Labai gera knyga. Lietuvių literatūros šedevras. Paėmiau į rankas tą knygą ir negalėjau atsiplėšt. Rekomenduoju perskaityt visiems, kurie dar neskaitė.
Kol skaičiau šitą knygą, taip ir gyvenau kartu su Liudu Vasariu. Atrodo jis čia pat. Šalia manęs, už manęs.
Aišku, pirmi knygos puslapiai gali ir atgrasyti, bet kuo toliau, tuo įdomiau. Net ir paėmiau šitą knygą į rankas tik dėl to, kad ją buvo privaloma perskaityt. Nesigailiu sugaišto laiko. Na, jo net ir sugaištu pavadint negalima.
Tikrai labai geras kūrinys. Didelis pliusas lietuvių literatūrai.
Taip, esu perskaitęs tą knygą. Man ji labai patiko, tie vidiniai Liudo Vasario prieštaravimai dėl rašytojo profesijos, dėl meilės... Tos nedidukės intymios akimirkos, skaitant tas noras sužinoti, kas toliau. Taip, tikrai tikrai yra lietuvių literatūros klasika, kurią verta perskaityt,
Labai labai gera knyga ;o atsimenu kai skaičiau paskutinius 15 puslapių, stengiaus tai daryti kuo lėčiau, kad ji taip greit nesibaigtų ji sukėlė labai daug sumaišties many aš visada labai įsijaučiu į knygas (pvz skaitant apie Raskolnikova, jaučiau nesvietišką kaltę kol nebaigiau skaityti vis jausdavausi begalo dėl kažko kalta, kažkas kamuodavo), tai skaitant šią knygą jaučiausi labai pikta mane nervino, kas liudas yra suknistas pisuoklis ;ooo kaip jis galėjo išdulkint tą liucę aš nesuprantu. Jei ten būčiau aš - iškart pastukačinčiau tai Saulei ar kuo vardu buvo ta jo merga?
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
iš kitos pusės žmonėms kurie skaito knygas tik iš privalomų mokyklos knygų sąrašo tai gal ir patiko. bet šitam privalomam sąraše viskas eina pagal eilę nuo tokio siaubo kaip donelaitis iki emm tarkim granausko kurį skaityt jau visai ir įdomu ir netgi žavu.)
paimkit į rankas kokį bukowskį ir gyvenime nebenorėsit skaityt putino. ir visai ne todėl kad bukowskis būtų pats nuostabiausias rašytojas o paprasčiausiai dėl to kad jis yra įdomesnis
Skaičiau, šiaip labai jau nesužavėjo, bet patiko. Aš ją per kelias dienas perskaičiau dar gi, nes mama sakė, kad ten turi būt kažkokia Birutė. Aš išsijuosius laukiau Birutės, o kai liko keli puslapiai skaityt ir mamos paklausiau kaip kas, ji sako tai aš ten jos vardo neatsimenu, Auksė ar Liucė ten...
Ir visiems rekomenduočiau. Tikrai, puiki, įdomi ir išbaigta knyga. net negalėčiau rasti minusų -D
buvo vietu kai pati saves gailejausi, kad paemiau sita knyga i rankas. Bet paskutiniai puslapiai taip greitai tirpo... o pabaigus net nesinorejo grazint jos i biblioteka.
Labai įdomi knyga. Intriguojanti, gal kažkam atrodo pernelyg itesta, bet man tokia nepasirodė. Tai modernus, šiuolaikinis romanas, kai kurios broblemos aktualios ir dabar. Dargi, tai tapsmo romanas, todėl jį verta skaityti jaunam, ant pasirinkimo slenksčio stovinčiam žmogui. Intriguojantis siužetas, ryškūs charakteriai...
Man tai juokinga, kai kai kurie interpretuodami nurodė žanrą; erotinė drama
grandiozinis darbas, bet mums jau nebeaktualus, per daug ištęstas. Skaičiau, nes reikėjo, bet nesigailiu, atseit garbės reikalas. "Nuodėmės užkalbėjimas" - patirštinta Altorių šešėlių versija
Daugeliui mano draugių pirmoji dalis ir Vasario jaunystės išbandymai nepatiko, nes ten nėra tokio jau greito veiksmo - žmogus turi pajausti, įsigilinti, gal net įsivaizduoti save jaunuolio vietoje. O man patiko visos dalys, ir sakyčiau, kad ne knygos vidurys ar pabaiga, o pradžia man labiausiai ir patiko, nes trečioji dalis mane truputį atgrasė. Teatras, moterys, ekskomunikavimas...
Kita vertus, šią knygą reiks kada nors perskaityti vėl... Man buvo gera "gyventi" drauge su Liudu Vasariu.
renny rašė: sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko
Man irgi nepatiko knygos pradžia.Reikėjo tau skaityti toliau... Beveik įsitikinusi, kadvėliau tau būtų patikę.
Kalbant apie pačią knygą... Well, perskaičiau per tris dienas... Dar kokias 2-3 savaites negalėjau negalvoti apie Liudą Vasarį
gal del to ir buvo idomios literaturos pamokos, nes skaitem istraukas is vidurio knygos ir pan... bet kazkaip tingejau skaityti tas neidomias vietas
renny rašė: sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko
Man irgi nepatiko knygos pradžia.Reikėjo tau skaityti toliau... Beveik įsitikinusi, kadvėliau tau būtų patikę.
Kalbant apie pačią knygą... Well, perskaičiau per tris dienas... Dar kokias 2-3 savaites negalėjau negalvoti apie Liudą Vasarį
sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 21 d. 12:21:20
2009 m. birželio 2 d. 14:21:58
2009 m. birželio 1 d. 23:36:11
Aišku, pirmi knygos puslapiai gali ir atgrasyti, bet kuo toliau, tuo įdomiau. Net ir paėmiau šitą knygą į rankas tik dėl to, kad ją buvo privaloma perskaityt. Nesigailiu sugaišto laiko. Na, jo net ir sugaištu pavadint negalima.
Tikrai labai geras kūrinys. Didelis pliusas lietuvių literatūrai.
2009 m. birželio 1 d. 22:26:24
2009 m. birželio 1 d. 21:45:14
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2008 m. vasario 24 d. 22:32:25
2008 m. vasario 17 d. 22:11:48
paimkit į rankas kokį bukowskį ir gyvenime nebenorėsit skaityt putino. ir visai ne todėl kad bukowskis būtų pats nuostabiausias rašytojas o paprasčiausiai dėl to kad jis yra įdomesnis
2008 m. vasario 17 d. 22:09:31
2008 m. vasario 17 d. 13:03:14
2008 m. vasario 17 d. 02:38:27
Patiko, stora, bet įdomi. 2 vietose net brauktelėjau ašarą -)
Ir visiems rekomenduočiau. Tikrai, puiki, įdomi ir išbaigta knyga. net negalėčiau rasti minusų -D
2008 m. vasario 16 d. 18:42:47
2008 m. vasario 16 d. 16:11:18
Man tai juokinga, kai kai kurie interpretuodami nurodė žanrą; erotinė drama
2008 m. vasario 16 d. 15:31:53
2008 m. vasario 16 d. 13:36:32
2008 m. vasario 16 d. 11:49:01
2008 m. vasario 16 d. 10:34:42
Kita vertus, šią knygą reiks kada nors perskaityti vėl... Man buvo gera "gyventi" drauge su Liudu Vasariu.
2006 m. liepos 31 d. 12:15:18
sumasciau ir as ta knyga paskaityti, nes per literaturos pamokas atrode kad turetu buti idomus kurinys. pasiemiau is bibliotekos parsinesiau namo, mama sako ooo liux knyga. nu pradejau skaityti net pirmo skyriaus neperskaiciau kai isnesiau ja atgal i biblioteka. na man nepatiko
gal del to ir buvo idomios literaturos pamokos, nes skaitem istraukas is vidurio knygos ir pan... bet kazkaip tingejau skaityti tas neidomias vietas
2006 m. liepos 30 d. 19:55:07
2006 m. liepos 28 d. 22:07:17
2006 m. liepos 28 d. 21:21:31