Vaizdo-klipas,tai tikrai sudomina.Ir pati daina nebloga,ir juoko daug ir melodijos,na 9 balų, ji tikrai verta...
Nieko visai, bet uz isleista pirmaja versija - originala, daug geriau skamba tas Remix kur per radija groja vis. Remixe idomesniu efektu yra, todel ir idomiau skamba.
Bet uztai sitos dainos klipas tai legendinis
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. spalio 31 d. 00:50:32
2011 m. rugsėjo 15 d. 00:25:10
2011 m. birželio 11 d. 15:42:27
2011 m. balandžio 11 d. 18:07:17
2011 m. balandžio 11 d. 11:36:59
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. balandžio 10 d. 17:42:57
Bet uztai sitos dainos klipas tai legendinis
2011 m. balandžio 10 d. 16:19:07