Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl žmonės neįvertina teatro aktorių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Velvet_rain_drops
2006 m. liepos 27 d. 13:22:30
Kaip sako režisierius Jonas Jurašas, teatras - didžiausio pasiaukojimo reikalaujantis menas.Teatras - tai daugiau idėja, niekas dar neišgyveno VIEN TIK iš teatro.Todėl aktoriai ir traukiasi į kiną,televiziją, bet sugrįžta,nes nori tos tikrosios gyvos kūrybos.Teatras ir yra,kad arba jam visiškai atsiduodi,repetuoji ir gyveni juo,arba išvis nelendi.Taip ir aktorius - arba visiškai pasinėręs,arba jo išvis nėra.Pusėtinų aktorių nebūna.Jei jau eini į teatrą,turi suprasti, kad duonos iš jo nevalgysi.
O dėl žmonių,šiandien į teatrą vaikšto,kad parsineštų emociją, gyvą įspūdį.Šiaip ar taip,teatras juk skirtas siauresnei auditorijai,tiems Tikriesiems, tai kažkoks savas uždaras ratas.Kol jis yra,tol teatras ir gyvas,nereikia prie visko prisileisti masės.
Kinas ir teatras pernelyg skirtingi,kad būtų galima sakyti 'man teatras mieliau'.Esminis,žinoma,skirtumas yra tas,kad kinas ne toks žmogiškas.Tas pats nušlifuotas kadras kartojamas daugybę kartų.Tai jau Buvo.O teatras Yra, kvėpuoja salei į akis.Jis,ko gero,labiau priartėja.
Kai kurie gerbia teatro aktorius,bet Tik gerbia.Taip ir lieka jie kaip atskiram pasauly gyvenantys.Nors tai galbūt geriau,negu kvailas miesčioniškumas,kad ir dėl Urvinio Žmogaus.Ir sako - o taip,mes vaikštome į teatrą.Kita vertus,šis spektaklis ir buvo kuriamas masėms.Gal po to kas nors ir ners giliau?

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 27 d. 09:03:19
dėl to kad mūsu visuomenė šiuo metu nukultūrėjusi... į teatrus beveik nieks nevaikšto. Nuėjau su klase i viena spektakli tai pusė prisipažino jog ten pirmą karta. O kai aš pradėjau lankyti teatra tai netgi gavau tokia replika - Teatra? Tu gal durnas? suprasčiau koki boksa o dabar...

beto pvz tv aktoriai ir filmai labiau vertinami nes juo dažniau rodo, gali daug kas pamatyti, o spektaklio kiekis ribotas...na manau supratai

2006 m. liepos 27 d. 08:27:57
Nors žinoma daug kaprizingų kino aktorių,bet negi tu iš tiesų manai,kad vaidinti kine toks lengvas dalykas? Tada sveikinu - esi naivus žmogus.
O ir šiaip teatras yra mažiau komercinis reiškinys - to pasekoje gaunantis mažiau pajamų negu kino projektai etc.
Plius - žmonės labai ir labai vertina teatro aktorius. Nekalbu apie absoliučiai visus,bet apie tuos,kuriems rūpi.

2006 m. liepos 27 d. 00:52:47
Kiekvienas pasirenka savo kelią...
Aš manau, kad teatro aktoriai yra išties vertinami. Aišku, jie nesitiki būti visą laiką būti pastebimi gatvėje. Pats pasirodymas ant scenos galbūt yra vertingesnis už tai, ko jie netenka, lyginant su kino aktoriais.

2006 m. liepos 27 d. 00:37:51
mano manymu teatras zymiai mieliau nors ir i kina smagu kartais nueit bet tik KARTAIS...
man lb nepatynka ta neteisybe kad kuo daugiau zmogus dirba tuo maziau jis yra ivertinamas...kad ir tie patys teatru aktoriai...manot lb lengva yr 4 valandas vaidint kazkokiam spektakly su keliolikos minuciu pertraukom ? ta pati spektakli repetuot daugybe kartu...ir nei tie aktoriai itin garsus nei jie uzdirba atitinkamai...o kine....pavaidina kelias minutes tuo jau pertauka o dieve vargselis pavargo...ir da ta pacia scena gali kartot nors ir 100 kartu...daugeli triuku uz juos atlieka kaskadininkai(o tetare atsitikus kokiam nenumatytam ivykiui pvz suluzus scenai jus net nesuprasit taip turejo but ar nea....) o honorarai milziniski...jie baisingi garbinami..uz ka ???
dekui jei kas paskaitet viska tikiuos nieko neizeisiu sava nuomone

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Gėlių vaikai Gėlių vaikai
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2912
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 26061