Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Placebo" albumas "Meds". Mano sukurta recenzija. Padiskutuokime

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ewana_
2006 m. liepos 23 d. 21:19:04
xdm'ai, tik jau nereikia čia rodyti savo išminties. atsirado mat prikišinėtojas ir žinovas visko kas ne MTV. Man rodos, kad tu pats nebesupranti ką kalbi. Svarbu, kad pakalbėtum ir pasirodytum protingas. Gana, vaikine!

2006 m. liepos 23 d. 21:10:48
EgzistencinisNerimas rašė:
“Prakalbus apie muziką galima pasakyti“, “Tačiau negalima sakyti“, “Perklausius visą albumą galima teigti“, “Kiekvieną dainą galima interpretuoti“, “Apibendrinant galima teigti“ ... ir kt ---
vtf? atrodo, kad čia ne recenzija, o kažkokia beletristika ataskaitos forma. feh

Mhm, o kuo tau nepatinka toks rašymo stilius? tu skaityk teksta ir galvok ar tau lengva ir įdomu jį skaityti. Juk reikia visus šiuos sakinius kažkaip sujungti į bendrą vientisą tekstą.

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. liepos 23 d. 20:43:29
o ką, tau nejuokinga?
na tada siūlau pasitikrint humoro jausmą. nebent tu žydė. arba hooooomooooseksualė.
tada jau sorry.

2006 m. liepos 23 d. 20:39:53
EgzistencinisNerimas rašė:
nors gal jie ir turi šancų su tuo “geriausiu iš geriausių“
žinai, jei ten būtų dar ir nors vienas žydas... tada būtų VISAI realu!
ha ha

Jei tau pačiam šis tavo komentaras juokingas, tai keistai humorą supranti

2006 m. liepos 23 d. 20:29:25
nors gal jie ir turi šancų su tuo “geriausiu iš geriausių“
žinai, jei ten būtų dar ir nors vienas žydas... tada būtų VISAI realu!
ha ha

2006 m. liepos 23 d. 20:22:35
“Prakalbus apie muziką galima pasakyti“, “Tačiau negalima sakyti“, “Perklausius visą albumą galima teigti“, “Kiekvieną dainą galima interpretuoti“, “Apibendrinant galima teigti“ ... ir kt ---
vtf? atrodo, kad čia ne recenzija, o kažkokia beletristika ataskaitos forma. feh

labiausiai vertos dainos, mano galva, absoliučiai nėra tokios. “meds“, žinoma, skolinga vyvy, bet šiaip yra daug geresnių, gilesnių gabalų nei, sakykim, “song to say goodbye“. ji tokia komercinė (kaip ir tookie hitai kaip “every u..“ ar “special needs“); iš kitos pusės visai nenuostabu, kad buvo parodyta plačiosioms masėms, kaip lengviausiai suvookiama

soou, sou.
kompaktas neblogas. bet garantuot, kad jis r-e-a-l-i-a-i pretenduoja į mistinį geriausio metų albumo įvertinimą, negalima. tie kas mėgsta placebo (su tuo iš-skir-ti-niu BRI balsu), tiems patiks ir naujas cd. o kitiems ---- bet kitų gi paprastai būna dauguma, e.

2006 m. liepos 23 d. 19:47:33
nu man "infra-red" yra paprastas hitas verse - vežantis chorus - verse ir nereikia kažko kad jis vežtų veža ir tiek

Atsakyti
xdm
2006 m. liepos 23 d. 19:45:20
ne nepriklausomi apdovanojimai o tai reiškia priklausomi pvz. mtv ir pan.

paprasti tai beveik pop pvz. fall out boy hit'ai aguileros ir pan.

Atsakyti

2006 m. liepos 23 d. 19:07:33
XDM >>> dabar paaiškink man šiuos dalykus:
kas yra "ne independent awards apdovanojimas"
ir kas yra "paprasti hitai" ir kas yra "nepaprasti hitai"

Atsakyti
xdm
2006 m. liepos 23 d. 16:38:27
dar kartą kartoju tikriausiai nepastebėtą mano nuomonę:
"Albume yra paprastų hit'ų, dėl to galima tikrai tikėtis ne independent awards apdovanojimo. "

Atsakyti

2006 m. liepos 23 d. 16:22:41
KingRoach >>> žinoma, geriausiu taps koks nors 'Fall Out Boy' darbas.

Atsakyti
KingRoach
2006 m. liepos 23 d. 16:02:59
Na,as kaip teisingiausias is teisingiausi desiu zodi viena kita iskarto sakau neesu Placebo gerbejas,todel daugmaz susilaikau ir neissilieju, i viska pasiziuriu su ironiska sypsena.. pati recenzija tikrai gera,bet LABAI jauciasi autoriaus simpatija. Galbut reiktu apeiti kitu keliu.
Ir dar vienas dalykas.. pamirsta pamineti kokio tipazo melomanams tai skirta. Vaikas pamates ivertinima 10/10 puls parsisiusti albuma,kurio paklauses begs i tulika ar siaip susigadins nuotaika visai dienai.. ir tai visai imanoma,nes Placebo nera itin placiai auditorijai.Sitai reiktu akcentuoti.
Sakinys "Rimtas pretendentas tapti geriausiu 2006-ųjų metų albumu" vos neisverte is kedes Jis niekaip netaps netgi geriausiu 2006m. Rocko albumu,tad cia labai didelis klaidinimas.

2006 m. liepos 23 d. 11:07:58
Aš tau jau vakar dar kartą paaiškinau kodėl man netinka šita recenzija.
O šiaip kaip jau minėta, čia trūksta argumentacijos, ir objektyvumo. Pernelyg daug savo nuomonės.
Kad ir tos dainos išskirtos tavo nuožiūra. Tai arba iš vis apie kiekvieną atskirai po porą žodžių parašyti, arba jų iš vis neišskirti

2006 m. liepos 23 d. 10:27:46
bl krc turėjau omeny, kad ne tik besigilinančiam fanui, bet ir kitiems įvairiems žmonėms

Atsakyti
xdm
2006 m. liepos 23 d. 10:16:51
Kad albumas būtų visiškas 10 jam trūksta visų dainų genialių dainų aranžuočių Arba kad genialios derėtų su negenialiom

Atsakyti

2006 m. liepos 22 d. 23:52:36
Ačiū už pastabas, dabar pats skaitau ir suprantu, kad tikrai ne viskas yra gerai. Trūksta konkretumo, viskas per daug abstraktu. Pasitaisysim
Beje dėl tų 10 balų, .... net nežinau ką pasakyti. Turbūt čia subjektyvus dalykas, bet tada man pasakykit kodėl 'Meds' nevertas 10 balų.

Atsakyti
xdm
2006 m. liepos 22 d. 16:53:07
norėjau pasakyti, kad daugelio ne independent awards grupių hit'ai yra shit'ai

Atsakyti
xdm
2006 m. liepos 22 d. 16:44:48
O man atrodo, kad Hopeless teisus Nėra čia daug gabalų, kurie patiktų vos išgirdus ir nesigilinant(pvz. tokių kaip "Drag")

dėl recenzijos tai čia menas gerą parašyti. Jei nežinočiau Placebo išvis tai tikrai nieko daug teisingo nesužinočiau apie albumą Bet dalykas geras diskusijai

Albume yra paprastų hit'ų, dėl to galima tikrai tikėtis ne independent awards apdovanojimo.
albumas tikrai jėga, o taip sakau, nes jo hit'ai nėra shit'ai, kaip daugelio ne independent awards grupių!
p.s. man "Song To Say Goodbye" nepatinka

Atsakyti
Akupunkturadusk
2006 m. liepos 22 d. 15:40:00
O tai ką jie tiksliau groja iš recenzijos taip ir nesužinojau. Hard rokas, grunge, post pankai, post rokeriai, noisrokeriai,britpopas ir t.t. ir pan. Suprantu, kad rokeriai. Bet rokeriai yra tokie atlikėjai, kaip Radiohead, Slade, Queen, Nick Cave ar Biliy Idol (manau, Michael Stipe galėtų su daugeliu iš jų sudainuot). Ir visi jie skirtingi. Hm... Tikriausiai čia placeborokas Rašai, kad tematika ta pati, t.y. išlikus nuo 2003 metų. O tai kokia ta tematika buvo tais 2003-čiais? Kas dėl viršelio, tai iš užrašo "Placebo" supratau, kad čia tikrai Placebo. O šiaip, gerai, kad, Hopeless, nori pasidžiaugt tuo, ką klausaisi. Už tai tau 10 balų.

Atsakyti
baNga_swidrigall (Užblokuotas)
2006 m. liepos 22 d. 15:19:40
PS. apie antrąją dainą - galima palikti "vertas dėmesio", bet tuomet rašyk, kas klipe vaizduojama, kad įrodytum, jog klipas tikrai vertas jį žiūrėt.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Scouting For Girls Scouting For Girls
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3772
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 6606