aaart_staaar rašė: vienu metu jų klausiau, netgi laabai The Sweets ir Deja Vu, man bent jau atrodo, kad atspindi jų šitą visą, mmm kūrybą bet gerai, šaunuoliai, bent kiek orginalesni... oj kaip LIVE juos pamatyt norėčiau užvežtų
taip girdėjau kad kažkur Lenkijoj grojo jie praeitais metais.
AAAaa kur as buvau??? bliamba net nezinojau taip arti, y LT vistiek galima nesitikėt, kad užsuks, nebent po daug daug metų... veeelnias nu vistiek kada nors juos pamatysiu, jauna dar grupė, vilties daug
Kol kas žinau nedaug jų dainų (tik ką pradėjau domėtis), bet jos, kaip reta, iš karto "užvedė". Tokios muzikos ir ieškojau! Kažkuo retkarčiais stiliumi primena The White Stripes, o tai tik dar didelis pliusas.
Labiausiai sužavėjo "Gold Lion". Jau kelias dienas negaliu iš galvos išmest
aaart_staaar rašė: vienu metu jų klausiau, netgi laabai The Sweets ir Deja Vu, man bent jau atrodo, kad atspindi jų šitą visą, mmm kūrybą bet gerai, šaunuoliai, bent kiek orginalesni... oj kaip LIVE juos pamatyt norėčiau užvežtų
taip girdėjau kad kažkur Lenkijoj grojo jie praeitais metais.
vienu metu jų klausiau, netgi laabai The Sweets ir Deja Vu, man bent jau atrodo, kad atspindi jų šitą visą, mmm kūrybą bet gerai, šaunuoliai, bent kiek orginalesni... oj kaip LIVE juos pamatyt norėčiau užvežtų
Klipą Y Control dainos teko matyti. Veiksmas vyksta vokalistei su trumpa suknele straksint kažkokioj didelėj patalpoj, apsuptai daugybės priešiškai nusiteikusių mažamečių vaikučių, kurie viską griauna, naikina ir daro visokią kokią žalą. Berods mokykliniam inventoriuj. Berods taip. Nežinau, kartą pamačius šitą klipą, antrą kartą jo žiūrėti nesinori. Gal reikia, kad pati grupė patiktų labai ? ..
Jie labai savotiski, labai.
YYY bent man tikrai patinka. beje, internete galima rasti ir ju pirma EP, ten yra keletas dainu, kurios taip pat skamba visai neblogai ir YYY'iskai tik dabar nepamenu pavadinimu. o siaip sutinku, kad karen o balsas issikirtinis ir ne visiems jis patinka. man kaip tik labai suteikia jegos siai grupei.
o siaip turiu pagalves uzvalkala ant kurio parasyta "wait they don't love you like i love you". labai miela kai draugai toki padovanoja
Hopeless, bent aš jokios ironijos nepastebėjau, žmogus išsakė savo nuomonę. Mokėk ją priimti,o nebrukti tą puikumą. Juk kaip pats sakei - ne visiems gali patikti.
noriu pasakyti, kad kai is krano pasileidziu vandeni tai jis maloniau skamba negu tai, ka cia aptarinejame. na cia tokia muzika, kai pajemi liniuote ir trini i stikla ir garsiai cypia - tai viens prie vieno. na taip taip, skonis turi ribas, nesigincysiu..
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. vasario 10 d. 14:32:35
Gal kas žinot kieno sukurtas? :)
2013 m. vasario 10 d. 14:02:49
Kietas naujas vir6elis bus
2013 m. vasario 10 d. 13:50:41
Laukiam naujo albumo ;)
2007 m. liepos 1 d. 18:19:47
2007 m. liepos 1 d. 17:53:03
2007 m. liepos 1 d. 17:50:37
Deja Vu ? ;o
aga.. Show Your Bones UK bonus trackas... lb stipriai rekomenduoju paklausyt, po šitos dainos, nu ir dar Turn Into, užsikabinau už YYYs'u
2007 m. liepos 1 d. 17:46:47
vienu metu jų klausiau, netgi laabai
taip
AAAaa
2007 m. liepos 1 d. 17:31:41
2007 m. liepos 1 d. 17:26:28
Labiausiai sužavėjo "Gold Lion". Jau kelias dienas negaliu iš galvos išmest
2007 m. liepos 1 d. 16:34:55
vienu metu jų klausiau, netgi laabai
taip
2007 m. liepos 1 d. 13:48:57
2006 m. spalio 11 d. 16:44:23
2006 m. spalio 11 d. 16:34:38
Control Y yra geris manau (gal kas klipa matet, kaip ?), kitka - na nelabai patiko.
Jie labai savotiski, labai.
2006 m. spalio 11 d. 11:26:18
o siaip turiu pagalves uzvalkala ant kurio parasyta "wait they don't love you like i love you".
2006 m. rugsėjo 6 d. 19:16:51
na cia tokia muzika, kai pajemi liniuote ir trini i stikla ir garsiai cypia - tai viens prie vieno.
enigmatic, štai čia aš įžvelgiu ironiją.
O jo/jos nuomonę aš priimu.
2006 m. rugpjūčio 31 d. 14:14:36
2006 m. rugpjūčio 30 d. 04:11:18
2006 m. rugpjūčio 27 d. 15:14:14
dabar pas mane klausomiausia 'Pin'.
2006 m. rugpjūčio 27 d. 01:40:32
O Yeah Yeah Yeahs tuo ir puikūs, kad turi savitą skambesį. Tik jis negali visiem klausytojam patikti.
2006 m. rugpjūčio 26 d. 21:36:53