su panašiais žodžiais kad tu mane palikai, kodėl tu mane palikai, aš tave taip mylėjau, prašau sugrįžk mano meile, bo aš be tavęs gywent negaliu D nu čia kažkas panašaus į banalumą
banlios dainos... mmm man tai asocijuojasi su yva mokinukem britney ir panasiais atlikejais. taip jos dainuoja apie meile, tap guns n roses dainoje so fine irgi dainuoja pie meile bet kazkip nebanaliai! suo pakastas manyciau yra tame kad ju dainose visada tokios pacios melodijos ir zodziai.
Banalios tos, kuriose trys zodziai ir visi mazybine forma ( cia as apie yva slyva ). Tai pat beprasmes dainos, kurios yra rasomos tam, kad vel taptu vasaros hitais, kaip kad mango ( ejom ejom ir panasiai )
Ta daina apie meile gali buti visiskai perteikta nebanaliai, bet kai dainuoja kokie NEO ar butkute ir visa daina "as myliu tave, tu myli mane, mes mylim viens kita ir mums gera kartu" na tai mano supratimu banalu ir tuscia..
Nors turbūt daina apie radiatorių ar daina apie muslių valgymo ypatumus nebūtų banali. (jei ir melodija būtų išradingai susukta).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 29 d. 22:23:01
2006 m. liepos 29 d. 22:06:37
2006 m. liepos 29 d. 14:39:21
2006 m. liepos 29 d. 14:22:48
2006 m. liepos 29 d. 14:20:16
Nors turbūt daina apie radiatorių ar daina apie muslių valgymo ypatumus nebūtų banali. (jei ir melodija būtų išradingai susukta).
2006 m. liepos 29 d. 12:28:51
2006 m. liepos 29 d. 12:12:52
2006 m. liepos 29 d. 11:57:38
tarkim jei panashus tekstai kartojasi dainose ar melodija
2006 m. liepos 29 d. 11:41:42