Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 18 d. 14:16:18
nesakau, akd dainos nekokybiskos. tiesiog. as nesakiau, akd man jos nepatinka. nesakiau , akd patinka. keistai per viduri. kartais isgirdus daina iskart ja sitrinu. sitas tikrai apsiliksiu. bet tikrai nepasieks klausymo rekordo ar net viduriuko.

ir tikrai. tam tikra nuotaika butina. netgi po keliu dainu spejaut ai pastebeti.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti

2006 m. liepos 18 d. 13:48:00
The_Wicked_One >>> na aš sakau, gali arba patikti, arba nepatikti. Tiesiog. Klausantis YYY daukas priklauso nuo nuotaikos ir aplinkybių ; D . Nes jie nėra tokia grupė kurią galėtum įsijungti tik kaip muzikinį foną.

Jei nori kažko melodingesnio iš jų gali parsisiųsti 'Maps' arba 'Turn Into', galbūt jos tau pasirodys kokybiškesnės dainos.

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 18 d. 11:43:49
katik parsisiunciau pin ir date with the night. pastaroji man patiko labiau. bet siaip. ne mano stilius, ne to stiliaus nuotaika dabar man. nera taip, kad daugiau siu dainu niekada nepasiklausysiu, bet jos tikrai niekada nebus mano megiamiausios ir labiausiai vertinamos.

del nuostabaus vokalo. vokalistes balsas neblogai ir astriai skamba zemose natose, bet auksciau kazkaip cypia. muzika sudaro "netvarkinga" ispudi, prie kurio tas vokalistes balsas labai derinasi. bet daznai netvarkingas ispudis ne man.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti

2006 m. liepos 18 d. 02:06:28
Aha. Yeah Yeah Yeahs ; )
*Nepakartojamas vokalas
*Išskirtinis muzikos skambesys
*Grupė turinti savį kažką tokio, kas arba labai patraukia arba visiškai nesudomina.

Iš esmės YYY grojama muzika sunkiai sutelpa į kažkokius rėmus, bet jei reikėtų apibūdinti tiktų šie žodžiai: Indie, Punk, Alternative

Išleidę jie kolkas du albumus tai yra 'Fever To Tell' (2003) ir 'Show Your Bones' (2006). Pirmasis yra energingesnis, antrasis - melodingesnis. Mano manymu pirmasis yra geresnis, bet su 'Show Your Bones' dar tinkamai nesusipažinau, tad galutiniai vertinimai bus vėliau : )

Jei nors kiek susidomėjote šia grupe siūlau šias dainas:
Pin
Bang!
Miles Away
Y Control
Maps
Date With Night

Turn Into
Gold Lion (šios dvi atskirtos, nes yra iš antrojo albumo. Manau jausite skirtumą paklausę)

.

Beje manau niekas iškarto nesisiųs tiek daug dainų, tad siūlau iš pradžių parsisiųskite PIN perklausykite ir jei nepatiks galite daugiau ir neklausyti šios grupės

Dėl grupės narių man jie visi labai savotiški, beje kiek teko girdėti juos papildė dar vienas gitaristas ;o

Atsakyti
Emotionless
2006 m. liepos 17 d. 21:37:42
'Pin' man žiauriai patinka, o klipas vertas dėmesio, toks į jokį kitą nepanašus

2006 m. liepos 17 d. 20:51:50
Užkabino iškart vos išgirdus ''Date With The Night" ((; Klausant užplūsta pakylėjantis jausmas.
O vienos iš gražiausių yra "Maps" ir "Modern Romance". Suvirpina (:

Atsakyti
Stupid_enough
2006 m. liepos 17 d. 20:51:00
paklausiau keleta dainu, nekabino.

2006 m. liepos 17 d. 20:45:55
Sveiki gyvi (:
Tema apie šaunią grupę gaila, kad Karolio temą ištrynė, na bet kuriu dar kartą ją

ALbumų jie daug neišleidę, bet galima pastebėti, kad groja super muziką beje, savo skambesiu YYY man labai panašu į The Kills

Manyčiau dainos labai vertos dėmesio yra
Maps - tike albuminė tiek live versija. Nerealumas telpa tiek nedaug žodžių, ir taip gera širdį kai jos klausai klipe ji taip išraiškingai dainuoja. su skausmu. jausmu. miela.
Turn Into - naujo albumo titulinis singlas. (turiu cd ). Patinka labai, ypač miela klausyti kai važiuoji mašina ir šiaip linguoji galva ir dainuoji i know..

Gold Lion - nežinau, ta daina tiesiog pavaldo. Klausai Klausai Klausai...

Pin - oooo. čia tai dainelė. turiu nerealią jos live versiją, tai pavaldo jinai.

Klausykit Yeah Yeah Yeahs ir pajuskit indie jėgą

https://www.arhythmius.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/yyysmall.jpg

atkreipkit dėmesį merginos į mielą gitaristą iš dešinės

ps. vokalistė tokia fantastiškai įdomi, nors daug kam ji atrodo negraži bet man taip neatrodo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Lars Ulrich Lars Ulrich
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3238
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 37946