Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"FIBA" pasaulio krepšinio čempionatas. 2006 metai.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:06:02
rašosi "galąsim" (keistas žodis), nors, tiesą pasakius, aš asmeniškai to daryti neketinu

2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:23:31
Nah, kas bus jei lietuviai pralaimės... Tada jau galąsymės peilius (taip rašosi??)

2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:20:29
Fabolous rašė:
Jei su JAV susitiksim tai tik finale... Nes mes rodos susitiksim su serbų ir kažko dar nugalėtojais...

pirmiau italus reik nugalėt

2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:18:42
Nemanau, kad derėtų kalbėti apie svetimas sąžines. Konkretūs žmonės taip ar taip kažko iš esmės nepakeistų.

2006 m. rugpjūčio 25 d. 09:59:13
ta prasme cia ju reikalas pasirinkti zaisti ar ne. bet manau vis tiek jei nepateksim toliau jiems turetu sazine grauzti.

2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:34:26
aviettine rašė:
Saras ir Ilgas... Gaila, labai gaila, kad jie nesutiko atstovauti salies rinktinei. Bet reikia buti optimistais ir tyketis, kad ir be ju mums pavyks iskovoti si ta geresnio. Nemanau, kad teisimas Saro ar Ilgo gali ka nors pakeisti. Tiesiai sviesiai tai nieko negali pakeisti. Suprantama.
Krito zmogeliai mano akyse...

O kas čia kalba apie Jasikevičių ir Ilgauską?

Atsakyti
Fabolous
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:33:07
Jei su JAV susitiksim tai tik finale... Nes mes rodos susitiksim su serbų ir kažko dar nugalėtojais...

2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:26:21
Saras ir Ilgas... Gaila, labai gaila, kad jie nesutiko atstovauti salies rinktinei. Bet reikia buti optimistais ir tyketis, kad ir be ju mums pavyks iskovoti si ta geresnio. Nemanau, kad teisimas Saro ar Ilgo gali ka nors pakeisti. Tiesiai sviesiai tai nieko negali pakeisti. Suprantama.
Krito zmogeliai mano akyse...

2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:11:47
The_Wicked_One rašė:
as apie krepsini nenusimanau, bet dar pastebejau kad daznai kai gustas kaip nors mandrai eprduoda kamuoli macijauskui, tai perdavimas pavirsta dar dviem taskais Lietuvos rinktines nenaudai.

Dar aš tokį dalyką jame pastebiu. Kartais Gustas persivaręs kamuolį per vidurio liniją taip sustoja vietoj ir žiūri kažkur arba tiesiog varosi kamuolį vietoj. Faktas, kad jis vistiek neranda kam perduoti kamuolį ir viskas toliau vyksta tik apie tritaškio liniją. Kokia viso to esmė - kad jis praranda nemažai brangių sekundžių atakai.

O jei kitam etape žais su italais tai . . .bijau tos komandos nu rimtai. Ir šiaip labai norėčiau išvysti Lietuvos ir JAV dvikovą. Jai mums nepasiseks ir mes iškrisim tada geriau jau paskutinis pralaimėjimas būtų JAV o ne Italijai. Gerbiu pastarają komandą, bet labai jos nemėgstu. O ir Lietuvai su ja sunku žaisti visada. Kas dėl JAV mačas su šia komanda visiems yra didelis įvykis. Lietuviams irgi.

Atsakyti
playa
2006 m. rugpjūčio 24 d. 17:02:32
Rungtynių pradžios dorai nemačiau - muilas pasirodė įdomesnis
Ir panašiai tik 4 kėlinį normaliai žiūrėjau, ir rėkiau, ir nervinausi, žiaurus vaizdas buvo.
Kiek klaidų padarė, siaubas. Gustas šiandien gerai sužaidė.
Tai prieš makaronus toliau žaisim?

2006 m. rugpjūčio 24 d. 15:03:53
iki galo nemaciau bet dziaugiuos kad laimejo nors manyciau neklengvos rungtynes buvo!
o gal zinot kada kita kart zais?

2006 m. rugpjūčio 24 d. 14:08:55
Hopeless, Tavo komentaras lb geras.Rimtai, viskas objektyviai išsakyta, apkalbėta, o gale - tai, kas ir tyrėtų būti- Lietuvos rinktinės palaikymas.Taip ir reikia.
Nekenčiu žonių, kurie išsidrėbę guli ant sofų ir postringauja: "Kvailiai, žaist nemoka, kamuolio gal niekad nematę, tikrai prakišim, lūzeriai."Tokia tegul patys eina ir žaidžia.O kai laimi, tai jau tada juos šaunuoliais vadina.Hr...

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. rugpjūčio 24 d. 14:03:03
as apie krepsini nenusimanau, bet dar pastebejau kad daznai kai gustas kaip nors mandrai eprduoda kamuoli macijauskui, tai perdavimas pavirsta dar dviem taskais Lietuvos rinktines nenaudai.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti

2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:52:02
Mm. . su Australais rungtynės mane kiek nuvylė, bet laimei kad viskas gerai baigėsi. Bet faktas, kad ten ne lietuviai gerai žaidė o tiesiog australai žaidė ypatingai blogai. Jų komandoje nebuvo visiškai nieko. Jokio užsidegimo, jokios kovos. Jaučiu tą dieną ir Kataras su jais būtų rimtai pakovojęs. Na bet nemenkinu lietuvių. Jie laimėjo. O tai svarbiausia : )

O su brazilais buvo puiki pradžia, bet gan tragiškas galas. Ir tos klaidos.. Jau penktos rungtynės, bet jokių pokyčių. Faktas, kad kol rinktinėj nebus tikro patikimo įžaidėjo tos klaidos ir išliks. Patys maot kaip būna: Gustas persivaro kamuolį į varžovų aikštės pusę ir perduoda jį Macijauskui. Lietuvių gal 70% atakos tokios pat. Argi čia įžaidėjas? jis turi kontroliuoti visos komandos žaidimą, o ne tik persivarinėti kamuolį per aikštę. Taip Gustui, šiandien sekėsi, jis įmetė daug taškų. Sveikinu, bet manęs jo žaidimas vistiek netenkina. Nors už tą tritaškį reikia jam padėkot, visgi labai svarbus metimas buvo.
Dar
Kleiza. Tiesiog. Sireikos numylėtinis. Šiandien vėl sužaidė tragiškai, bet Sireika atrodo to nemato. Ir išvis treneris man kažkoks keistas ;o
.
Esmė kad vistiek man Lietuvos rinktinė bus geriausia pasaulio krepšinio komanda.

Atsakyti
Mirtis
2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:20:04
renny rašė:
playa rašė:
Nu aš tai retai kada matau Gustą, kad jis rodytų kokį derinį atlikt, tik persivaro kamuolį per aikštę ir tiek. O va Mantukas nebijo vadovaut.
Aš ant nieko nevarau, jei ką

kaip tai gustas neatlieka jokiu deriniu??? taigi persivaro per aikste ir meta kamuoli tiesiai varzovam i rankas. va cia tai jo firminis derinukas )) beje ta kataro komanda man asocijuojasi su trinidado ir tobago komanda futbole tokie atrodo vargsiukai geda visiems kad su jais zaidzia

Nelygink man Kataro su Trinidadu ir Tobagu pastarieji tikrai rodė gerą žaidimą ir užsitarnavo daug simpatijų.

Aaa, o šiaip su pergale, nors mane Sireika savo treneriavimu tikrai užkniso. Jasaičiui pasireikšt beveik neduoda, o jau Gustas Gustas - už ką tiek minučių gauna. keista, kad šiandien dar pataikyt neblogai sugebėjo.

2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:14:42
Todėl madoj bus balti plaukai...

2006 m. rugpjūčio 24 d. 12:52:31
manau greit prazilsiu, jei tokios rungtynes ir toliau bus

2006 m. rugpjūčio 24 d. 12:34:00
SU PERGALE! Nors Gustas ir nepataikė baudos nieko laimėjom!

2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:18:09
playa rašė:
Nu aš tai retai kada matau Gustą, kad jis rodytų kokį derinį atlikt, tik persivaro kamuolį per aikštę ir tiek. O va Mantukas nebijo vadovaut.

kaip tai gustas neatlieka jokiu deriniu??? taigi persivaro per aikste ir meta kamuoli tiesiai varzovam i rankas. va cia tai jo firminis derinukas )) beje ta kataro komanda man asocijuojasi su trinidado ir tobago komanda futbole tokie atrodo vargsiukai geda visiems kad su jais zaidzia

2006 m. rugpjūčio 23 d. 15:38:45

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Saulės Laikrodis Saulės Laikrodis
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 5425
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 208571