combat rašė: be to, jei aš naujokas music.lt, dar nereiškia, kad naujokas internete.
nu bet, combat, pats pagalvok, ką tokiais žodžiais pasakei, just think it over. visgi internetas - plati dirva, o musicas yra mažytė planetėlė (su savo gerumais ir čiūdais) interneto galaktikoje...
In the form of a morning paper
Laid out for me to see
I saw his face in the corner picture
I recognized the name
Could not stop staring at the
Face I'd never see again
It's a shame to awake, in a world of pain
What does it mean when war has taken over?
It's the same every day in a hell man-made
What can be saved, and who will be left to hold her?
The whole world...
World Over...
Yeah, it's a world wide suicide
The whole world...
World Over
It's a world wide suicide
Medals on a wooden mantle
Next to a handsome face
That the president took for granted
Writing checks that others pay
And in all the madness
Thought becomes numb and naive
So much to talk about and
Nothing for them to say
It's the same everyday and the wave won't break
Tell you to pray, while the devil's on their shoulder
Laying claim to the take that soldiers save
Tell them to quit it, the truth's already out there
The whole world...
World Over...
Yeah, it's a world wide suicide
The whole world...
World Over...
Looking in the eyes of the fallen
You got to know there is another, another, another, another, another...
Way
It's a shame to awake,in a world aflame
What does it mean when war has taken over?
It's the same everyday and the wave won't break
Tell you to pray, while the devil's on their shoulder
The whole world...
World Over...
The whole world...
World Over...
The whole world...
World Over...
The whole world...
World Over...
@Pentaxx, nelabai perskaitei ką aš norėjau pasakyti. dėl perklausų galėtum pradėti naują temą (jei tokios nėra), aš visai sutikčiau, kad kūrinį kaip klausomą užkaitytų tik jį perklausius (ar bent pusiau perklausius). dabar kartais koks klausytojas kai paberia savo "klausomos" muzikos "Šiuo metu klausoma" skiltyje...
@Rutonė, tikrai susipažinau su tų žvaigždučių paskirtimi, tiesiog man patinka tiek daug atlikėjų ir stilių, kad sunku dabar išsirinkti savo mėgiamus.
be to, jei aš naujokas music.lt, dar nereiškia, kad naujokas internete.
O kuo ypatingas tas perklausu skaicius? is jo jokios naudos. Jeigu man patinka mano megstamas kurinys as ji pasiimu, bet klausausi neviso iraso o tiek kiek noriu. Del to kad isjungiau daina, nebepriskaitys perklausu skaiciaus? Ar mes to norim? Del balsavimo nebuciau toks rustus, man smagu balsuoti, nes tai visai malonus uzsiemimas. Zinau kad tai darau ivertines irasa, taip praleidu laika. Nejau mes ta malonuma panaikinsim?
Na ne visai.... Esmė ta, kad, bent jau mano galva, geriausias mylimo atlikėjo įvertinimas - perklausų skaičius. Na, kaip last.fm'e. Tai bent jau kažkiek objektyviau būtų. O nusodint mėgiamą atlikėją... Hmm... Na viskas kvepia tokia pakazucha, kad... O rimtos naudos iš to juk nėra. Vertint tik dėl savęs irgi kažkaip nematau logikos. Nes aš tai puikiai ir taip žinau, kas man labiau, kas mažiau patinka.
Rutonė rašė:Teko matyt "Vartotojas X mėgsta atlikėją Y. Vartotojas X įvertino atlikėją Y 0,5 balais" Mirk iš juoko.
O, nereikia iš karto mąstyti, jog tai kvailas poelgis Aš to nedariau, bet regiu 2 realias versijas, kodėl taip pasielgta: a) Dėl sąžiningumo. Norėjo numušti atlikėjo Y bendrą balų vidurkį, galbūt kuris, vartotojo X manymu, yra per didelis. Gal tas atlikėjas Y kokių keturių vartotojų buvo įvertintas visais dešimtukais. Tas vartotojas X nėra koks aklas fanatikas, idant manytų, jog net ir jo mėgstamas atlikėjas vertas kiauro dešimtuko. b) Dėl vizualinio komforto (galioja tuo atveju, jei vartotojo X favoritų sąraše - daugiau nei 10 atlikėjų/grupių). Kadangi vartotojų anketose-profiliuose neišskleidus matosi tik 10 jų mėgstamų atlikėjų/grupių, vartotojas X, "užsifavoritinęs" Y atlikėją, kuris turi aukštą reitingą, bet galbūt nėra vartotojo X pats mėgstamiausias, tokiu būdu, numažinęs jo balų vidurkį, norėjo jį išstumti iš už dešimtuko ribų, nes kitaip minėtasis Y atlikėjas būtų išstūmęs kokį nors jo šiek tiek mėgstamesnį atlikėją/grupę, kurį nori matyti savo anketos "paviršiuje". Kapish?
tai kaip tada vertint ka nors apskritai jei sistemos nera; aisku tik nuomone issakyt galime bet tai paliktu mus prie abstraktumo o balas bent siek tiek duoda konkretumo. Siaip ar taip vertinam grupe ar dar ka kitu grupiu atzvilgiu ir bla bla... ech pavargau rasyt ir pats ne nebesuprantu ka noriu pasakyt - rytas uz vakara protingesnis.
Aš manau,kad vertinimas balais yra tik paties įvertinimas sau,o ne kitiems ,ar grupėms ar atlikėjams, o tik sau ..Pasižymi,kad šis atlikėjas, ar grupė,tau šiuo metu tiek vertas ir viskas,o peikti,kad kas vertino mažai,tai neverta,kiekvienas vertina, tik ant savęs ir tik sau....
Iš esmės, tiesa. Juk daugumos atlikėjų įvertinimas svyruoja kažkur tarp 7,0 ir 7,5. Na, kartais atsiranda "išsišokėlių" su 8,2 ar 8,3 (nors gal senokai tai mačiau) ir jų priešingybių su 4-5 balų įvertinimu (nors gal ir mažiau, "ant smūgio" neprisimenu, o specialiai ieškot tingiu...). Mūsų naujokėlis teisus. Nežinau, susipažino jis ar ne, kad ta žvaigždutė reiškia šį tą daugiau - na bent man norint mėgiamų atlikėjų paklausyt nereikia ko nors specialiai ieškotis (o taip - ir vėl TINGIU ).
O va vertinimas balais yra nereikalingas. Na, pažaidėm ir pakaks, matom, kas darosi. Faktas, kad mėgiamo atlikėjo negalėsiu įvertinti žemu balu. Nors... Teko matyt "Vartotojas X mėgsta atlikėją Y. Vartotojas X įvertino atlikėją Y 0,5 balais" Mirk iš juoko. Nu tada reikia tikrai kokio mėnulio ar kokio kito ženklo nurodyt nekenčiamą atlikėją. Tada gal atvirkštinių variantų sulauktume: "Vartotojas X nemėgsta atlikėjo Y. Vartotojas X įvertino atlikėją Y 10 balų".
O dabar rimčiau. Taigi jau dabar matome, kad dauguma atlikėjų vertinami 7-7,5 balo. Na ir ką - iš esmės vėlgi galima sakyt, grįžtame į pradinę poziciją. Tačiau... Ką tas vertinimas duoda apskritai? Nieko. Ką tas duoda mums? Nieko. Atlikėjams? Nieko. Tai nieko nekeičia. Tačiau kaip nejauku pasidaro, kai koks vaikelis įvertina Mocartą, Čiurlionį ar Queen 0,5 balo... Iš principo, iš nežinojimo, iš durnumo? Mano galva, vertinimas balais išvis prasmės neturi. Taigi kaip ir nereikalingas.
Yra tiesos. Manau, kad vertint reikėtų pagal kokius nors kriterijus. Siūlyčiau leist vertint tik patinkančio žanro kūrinius, jeigu patinka tai klausai, o jeigu klausai tai iš dalies esi kompetetingas vertint. Taip būtų išvengta tokių vertinimų kaip 0,5 balo
žvaigždutė, kad atlikėjas patinka - taip, puiku, o vertinti balais yra beprasmiska. kuo daugiau žmoniū įvertina atlikėją, tuo arčiau penkių balų yra bendras rezultatas, nes "popsistai" visad duos mažai ar labai mažai kitokią muziką grojančiam atlikėjui, o alternatyvią muziką klausantis jaunimėlis duos kuo mažiau populiariems atlikėjams.
net jei visi vertintų tik sau patinkančius atlikėjus, kažkokio objektyvumo nebūtų taip pat, nes visi atlikėjai turėtų tarp 9,5 ir 10.
aišku išimtis yra atlikėjai labai daug albumų išleidę, daug stilių bandę ar taip, kelis super hitus turintys, kai kita jų kūryba mažiau žinoma. bet nemanau, kad ir tokie po daugelio vertinimų daugiau 8,5 turėtų, kad ir kokia muzika jū būtu...
karočia, pagal mano matematiką balais vertinti apsimoka tik albumus ir atskiras dainas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. lapkričio 24 d. 00:35:05
2011 m. lapkričio 23 d. 10:04:42
nu bet, combat, pats pagalvok, ką tokiais žodžiais pasakei, just think it over. visgi internetas - plati dirva, o musicas yra mažytė planetėlė (su savo gerumais ir čiūdais) interneto galaktikoje...
2011 m. lapkričio 22 d. 15:52:45
2011 m. balandžio 14 d. 13:13:39
@Rutonė, tikrai susipažinau su tų žvaigždučių paskirtimi, tiesiog man patinka tiek daug atlikėjų ir stilių, kad sunku dabar išsirinkti savo mėgiamus.
2011 m. balandžio 14 d. 00:26:36
2011 m. balandžio 13 d. 23:55:36
2011 m. balandžio 13 d. 23:27:31
Rutonė rašė:Teko matyt "Vartotojas X mėgsta atlikėją Y. Vartotojas X įvertino atlikėją Y 0,5 balais"
Mirk iš juoko.
O, nereikia iš karto mąstyti, jog tai kvailas poelgis
Aš to nedariau, bet regiu 2 realias versijas, kodėl taip pasielgta: a) Dėl sąžiningumo. Norėjo numušti atlikėjo Y bendrą balų vidurkį, galbūt kuris, vartotojo X manymu, yra per didelis. Gal tas atlikėjas Y kokių keturių vartotojų buvo įvertintas visais dešimtukais. Tas vartotojas X nėra koks aklas fanatikas, idant manytų, jog net ir jo mėgstamas atlikėjas vertas kiauro dešimtuko. b) Dėl vizualinio komforto (galioja tuo atveju, jei vartotojo X favoritų sąraše - daugiau nei 10 atlikėjų/grupių). Kadangi vartotojų anketose-profiliuose neišskleidus matosi tik 10 jų mėgstamų atlikėjų/grupių, vartotojas X, "užsifavoritinęs" Y atlikėją, kuris turi aukštą reitingą, bet galbūt nėra vartotojo X pats mėgstamiausias, tokiu būdu, numažinęs jo balų vidurkį, norėjo jį išstumti iš už dešimtuko ribų, nes kitaip minėtasis Y atlikėjas būtų išstūmęs kokį nors jo šiek tiek mėgstamesnį atlikėją/grupę, kurį nori matyti savo anketos "paviršiuje". Kapish? 
2011 m. balandžio 13 d. 23:07:20
2011 m. balandžio 13 d. 22:47:22
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. balandžio 13 d. 22:39:38
O va vertinimas balais yra nereikalingas. Na, pažaidėm ir pakaks, matom, kas darosi. Faktas, kad mėgiamo atlikėjo negalėsiu įvertinti žemu balu. Nors... Teko matyt "Vartotojas X mėgsta atlikėją Y. Vartotojas X įvertino atlikėją Y 0,5 balais"
O dabar rimčiau. Taigi jau dabar matome, kad dauguma atlikėjų vertinami 7-7,5 balo. Na ir ką - iš esmės vėlgi galima sakyt, grįžtame į pradinę poziciją. Tačiau... Ką tas vertinimas duoda apskritai? Nieko. Ką tas duoda mums? Nieko. Atlikėjams? Nieko. Tai nieko nekeičia. Tačiau kaip nejauku pasidaro, kai koks vaikelis įvertina Mocartą, Čiurlionį ar Queen 0,5 balo... Iš principo, iš nežinojimo, iš durnumo? Mano galva, vertinimas balais išvis prasmės neturi. Taigi kaip ir nereikalingas.
2011 m. balandžio 13 d. 21:50:31
Metalistas, kolintoju tai nesustabdytu.
2011 m. balandžio 13 d. 20:10:56
2011 m. balandžio 13 d. 15:35:58
net jei visi vertintų tik sau patinkančius atlikėjus, kažkokio objektyvumo nebūtų taip pat, nes visi atlikėjai turėtų tarp 9,5 ir 10.
aišku išimtis yra atlikėjai labai daug albumų išleidę, daug stilių bandę ar taip, kelis super hitus turintys, kai kita jų kūryba mažiau žinoma. bet nemanau, kad ir tokie po daugelio vertinimų daugiau 8,5 turėtų, kad ir kokia muzika jū būtu...
karočia, pagal mano matematiką balais vertinti apsimoka tik albumus ir atskiras dainas.