Skamba kaip eksperimentinė bohemiškoji rapsodija, kas nėra labai skanu. Kol kas skiriu 7 balus.
O man "The Millionaire Waltz" yr logiška dainos "Love of My Lfe" repriza valso ritmu. Tekstas beveik identiškas, papildantis vienas kitą. Abejose dainose su didžiausiu troškimu šaukiamasi buvusios meilės. Galimas atvejis, kad jos yra veidrodinės dainos, kaip ir "Bohemian Rhapsody" su "Somebody to Love", tik pastarosios turi įspudingas vokalines partijas ir jomis taikytasi į hito poziciją. Taip mėginta parodyti, kad albumai "Night at Opera" ir "A Day at the Races" yra iš tos pačios serijos.
klasika taip ir liks klasika. Legenda niekada nenumirs... O Freddie Mercury visada liks su mumis. Jei mes norėsim, jis bus mūsų šildyse, mūsų sielose... nes tai , švelniai tariant, nuostabu.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2022 m. liepos 21 d. 15:46:14
O man "The Millionaire Waltz" yr logiška dainos "Love of My Lfe" repriza valso ritmu. Tekstas beveik identiškas, papildantis vienas kitą. Abejose dainose su didžiausiu troškimu šaukiamasi buvusios meilės. Galimas atvejis, kad jos yra veidrodinės dainos, kaip ir "Bohemian Rhapsody" su "Somebody to Love", tik pastarosios turi įspudingas vokalines partijas ir jomis taikytasi į hito poziciją. Taip mėginta parodyti, kad albumai "Night at Opera" ir "A Day at the Races" yra iš tos pačios serijos.
2018 m. vasario 16 d. 00:43:46
Skamba kaip eksperimentinė bohemiškoji rapsodija, kas nėra labai skanu. Kol kas skiriu 7 balus.
2011 m. kovo 18 d. 15:00:46