Man Sopeno kurinius patikdavo groti. 5 metus grojau pianinu, bet viena diena emiau ir meciau. Dar pastovejo zimmermanas dvejus metus nelieciamas ir praeita rudeni pardaviau. Skambesys jo buvo nuostabus.
Visai grazus pianino skambesys, ypac tinka liudnom dainom Siaip noreciau truputi pramokt, ne i muzikalke, bet tik siaip, megejiskai, pora gabaliuku moket pagrot
Na maždaug moku. Šiaip aš du metus mokiausi groti su sintezatoriumi. Bet tai beveik tas pats. Dabar mokausi savarankiškai, nes man dar reikia patobulinti kairės rankos įgūdžius.
moku. groju. bet mano simpatijas pianinui mažina muzikos mokykla ;/ o šiaip patinka ir pačiai grot pvz. ištraukas iš kokių dainų arba pati ką sukūrus ir dar dainuot. bet mielai paklausau ilgų lėtų kūrinių..
Pas pussesere stovi pianinas, nors ji juo negroja. Dabar kai ji nuo jo nukraustys daiktus susirasiu natas ir pabandysiu sudauzyt visus namu stiklus Grot nemoku, bent jau natos zinau kur kokios
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 24 d. 08:15:44
2006 m. rugpjūčio 24 d. 00:46:49
2006 m. rugpjūčio 23 d. 23:33:41
2006 m. rugpjūčio 17 d. 17:50:33
2006 m. rugpjūčio 17 d. 17:36:31
moku. groju. bet mano simpatijas pianinui mažina muzikos mokykla ;/ o
tikrai, kad mazina..juolab, kai tevai vercia i ja eit.. as pabaigiau ja pagaliau.. ir po pertraukos vis dazniau prisedu prie savo mylimo juodo seno daigto..
2006 m. liepos 29 d. 20:53:32
2006 m. liepos 29 d. 20:21:46
2006 m. liepos 29 d. 20:19:13
2006 m. liepos 29 d. 20:19:03
Mane irgi ramina kai būnu pikta it širšė iškart prie pianino ir ramybė bei taika
2006 m. liepos 29 d. 20:17:18
Kas cia ivyko? revoliucija? visos temos istrintos, idomus gedimas
Nu nu išsivalymas įvyko tai aš spėjau pirma temą sukurt
2006 m. liepos 29 d. 19:57:31
2006 m. liepos 29 d. 19:56:20
2006 m. liepos 29 d. 19:27:20
2006 m. liepos 29 d. 19:22:31
2006 m. liepos 29 d. 18:51:19
Ar grojate juo???
O jei ne ar patinka jo garsai ? (Na žinoma ne bet kokie spaudaliojimai,o cieli kūriniai )