kliedesys ----> na jo, is dalies tu teisus/-eisi, pasiziurejus koncertus jinai my immortal isdainuoja gana kokybiskai nes sedi uzh pianino be didesnio darkymosi, o kur jau kokia everybody's fool pavaryti reikia, tai sorry bet psringsta kartais net ;/
kazkada buvau pasinesus ant evanesence, bet dbr lb retai klausau tokiu dainu, nors neseniai maciau evanesence nauja video ir visai patiko, taciau kiek perdaug niurokas
Užtenka pasiklausyti jos gyvo pasirodymo, kad galėtum galutinai apsivemti ir suprasti ,kad jos balsas skamba gerai tada, kai jinai stovi ir nejuda.
Yra neblogų dainų. Klausytis kartais galima.
Šviesa...Ar dar vienas žalingas įprotis...?
1. tikriausiai my immortal
2. i stikruju nemazai dainu pakankamai vienodai mazai patinka kad galeciau kazka objektiviai isskirti. albume the open door, isskirus singlus, kitas dainas beveik neklausiau. tarkim Your Star (cia beleka isrinkau is to albumo)
3. patinka vokaliste (Amy Lee) pakankamai neblogai darbojas, neuzmiga ant lauru, zodziu saunole, respekt. patinka klipai, t.t.
istikruju viskas ok.
siaip tai cia buvo kalbama apie balso stipruma, o ne kieno ir kam priiimtinesnis....kad Tarjos balsas tvirtesnis nei Amy yra faktas. O kad kazkam patinka Amy pastangos dainuoti man dzin...nepainiokit, vaikai, dvieju skirtingu dalyku.
mechanical_animal rašė: kaip supratau cia dbr gvildenamas klausimas kas geriau - nightwish, within temptation ar evanescence vokalas, asmeniskai man - amy lee, nes jos balsas man tvirtesnis, labiau uzhtikrintas, vietomis sodrus, stiprus, galingas, na zodziu mielas ausiai
zmones.jus gal Tarjos dainuojant negirdeje ar isvis nezinot kas yra tvirtas,stiprus balsas,jei sakot kad Amy "tvirtesnis"...
nu man asmeniskai per live koncertus Amy gryba pjauna,net labai pro sona varo...ir po tokiu jos koncu Tarjos balsas kaip pauksciu ciulbejimas,atgaiva ausims...
kaip supratau cia dbr gvildenamas klausimas kas geriau - nightwish, within temptation ar evanescence vokalas, asmeniskai man - amy lee, nes jos balsas man tvirtesnis, labiau uzhtikrintas, vietomis sodrus, stiprus, galingas, na zodziu mielas ausiai
sesuo_mirtie>> operos solistu balsai geresni. rpofesionalesni, geriau istreniruoti uz paprastu atlikeju balsus ir kas, tureciau pradeti klausytis operos vien del ju "balsu islavinimo"? As rasau tai ka girdziu dainuose, live koncertu metu - Amy Lee balsas PRIIMTINESNIS bent jau didesnes dalies zmoniu klausai. Niekur nerasiau apie profesionaluma
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
2007 m. balandžio 10 d. 01:19:56
2007 m. balandžio 8 d. 19:49:11
2007 m. balandžio 7 d. 18:37:28
Yra neblogų dainų. Klausytis kartais galima.
2007 m. balandžio 7 d. 17:29:43
2007 m. balandžio 6 d. 16:29:02
2007 m. balandžio 2 d. 14:20:41
2.Lithium
3.Antra pusė albumo An Open Door:
https://rapidshare.com/files/1721...e_Ope n_Door.rar
2007 m. kovo 29 d. 19:55:37
gera grupe labai grazus amy balsas .......
visiskai pritariu
2007 m. kovo 29 d. 17:37:03
2007 m. kovo 26 d. 19:14:39
2007 m. kovo 10 d. 18:48:32
2. i stikruju nemazai dainu pakankamai vienodai mazai patinka kad galeciau kazka objektiviai isskirti. albume the open door, isskirus singlus, kitas dainas beveik neklausiau. tarkim Your Star (cia beleka isrinkau is to albumo)
3. patinka vokaliste
istikruju viskas ok.
2007 m. kovo 10 d. 18:11:09
2. Bring Me To Life
3. Labai faina grupė, žiauriai patinka Amy balsas, jos išvaizda, muzikos stilius, tiesiog tobula :>>>
2007 m. kovo 10 d. 16:18:11
2007 m. kovo 10 d. 01:00:15
2007 m. kovo 7 d. 22:29:00
kaip supratau cia dbr gvildenamas klausimas kas geriau - nightwish, within temptation ar evanescence vokalas, asmeniskai man - amy lee, nes jos balsas man tvirtesnis, labiau uzhtikrintas, vietomis sodrus, stiprus, galingas, na zodziu mielas ausiai
zmones.jus gal Tarjos dainuojant negirdeje ar isvis nezinot kas yra tvirtas,stiprus balsas,jei sakot kad Amy "tvirtesnis"...
2007 m. kovo 5 d. 11:03:26
2007 m. kovo 4 d. 22:48:48
2007 m. kovo 2 d. 00:11:43
2007 m. kovo 1 d. 17:22:58
sesuo_mirtie>> kodel ne i tema? Man pvz do lampocki kokiu ten vokalu dainuoja tos moteriskes, as to pakesti negaliu, todel ir sakau kad man Amy Lee balsas visai padorus
ne i tema pasakei apie tas vokalistes...nes jos zymiai geresnes uz Amy...
2007 m. kovo 1 d. 13:48:27
2. Your star
3.Ankshchew klawsew... tay tada ir patiko... dbr jaw nlb... persiklawsiau...
2007 m. vasario 28 d. 22:43:19