Misantropia rašė: Apskritai tai pastebėjau, kad čia visos paauglės nusitačiusios prieš vaikus.
Natūralu. Tačiau ateina laikas ir viskas pasikeičia. Organizmo biologinio laikrodžio nenutildysi ir instinktų neišvengsi
Taip. Įsivaikinčiau. Ir tada,kai savų bus. Ne kūdikėlį,bet tokį jau šiek tiek paaugusį vaiką. Bet jei nebus šeimoj pinigų - nebus ir vaiko. Esu prieš vaikų darymą tol,kol nėra normalus arba geras materialinis stovis.
Taip jau mane išauklėjo.
Aš šiuo metu apskritai apie tai negalvoju, po kokių dešimties metų gal ta meilė vaikams atsiras. (Tikiuosi ji, nekaip mano sesuo, nesiskųs draugams, kad jų mama kiek vyresnė už kitų mamas ir su ja sunku rasti bendrą kalbą.) Labiau, žinoma, norėčiau savų vaikų. Turtinga ar ne - ne esmė. Įsivaikinimas nėra blogas variantas, bet, iš mano perspektyvos šnekant, labai abejotinas posūkis.
gerasirdziai? geriau savo vaikus tureti . ne, finansine padetis cia nepreko, viena vaikas, du... tu taip ar taip. klausymas kiek vaiku pramaitinsi ir taip toliau... xexe zinoma daugiau uz kokius 5 mazai kas prigimdis , tada jau apie isivaikinima galima bus pagalvoti (jeigu bus mazai)
turtingas ne tas kuris daug turi - o tas kuriam mazai reike.
Misantropia rašė: Sorry, bet tema debiliška.
"Jei būtumėt turtingi ar įsivaikintumėt?"
Tai gal paklausk : "Jei būtum turtinga ar pastojusi gimdytum?" Būtų lygiai tas pats.
Temos autorės požiūris pradvisęs apipelijusiu trumparegiškumu, nes pasirodo gera valia ir norai šiais laikais matuojami tik pinigais. O įvaikintas vaikas - tarsi interjero puošmena, kurią gali sau leisti įsigyti.
Aš dabar laukiuosi, bet pinigais nešiku. Tačiau minčių apie abortą kaip ir nebuvo. Nesu turtinga, tačiau vaikelį tikrai aprūpinsiu. Lygiai tiek pat man kainuotų rūpestis įvaikintu vaiku, jei jau matuojam pinigais viską. Tai koks skirtumas turtingas ar ne?
Kiek man žinoma, tai šeimos, norinčios įsivaikinti, mėnesio pajamų kartelė nėra užkelta taip aukštai, kad būtų įkandama tik mėlynkraujams.
man atrodo tu diskutuodama tokiose temose, per daug neigiamu emociju isgyveni, ar siaip be reikalo nervinies po odelim gulet butu sveikiau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 30 d. 23:00:36
Apskritai tai pastebėjau, kad čia visos paauglės nusitačiusios prieš vaikus.
Natūralu. Tačiau ateina laikas ir viskas pasikeičia. Organizmo biologinio laikrodžio nenutildysi ir instinktų neišvengsi
2006 m. liepos 30 d. 22:35:30
2006 m. liepos 30 d. 20:41:25
2006 m. liepos 30 d. 20:22:34
2006 m. liepos 30 d. 20:21:12
2006 m. liepos 28 d. 14:08:43
2006 m. liepos 28 d. 10:30:44
Taip jau mane išauklėjo.
2006 m. liepos 28 d. 00:26:29
2006 m. liepos 27 d. 13:43:40
2006 m. liepos 27 d. 08:56:53
man atrodo tu diskutuodama tokiose temose, per daug neigiamu emociju isgyveni, ar siaip be reikalo nervinies
Nope, jokių neigiamų emocijų neišgyvenu. Tiesiog išsakau nuomonę šiuo klausimu
2006 m. liepos 27 d. 01:49:34
2006 m. liepos 27 d. 01:06:38
2006 m. liepos 27 d. 00:59:46
Aš šiuo metu apskritai apie tai negalvoju, po kokių dešimties metų gal ta meilė vaikams atsiras. (Tikiuosi ji, nekaip mano sesuo, nesiskųs draugams, kad jų mama kiek vyresnė už kitų mamas ir su ja sunku rasti bendrą kalbą.) Labiau, žinoma, norėčiau savų vaikų. Turtinga ar ne - ne esmė. Įsivaikinimas nėra blogas variantas, bet, iš mano perspektyvos šnekant, labai abejotinas posūkis.
2006 m. liepos 26 d. 20:56:05
turtingas ne tas kuris daug turi - o tas kuriam mazai reike.
2006 m. liepos 26 d. 19:57:20
2006 m. liepos 26 d. 19:33:09
nebūtini turtai,kad vaikas augtų laimingas.
2006 m. liepos 26 d. 19:16:18
pati isivaikinciau tik tada jei negaleciau tureti savu.
2006 m. liepos 26 d. 18:55:31
2006 m. liepos 26 d. 18:33:01
Sorry, bet tema debiliška.
"Jei būtumėt turtingi ar įsivaikintumėt?"
Tai gal paklausk : "Jei būtum turtinga ar pastojusi gimdytum?" Būtų lygiai tas pats.
Temos autorės požiūris pradvisęs apipelijusiu trumparegiškumu, nes pasirodo gera valia ir norai šiais laikais matuojami tik pinigais. O įvaikintas vaikas - tarsi interjero puošmena, kurią gali sau leisti įsigyti.
Aš dabar laukiuosi, bet pinigais nešiku. Tačiau minčių apie abortą kaip ir nebuvo. Nesu turtinga, tačiau vaikelį tikrai aprūpinsiu. Lygiai tiek pat man kainuotų rūpestis įvaikintu vaiku, jei jau matuojam pinigais viską. Tai koks skirtumas turtingas ar ne?
Kiek man žinoma, tai šeimos, norinčios įsivaikinti, mėnesio pajamų kartelė nėra užkelta taip aukštai, kad būtų įkandama tik mėlynkraujams.
man atrodo tu diskutuodama tokiose temose, per daug neigiamu emociju isgyveni, ar siaip be reikalo nervinies
2006 m. liepos 26 d. 17:26:38