Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

V. M. Putinas "Altorių Šešėly" Ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kinomane
2010 m. rugpjūčio 21 d. 12:21:20
Nuostabi, įtraukianti knyga.Ją privalo perskaityti kekvienas.Puiku,kad įtraukta į mokymo pogramą.

Atsakyti
Enough
2009 m. birželio 2 d. 14:21:58
Labai gera knyga. Lietuvių literatūros šedevras. Paėmiau į rankas tą knygą ir negalėjau atsiplėšt. Rekomenduoju perskaityt visiems, kurie dar neskaitė.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. birželio 1 d. 23:36:11
Kol skaičiau šitą knygą, taip ir gyvenau kartu su Liudu Vasariu. Atrodo jis čia pat. Šalia manęs, už manęs.
Aišku, pirmi knygos puslapiai gali ir atgrasyti, bet kuo toliau, tuo įdomiau. Net ir paėmiau šitą knygą į rankas tik dėl to, kad ją buvo privaloma perskaityt. Nesigailiu sugaišto laiko. Na, jo net ir sugaištu pavadint negalima.
Tikrai labai geras kūrinys. Didelis pliusas lietuvių literatūrai.

2009 m. birželio 1 d. 22:26:24
Taip, esu perskaitęs tą knygą. Man ji labai patiko, tie vidiniai Liudo Vasario prieštaravimai dėl rašytojo profesijos, dėl meilės... Tos nedidukės intymios akimirkos, skaitant tas noras sužinoti, kas toliau. Taip, tikrai tikrai yra lietuvių literatūros klasika, kurią verta perskaityt,

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 1 d. 21:45:14
Labai labai gera knyga ;o atsimenu kai skaičiau paskutinius 15 puslapių, stengiaus tai daryti kuo lėčiau, kad ji taip greit nesibaigtų ji sukėlė labai daug sumaišties many aš visada labai įsijaučiu į knygas (pvz skaitant apie Raskolnikova, jaučiau nesvietišką kaltę kol nebaigiau skaityti vis jausdavausi begalo dėl kažko kalta, kažkas kamuodavo), tai skaitant šią knygą jaučiausi labai pikta mane nervino, kas liudas yra suknistas pisuoklis ;ooo kaip jis galėjo išdulkint tą liucę aš nesuprantu. Jei ten būčiau aš - iškart pastukačinčiau tai Saulei ar kuo vardu buvo ta jo merga?

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
ewana_
2008 m. vasario 24 d. 22:32:25
na iš sąrašo man labiausiai patiko Camus, Škėma ir Sruogos 'Dievų miškas'.

2008 m. vasario 17 d. 22:11:48
iš kitos pusės žmonėms kurie skaito knygas tik iš privalomų mokyklos knygų sąrašo tai gal ir patiko. bet šitam privalomam sąraše viskas eina pagal eilę nuo tokio siaubo kaip donelaitis iki emm tarkim granausko kurį skaityt jau visai ir įdomu ir netgi žavu.)
paimkit į rankas kokį bukowskį ir gyvenime nebenorėsit skaityt putino. ir visai ne todėl kad bukowskis būtų pats nuostabiausias rašytojas o paprasčiausiai dėl to kad jis yra įdomesnis

2008 m. vasario 17 d. 22:09:31
siaubinga knyga

2008 m. vasario 17 d. 13:03:14
Skaičiau, šiaip labai jau nesužavėjo, bet patiko. Aš ją per kelias dienas perskaičiau dar gi, nes mama sakė, kad ten turi būt kažkokia Birutė. Aš išsijuosius laukiau Birutės, o kai liko keli puslapiai skaityt ir mamos paklausiau kaip kas, ji sako tai aš ten jos vardo neatsimenu, Auksė ar Liucė ten...

2008 m. vasario 17 d. 02:38:27
Skaičiau, tiesa, pasiėmiau per prievartą, bet skaičiau su malonumu.
Patiko, stora, bet įdomi. 2 vietose net brauktelėjau ašarą -)
Ir visiems rekomenduočiau. Tikrai, puiki, įdomi ir išbaigta knyga. net negalėčiau rasti minusų -D

2008 m. vasario 16 d. 18:42:47
buvo vietu kai pati saves gailejausi, kad paemiau sita knyga i rankas. Bet paskutiniai puslapiai taip greitai tirpo... o pabaigus net nesinorejo grazint jos i biblioteka.

2008 m. vasario 16 d. 16:11:18
Labai įdomi knyga. Intriguojanti, gal kažkam atrodo pernelyg itesta, bet man tokia nepasirodė. Tai modernus, šiuolaikinis romanas, kai kurios broblemos aktualios ir dabar. Dargi, tai tapsmo romanas, todėl jį verta skaityti jaunam, ant pasirinkimo slenksčio stovinčiam žmogui. Intriguojantis siužetas, ryškūs charakteriai...
Man tai juokinga, kai kai kurie interpretuodami nurodė žanrą; erotinė drama

Atsakyti
Drugelka_smile
2008 m. vasario 16 d. 15:31:53
manau, kad reikia prisiruošti visgi jį pabaigti skaityti. vien todėl, kad galbūt prireiks interpretuojant. tačiau šį malonumą paliksiu atostogoms.

Atsakyti
Lumme
2008 m. vasario 16 d. 13:36:32
grandiozinis darbas, bet mums jau nebeaktualus, per daug ištęstas. Skaičiau, nes reikėjo, bet nesigailiu, atseit garbės reikalas. "Nuodėmės užkalbėjimas" - patirštinta Altorių šešėlių versija

Atsakyti
kleckus
2008 m. vasario 16 d. 11:49:01
geriausia visu laiku lietuviska knyga

2008 m. vasario 16 d. 10:34:42
Daugeliui mano draugių pirmoji dalis ir Vasario jaunystės išbandymai nepatiko, nes ten nėra tokio jau greito veiksmo - žmogus turi pajausti, įsigilinti, gal net įsivaizduoti save jaunuolio vietoje. O man patiko visos dalys, ir sakyčiau, kad ne knygos vidurys ar pabaiga, o pradžia man labiausiai ir patiko, nes trečioji dalis mane truputį atgrasė. Teatras, moterys, ekskomunikavimas...

Kita vertus, šią knygą reiks kada nors perskaityti vėl... Man buvo gera "gyventi" drauge su Liudu Vasariu.

2006 m. liepos 31 d. 12:15:18
ieva_pieva rašė:
renny rašė:
sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko

Man irgi nepatiko knygos pradžia.Reikėjo tau skaityti toliau... Beveik įsitikinusi, kadvėliau tau būtų patikę.
Kalbant apie pačią knygą... Well, perskaičiau per tris dienas... Dar kokias 2-3 savaites negalėjau negalvoti apie Liudą Vasarį

gal del to ir buvo idomios literaturos pamokos, nes skaitem istraukas is vidurio knygos ir pan... bet kazkaip tingejau skaityti tas neidomias vietas

2006 m. liepos 30 d. 19:55:07
nereali knyga..man paliko toooooki ispudi,kad net apsakyt sunku..tokias knygas vertetu verst ir i kitas kalbas...

2006 m. liepos 28 d. 22:07:17
renny rašė:
sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko

Man irgi nepatiko knygos pradžia.Reikėjo tau skaityti toliau... Beveik įsitikinusi, kadvėliau tau būtų patikę.
Kalbant apie pačią knygą... Well, perskaičiau per tris dienas... Dar kokias 2-3 savaites negalėjau negalvoti apie Liudą Vasarį

2006 m. liepos 28 d. 21:21:31

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3065
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 238277