nesakau, akd dainos nekokybiskos. tiesiog. as nesakiau, akd man jos nepatinka. nesakiau , akd patinka. keistai per viduri. kartais isgirdus daina iskart ja sitrinu. sitas tikrai apsiliksiu. bet tikrai nepasieks klausymo rekordo ar net viduriuko.
ir tikrai. tam tikra nuotaika butina. netgi po keliu dainu spejaut ai pastebeti.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
The_Wicked_One >>> na aš sakau, gali arba patikti, arba nepatikti. Tiesiog. Klausantis YYY daukas priklauso nuo nuotaikos ir aplinkybių ; D . Nes jie nėra tokia grupė kurią galėtum įsijungti tik kaip muzikinį foną.
Jei nori kažko melodingesnio iš jų gali parsisiųsti 'Maps' arba 'Turn Into', galbūt jos tau pasirodys kokybiškesnės dainos.
katik parsisiunciau pin ir date with the night. pastaroji man patiko labiau. bet siaip. ne mano stilius, ne to stiliaus nuotaika dabar man. nera taip, kad daugiau siu dainu niekada nepasiklausysiu, bet jos tikrai niekada nebus mano megiamiausios ir labiausiai vertinamos.
del nuostabaus vokalo. vokalistes balsas neblogai ir astriai skamba zemose natose, bet auksciau kazkaip cypia. muzika sudaro "netvarkinga" ispudi, prie kurio tas vokalistes balsas labai derinasi. bet daznai netvarkingas ispudis ne man.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aha. Yeah Yeah Yeahs ; )
*Nepakartojamas vokalas
*Išskirtinis muzikos skambesys
*Grupė turinti savį kažką tokio, kas arba labai patraukia arba visiškai nesudomina.
Iš esmės YYY grojama muzika sunkiai sutelpa į kažkokius rėmus, bet jei reikėtų apibūdinti tiktų šie žodžiai: Indie, Punk, Alternative
Išleidę jie kolkas du albumus tai yra 'Fever To Tell' (2003) ir 'Show Your Bones' (2006). Pirmasis yra energingesnis, antrasis - melodingesnis. Mano manymu pirmasis yra geresnis, bet su 'Show Your Bones' dar tinkamai nesusipažinau, tad galutiniai vertinimai bus vėliau : )
Jei nors kiek susidomėjote šia grupe siūlau šias dainas:
Pin
Bang!
Miles Away
Y Control
Maps
Date With Night
Turn Into
Gold Lion (šios dvi atskirtos, nes yra iš antrojo albumo. Manau jausite skirtumą paklausę)
.
Beje manau niekas iškarto nesisiųs tiek daug dainų, tad siūlau iš pradžių parsisiųskite PIN perklausykite ir jei nepatiks galite daugiau ir neklausyti šios grupės
Dėl grupės narių man jie visi labai savotiški, beje kiek teko girdėti juos papildė dar vienas gitaristas ;o
Užkabino iškart vos išgirdus ''Date With The Night" ((; Klausant užplūsta pakylėjantis jausmas.
O vienos iš gražiausių yra "Maps" ir "Modern Romance". Suvirpina (:
Sveiki gyvi (:
Tema apie šaunią grupę gaila, kad Karolio temą ištrynė, na bet kuriu dar kartą ją
ALbumų jie daug neišleidę, bet galima pastebėti, kad groja super muziką beje, savo skambesiu YYY man labai panašu į The Kills
Manyčiau dainos labai vertos dėmesio yra
Maps - tike albuminė tiek live versija. Nerealumas telpa tiek nedaug žodžių, ir taip gera širdį kai jos klausai klipe ji taip išraiškingai dainuoja. su skausmu. jausmu. miela.
Turn Into - naujo albumo titulinis singlas. (turiu cd ). Patinka labai, ypač miela klausyti kai važiuoji mašina ir šiaip linguoji galva ir dainuoji i know..
Gold Lion - nežinau, ta daina tiesiog pavaldo. Klausai Klausai Klausai...
Pin - oooo. čia tai dainelė. turiu nerealią jos live versiją, tai pavaldo jinai.
Klausykit Yeah Yeah Yeahs ir pajuskit indie jėgą
atkreipkit dėmesį merginos į mielą gitaristą iš dešinės
ps. vokalistė tokia fantastiškai įdomi, nors daug kam ji atrodo negraži bet man taip neatrodo.
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. liepos 18 d. 14:16:18
ir tikrai. tam tikra nuotaika butina. netgi po keliu dainu spejaut ai pastebeti.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 18 d. 13:48:00
Jei nori kažko melodingesnio iš jų gali parsisiųsti 'Maps' arba 'Turn Into', galbūt jos tau pasirodys kokybiškesnės dainos.
2006 m. liepos 18 d. 11:43:49
del nuostabaus vokalo. vokalistes balsas neblogai ir astriai skamba zemose natose, bet auksciau kazkaip cypia. muzika sudaro "netvarkinga" ispudi, prie kurio tas vokalistes balsas labai derinasi. bet daznai netvarkingas ispudis ne man.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 18 d. 02:06:28
*Nepakartojamas vokalas
*Išskirtinis muzikos skambesys
*Grupė turinti savį kažką tokio, kas arba labai patraukia arba visiškai nesudomina.
Iš esmės YYY grojama muzika sunkiai sutelpa į kažkokius rėmus, bet jei reikėtų apibūdinti tiktų šie žodžiai: Indie, Punk, Alternative
Išleidę jie kolkas du albumus tai yra 'Fever To Tell' (2003) ir 'Show Your Bones' (2006). Pirmasis yra energingesnis, antrasis - melodingesnis. Mano manymu pirmasis yra geresnis, bet su 'Show Your Bones' dar tinkamai nesusipažinau, tad galutiniai vertinimai bus vėliau : )
Jei nors kiek susidomėjote šia grupe siūlau šias dainas:
Pin
Bang!
Miles Away
Y Control
Maps
Date With Night
Turn Into
Gold Lion (šios dvi atskirtos, nes yra iš antrojo albumo. Manau jausite skirtumą paklausę)
.
Beje manau niekas iškarto nesisiųs tiek daug dainų, tad siūlau iš pradžių parsisiųskite PIN perklausykite ir jei nepatiks galite daugiau ir neklausyti šios grupės
Dėl grupės narių man jie visi labai savotiški, beje kiek teko girdėti juos papildė dar vienas gitaristas ;o
2006 m. liepos 17 d. 21:37:42
2006 m. liepos 17 d. 20:51:50
O vienos iš gražiausių yra "Maps" ir "Modern Romance". Suvirpina (:
2006 m. liepos 17 d. 20:51:00
2006 m. liepos 17 d. 20:45:55
Tema apie šaunią grupę
ALbumų jie daug neišleidę, bet galima pastebėti, kad groja super muziką
Manyčiau dainos labai vertos dėmesio yra
Maps - tike albuminė tiek live versija. Nerealumas telpa tiek nedaug žodžių, ir taip gera širdį kai jos klausai
Turn Into - naujo albumo titulinis singlas. (turiu cd
Gold Lion - nežinau, ta daina tiesiog pavaldo. Klausai Klausai Klausai...
Pin - oooo. čia tai dainelė. turiu nerealią jos live versiją, tai pavaldo jinai.
Klausykit Yeah Yeah Yeahs ir pajuskit indie jėgą
atkreipkit dėmesį merginos į mielą gitaristą iš dešinės
ps. vokalistė tokia fantastiškai įdomi, nors daug kam ji atrodo negraži bet man taip neatrodo.