Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2008 m. spalio 7 d. 19:29:39
2008 m. spalio 3 d. 23:22:20
yra,ir nemazai. bet,tai irgi depends... Led Zepp'u D'yer Mak'er panasi,yra ir daugiau,bet kazkaip nesivadina man jos banaliom... (mano nuomone)
Bet ta daina užveža, nors žodžiai banaloki. Bet labai tinkanti daina Plant'o vokalui ir šiaip kažkaip gražiai skambanti. man irgi kartais kirba kažkur mintis, kad tikrai nemažai roko dainų yra banalios, bet... kaip jau kažkas čia sakė, daug kas priklauso pateikimo ir apskritai nuo daugelio dalykų.
Teisingai
2008 m. spalio 3 d. 23:20:37
yra,ir nemazai. bet,tai irgi depends... Led Zepp'u D'yer Mak'er panasi,yra ir daugiau,bet kazkaip nesivadina man jos banaliom... (mano nuomone)
Bet ta daina užveža, nors žodžiai banaloki. Bet labai tinkanti daina Plant'o vokalui ir šiaip kažkaip gražiai skambanti. man irgi kartais kirba kažkur mintis, kad tikrai nemažai roko dainų yra banalios, bet... kaip jau kažkas čia sakė, daug kas priklauso pateikimo ir apskritai nuo daugelio dalykų.
2008 m. spalio 3 d. 23:17:44
2008 m. spalio 3 d. 23:13:09
2008 m. spalio 3 d. 23:08:37
2008 m. rugpjūčio 5 d. 13:15:51
Nėra banalios temos, tiesiog viskas priklauso nuo pateikimo - dainos žodžiai, melodija, pats atlikimo būdas. Jeigu tai eilinis minimalaus indėlio reikalaujantis kūrinėlis, kuris jokios išliekamosios vertės neturi nei muzikoje, nei žodžiuose, tuomet gal ir galima tokią dainą vadinti banalia. bet ir pats tas banalumas yra labai išplaukusi sąvoka.
Sutinku, beveik tą patį norėjau parašyt
2008 m. rugpjūčio 5 d. 08:01:08
2. merginos grožis
3. išdavystė
4. gyvenimas š****
5. pats atlikėjas
2008 m. rugpjūčio 5 d. 04:54:19
2008 m. kovo 22 d. 12:43:17
2008 m. kovo 22 d. 07:56:44
2008 m. kovo 22 d. 00:08:02
2008 m. kovo 21 d. 23:54:29
man tj dainos banalumas, svarbu tik tada jei muzika grazi o dainuoja vejus,,, tokius kaip PIENO LAZERIAI, bet siaip tj jei zodziai grazus tj nebutina isigilinti i ju prasme!
jei apie pieno lazerius. iš tikrųjų įdomi kompozicija. pvz. ten kažkas su robotais: dainoje 3 žodžiai, bet kabina. gaunasi, jog tūpų žodžių kartojimas ne visada būna tūpas.
grįžkim: banalios temos nėra. čia tas pats, kaip ir išrinkti banaliausią raidę. turim 32 raides, ir jomis "manipuliuojam"
tekstus yvos pasirinko pačios.
2008 m. vasario 27 d. 13:24:37
2008 m. vasario 26 d. 19:14:51
2008 m. vasario 26 d. 18:29:41
2008 m. vasario 22 d. 18:52:56
2008 m. vasario 22 d. 05:13:45
Ką nors šviežio yra padaroma tik retais ir nenumatomais atvejais.
2007 m. birželio 19 d. 09:49:47
Apie meile, kai vienas kita isimyli, vienas be kito negali ir kad ju nieks neisskirs...
Tai didziausia banalybe..
2007 m. birželio 19 d. 09:49:05
Apie tai ko nebėra.
kaip suprast ko nebera?
tai jei muzikantas sukuria kokia daina savo mirusiam draugui,(jo jau nebera) ,tai cia banalu?
nesuprantu as biski...