| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:06:02
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:23:31
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:20:29
Jei su JAV susitiksim tai tik finale... Nes mes rodos susitiksim su serbų ir kažko dar nugalėtojais...
pirmiau italus reik nugalėt
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:18:42
2006 m. rugpjūčio 25 d. 09:59:13
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:34:26
Saras ir Ilgas... Gaila, labai gaila, kad jie nesutiko atstovauti salies rinktinei. Bet reikia buti optimistais ir tyketis, kad ir be ju mums pavyks iskovoti si ta geresnio. Nemanau, kad teisimas Saro ar Ilgo gali ka nors pakeisti. Tiesiai sviesiai tai nieko negali pakeisti. Suprantama.
Krito zmogeliai mano akyse...
O kas čia kalba apie Jasikevičių ir Ilgauską?
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:33:07
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:26:21
Krito zmogeliai mano akyse...
2006 m. rugpjūčio 24 d. 18:11:47
as apie krepsini nenusimanau, bet dar pastebejau kad daznai kai gustas kaip nors mandrai eprduoda kamuoli macijauskui, tai perdavimas pavirsta dar dviem taskais Lietuvos rinktines nenaudai.
Dar aš tokį dalyką jame pastebiu. Kartais Gustas persivaręs kamuolį per vidurio liniją taip sustoja vietoj ir žiūri kažkur arba tiesiog varosi kamuolį vietoj. Faktas, kad jis vistiek neranda kam perduoti kamuolį ir viskas toliau vyksta tik apie tritaškio liniją. Kokia viso to esmė - kad jis praranda nemažai brangių sekundžių atakai.
O jei kitam etape žais su italais tai . . .bijau tos komandos nu rimtai. Ir šiaip labai norėčiau išvysti Lietuvos ir JAV dvikovą. Jai mums nepasiseks ir mes iškrisim tada geriau jau paskutinis pralaimėjimas būtų JAV o ne Italijai. Gerbiu pastarają komandą, bet labai jos nemėgstu. O ir Lietuvai su ja sunku žaisti visada. Kas dėl JAV mačas su šia komanda visiems yra didelis įvykis. Lietuviams irgi.
2006 m. rugpjūčio 24 d. 17:02:32
Ir panašiai tik 4 kėlinį normaliai žiūrėjau, ir rėkiau, ir nervinausi, žiaurus vaizdas buvo.
Kiek klaidų padarė, siaubas. Gustas šiandien gerai sužaidė.
Tai prieš makaronus toliau žaisim?
2006 m. rugpjūčio 24 d. 15:03:53
o gal zinot kada kita kart zais?
2006 m. rugpjūčio 24 d. 14:08:55
Nekenčiu žonių, kurie išsidrėbę guli ant sofų ir postringauja: "Kvailiai, žaist nemoka, kamuolio gal niekad nematę, tikrai prakišim, lūzeriai."Tokia tegul patys eina ir žaidžia.O kai laimi, tai jau tada juos šaunuoliais vadina.Hr...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugpjūčio 24 d. 14:03:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:52:02
O su brazilais buvo puiki pradžia, bet gan tragiškas galas. Ir tos klaidos.. Jau penktos rungtynės, bet jokių pokyčių. Faktas, kad kol rinktinėj nebus tikro patikimo įžaidėjo tos klaidos ir išliks. Patys maot kaip būna: Gustas persivaro kamuolį į varžovų aikštės pusę ir perduoda jį Macijauskui. Lietuvių gal 70% atakos tokios pat. Argi čia įžaidėjas? jis turi kontroliuoti visos komandos žaidimą, o ne tik persivarinėti kamuolį per aikštę. Taip Gustui, šiandien sekėsi, jis įmetė daug taškų. Sveikinu, bet manęs jo žaidimas vistiek netenkina. Nors už tą tritaškį reikia jam padėkot, visgi labai svarbus metimas buvo.
Dar
Kleiza. Tiesiog. Sireikos numylėtinis. Šiandien vėl sužaidė tragiškai, bet Sireika atrodo to nemato. Ir išvis treneris man kažkoks keistas ;o
.
Esmė kad vistiek man Lietuvos rinktinė bus geriausia pasaulio krepšinio komanda.
2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:20:04
Nu aš tai retai kada matau Gustą, kad jis rodytų kokį derinį atlikt, tik persivaro kamuolį per aikštę ir tiek. O va Mantukas nebijo vadovaut.
Aš ant nieko nevarau, jei ką
kaip tai gustas neatlieka jokiu deriniu??? taigi persivaro per aikste ir meta kamuoli tiesiai varzovam i rankas. va cia tai jo firminis derinukas
Nelygink man Kataro su Trinidadu ir Tobagu
Aaa, o šiaip su pergale, nors mane Sireika savo treneriavimu tikrai užkniso. Jasaičiui pasireikšt beveik neduoda, o jau Gustas Gustas - už ką tiek minučių gauna. keista, kad šiandien dar pataikyt neblogai sugebėjo.
2006 m. rugpjūčio 24 d. 13:14:42
2006 m. rugpjūčio 24 d. 12:52:31
2006 m. rugpjūčio 24 d. 12:34:00
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:18:09
Nu aš tai retai kada matau Gustą, kad jis rodytų kokį derinį atlikt, tik persivaro kamuolį per aikštę ir tiek. O va Mantukas nebijo vadovaut.
kaip tai gustas neatlieka jokiu deriniu??? taigi persivaro per aikste ir meta kamuoli tiesiai varzovam i rankas. va cia tai jo firminis derinukas
2006 m. rugpjūčio 23 d. 15:38:45