Man tai tikrai yra idomi ir demesio verta knyga, viena geriausiu lietuviu rasytoju parasyta. Tema nenuvalkiota, nors kazkuo artima. Ir siaip, patraukianti ir intriguojanti knyga, neprailgsta laikas skaitant
SiN rašė: yra grupė ,,Altorių šešėliai''.. kai ką ji turėtų reikšti tiem kas čia kažką skaito....
Man rodos, tema ir taip jau aiškiai buvo suformuluota.
Seniai skaityta.. Bet stipri knyga, tuo metu įspūdį paliko- vidinis gyvenimas bažnyčioje. Ypatingai ta vieta, kur L.Vasaris savo gimtame mieste and kalno.
Iš lietuvių- be Škėmos "Balta drobulė"- bene labiausiai.
Puiki knyga ir tikrai verta demesio. Manau, butent tokius kurinius reikia deti i uzsienio saliu mokyklinius vadovelius, o ne Donelaicio Metus, tuomet ir uzsienieciai visai kitoki ispudi susidarytu apie Lietuva ir musu literatura. Sita knyga tikrai verta buti perskaityta ir ivertinta.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 28 d. 19:26:20
Būtent, kad neprailgsta. Nors ir labai stora yra. Kokius galėtumėt pasakyti šios knygos minusus?
Man asmeniskai uzkliuvo vienos veikejos portretas, Aukses. Cia jau buvo siek tiek persistengta. Tokia Mis Tobulybe isejo, nelabai naturali
2006 m. liepos 28 d. 19:24:58
2006 m. liepos 28 d. 19:23:37
2006 m. liepos 28 d. 19:16:30
yra grupė ,,Altorių šešėliai''.. kai ką ji turėtų reikšti tiem kas čia kažką skaito....
Man rodos, tema ir taip jau aiškiai buvo suformuluota.
Seniai skaityta.. Bet stipri knyga, tuo metu įspūdį paliko- vidinis gyvenimas bažnyčioje. Ypatingai ta vieta, kur L.Vasaris savo gimtame mieste and kalno.
Iš lietuvių- be Škėmos "Balta drobulė"- bene labiausiai.
2006 m. liepos 28 d. 17:12:26
2006 m. liepos 28 d. 14:45:36
2006 m. liepos 28 d. 14:39:43
2006 m. liepos 28 d. 14:33:17
Aš vakar baigiau skaityti ir likau sužavėtas šia knyga. Netgi gaila, kad jau perskaičiau ją, per trumpą laiką buvau tarsi prisirišęs prie jos ;>