ziurejaciu si filmuka kelis kartus net, nes mane suzavejo ta geltona masinyte luigi ;]]] toks italiskai temperametingas;] filmukas tikrai vertas demesio;]
Filmas smagus, vaikams tikrai labai patinka. Mano jaunesnis pusbrolis žiūri kasdieną ir jam vis nenusibosta O man pačiai jis nebuvo stebinantis, labai nuspėjamas siužetas. Nekabina taip kaip ankstesnių metų animaciniai šedevriukai
Addicted rašė: winkin>> siulai ziureti filma iki galo jei po 30 minuciu galima uzmigti? Nuobodus scenarijus, visiskas kameros koncentravimas i ta masina durnos lenktines, leksti pokstai ir t.t. Galiausiai jei tas am. filmas dar ir visiskai nejuokingas - uzmusti gali ir po 10 minuciu.
vadinas esi neapsisarvaves kantrybe, te tik apie koki 10 min rodo lenkcius o veliau jau visai ka kita ir idomiau issirutulioja
winkin>> siulai ziureti filma iki galo jei po 30 minuciu galima uzmigti? Nuobodus scenarijus, visiskas kameros koncentravimas i ta masina durnos lenktines, leksti pokstai ir t.t. Galiausiai jei tas am. filmas dar ir visiskai nejuokingas - uzmusti gali ir po 10 minuciu.
You get the life you're given
Lietuviai kaip visalaik labai gerai isverte pavadinima.
Ratai - pirma syki pamates pavadinima pagalvojau, kad kinas bus apie .
O siaip dar viena 'kokybiska' animacija, pradejusi atrodyti kazkaip vienodai.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2008 m. kovo 25 d. 15:18:23
2008 m. vasario 21 d. 21:40:35
2007 m. balandžio 19 d. 19:03:23
2007 m. balandžio 19 d. 13:25:01
winkin>> siulai ziureti filma iki galo jei po 30 minuciu galima uzmigti? Nuobodus scenarijus, visiskas kameros koncentravimas i ta masina durnos lenktines, leksti pokstai ir t.t. Galiausiai jei tas am. filmas dar ir visiskai nejuokingas - uzmusti gali ir po 10 minuciu.
vadinas esi neapsisarvaves kantrybe, te tik apie koki 10 min rodo lenkcius o veliau jau visai ka kita ir idomiau issirutulioja
2006 m. rugsėjo 6 d. 15:42:13
2006 m. rugsėjo 6 d. 12:42:00
2006 m. rugsėjo 4 d. 16:35:41
2006 m. rugsėjo 2 d. 16:30:15
Ratai - pirma syki pamates pavadinima pagalvojau, kad kinas bus apie
O siaip dar viena 'kokybiska' animacija, pradejusi atrodyti kazkaip vienodai.
2006 m. rugsėjo 2 d. 15:56:20
2006 m. liepos 23 d. 01:49:09
2006 m. liepos 16 d. 18:55:32
2006 m. liepos 16 d. 17:34:42