti Ispanija?... nejuokinkit.
2006 m. rugpjūčio 30 d. 00:16:03
2006 m. rugpjūčio 30 d. 00:14:10
2006 m. rugpjūčio 30 d. 00:13:22
2006 m. rugpjūčio 29 d. 21:20:23
2006 m. rugpjūčio 29 d. 20:49:55
Mantas pabaigoj labai gerai sužaidė.
Gaila. Bet kažkaip ir ne taip gaila, kai daug gavom.
Ieškojau tos žadėtos staigmenos. Čia gal buvo tie atiduoti kamuoliai ispanams?
Žudė mus ispanai, žodžiu.
Reik atsirevanšuot turkam dabar. Žė, maž dar būsim ir 5 vietoj, kas yra/bus labai gerai.
Šaunuoliai vyrai
2006 m. rugpjūčio 29 d. 14:37:17
na manau jasikevicius ir taip daug padare del rinktines
mes lietuviai. mum per visada per mazai
2006 m. rugpjūčio 29 d. 14:10:56
2006 m. rugpjūčio 29 d. 13:24:23
ramiau ramiau
šito leituvaičio aš jau seniai negerbiu...o kaip jam malonu būna draskytis žaidžiant prieš žalgirį...išvis jis bjaurybė yra...be to nėra patikimas žaidėjas...
Aš rami
2006 m. rugpjūčio 29 d. 13:04:15
2006 m. rugpjūčio 29 d. 12:45:29
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:56:36
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:54:52
Vėl pakeitė bjaurybės, parsidavėliai už pinigus
Bet šiaip man vienodai
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:44:18
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:36:40