Apskritai tai pastebėjau, kad čia visos paauglės nusitačiusios prieš vaikus.
Natūralu. Tačiau ateina laikas ir viskas pasikeičia. Organizmo biologinio laikrodžio nenutildysi ir instinktų neišvengsi
Turtingi žmonės paprastai per daug užsiėmę savo pinigų skaičiavimu ir jų kiekio didinimu, kad pastebėtų jog su tais pinigais galėtų ką nors gero nuveikti. Sukiojuos tarp žmonių, kurie per savaitę uždirba daugiau nei aš per mėnesį (o mano atlyginimas tikrai nėra toks jau mažas). Visi jie pižonai, toliaus savo nosies nematantys. Jie gali nedvejodami pakloti 10 000 lt už kelionę į Gran kanariją, tačiau niekada nepastebės purvo aplink save.
Siaip sutinku su Misantropia. Tokie dalykai nematojami pinigais...+pastebejau, kad kuo turtingesni zmones, tuo maziau linke padeti. Pvz., kai dalyvavau Maisto Banko akcijoje, tai daugiausia maisto produktu aukojo maziau pasiturintys zmones, o kuo turtingesni, tuo labiau nosi kele, net kai kurie buvo apreke - "ko cia kisat tuos savo lapelius" ir pan. Tai tema tokia...man asmeniskai kazkiek ir liudnoka pasidare net, kai pamaciau pavadinima...
Tai gal paklausk : "Jei būtum turtinga ar pastojusi gimdytum?" Būtų lygiai tas pats.
Temos autorės požiūris pradvisęs apipelijusiu trumparegiškumu, nes pasirodo gera valia ir norai šiais laikais matuojami tik pinigais. O įvaikintas vaikas - tarsi interjero puošmena, kurią gali sau leisti įsigyti.
Aš dabar laukiuosi, bet pinigais nešiku. Tačiau minčių apie abortą kaip ir nebuvo. Nesu turtinga, tačiau vaikelį tikrai aprūpinsiu. Lygiai tiek pat man kainuotų rūpestis įvaikintu vaiku, jei jau matuojam pinigais viską. Tai koks skirtumas turtingas ar ne?
Kiek man žinoma, tai šeimos, norinčios įsivaikinti, mėnesio pajamų kartelė nėra užkelta taip aukštai, kad būtų įkandama tik mėlynkraujams.
Rytas ateis, kaip ateina mirtis išdidi, bet prieš mirtį dažnai širdyje nurimsti....
As jei buciau turtinga remciau organizacijas, kurios rupinasi beglobiais vaikais is palankiu socialiniu salygu neturinciu seimu; vaiku namais ir pan. Ilgus metus dirbau savanore ir zinau, kad kai kurios organizacijos tikrai labai puikiai atlieka savo darba ir padeda vaikams bei ju seimoms. Siaip visada svajojau tureti savo tokia istaiga, kuri rupuntusi benamiais, gatves ir pan. vaikais....Vis dar tikiuos, kad si svajone issipildys...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 26 d. 17:19:44
2006 m. liepos 26 d. 15:41:11
Natūralu. Tačiau ateina laikas ir viskas pasikeičia. Organizmo biologinio laikrodžio nenutildysi ir instinktų neišvengsi
2006 m. liepos 26 d. 15:37:54
2006 m. liepos 26 d. 15:29:53
2006 m. liepos 26 d. 15:25:06
2006 m. liepos 26 d. 15:20:59
"Jei būtumėt turtingi ar įsivaikintumėt?"
Tai gal paklausk : "Jei būtum turtinga ar pastojusi gimdytum?" Būtų lygiai tas pats.
Temos autorės požiūris pradvisęs apipelijusiu trumparegiškumu, nes pasirodo gera valia ir norai šiais laikais matuojami tik pinigais. O įvaikintas vaikas - tarsi interjero puošmena, kurią gali sau leisti įsigyti.
Aš dabar laukiuosi, bet pinigais nešiku. Tačiau minčių apie abortą kaip ir nebuvo. Nesu turtinga, tačiau vaikelį tikrai aprūpinsiu. Lygiai tiek pat man kainuotų rūpestis įvaikintu vaiku, jei jau matuojam pinigais viską. Tai koks skirtumas turtingas ar ne?
Kiek man žinoma, tai šeimos, norinčios įsivaikinti, mėnesio pajamų kartelė nėra užkelta taip aukštai, kad būtų įkandama tik mėlynkraujams.
2006 m. liepos 26 d. 15:18:09
2006 m. liepos 26 d. 15:12:11
2006 m. liepos 26 d. 14:48:09
Nemėgstu mažų vaikų iki kokių 4 metų :>
2006 m. liepos 26 d. 13:45:42
2006 m. liepos 26 d. 13:40:56
2006 m. liepos 26 d. 13:35:08
2006 m. liepos 26 d. 13:12:59