1 Tourniquet
2 Lies
3 pries trejeta metu mane si grupe suzavejo, taciau pastaruoju metu neisgirstu nauju kuriniu, todel nekeiciu nuomones - si grupe puiki
Addicted, nežinau, nesisiunčiau, bet matyt, tavo tiesa.
liucytia, nedaro savęs. Ta prasme, neatiduoda savęs tiek, kiek ankščiau, todėl tai, ką ji nuveikė paskutiniaissiais metais su Evanescence, faktiškai nėra nieko verta, išskyrus kelis vienetus.
2. Bring me to life
3. "Origin" patinka, patiko ir turbūt patiks. Tik va, kad jau antrą kartą sukvailiojęs kompas ištrina. Nepatinka tai, kad Amy nedaro to, ko ankščiau. Beje, išties patinka ir "hello".
pala, pala, o ką ji anksčiau darė ko dabar nedaro? ;>
enigmatic rašė: Addicted, kad naujo Evanescence albumo pilna visa emulė.
Jo, galima atsisiusti jeigu nori vietoj dainu isgirsti visokius balsus, tai pat garsus panasius i telefono skambejima ar numerio rinkima Vargu ar nors viena pilna daina isskyrus CMWYS galima bus isgirsti iki Rugsejo vidurio
2. Bring me to life
3. "Origin" patinka, patiko ir turbūt patiks. Tik va, kad jau antrą kartą sukvailiojęs kompas ištrina. Nepatinka tai, kad Amy nedaro to, ko ankščiau. Beje, išties patinka ir "hello".
3.Manau kad tai puiki grupe su puikiu vokalu ir muzikantais! bet kaip jau kazkas rase laikui begant tos dainos nusibosta gan vienodos. bet siaip visks liux
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
2006 m. rugpjūčio 1 d. 21:07:19
2 Lies
3 pries trejeta metu mane si grupe suzavejo, taciau pastaruoju metu neisgirstu nauju kuriniu, todel nekeiciu nuomones - si grupe puiki
2006 m. liepos 31 d. 17:06:14
liucytia, nedaro savęs. Ta prasme, neatiduoda savęs tiek, kiek ankščiau, todėl tai, ką ji nuveikė paskutiniaissiais metais su Evanescence, faktiškai nėra nieko verta, išskyrus kelis vienetus.
2006 m. liepos 31 d. 17:03:04
2006 m. liepos 31 d. 16:49:05
2. Nėra
3. Gera grupė...
2006 m. liepos 30 d. 18:45:40
Addicted, kad naujo Evanescence albumo pilna visa emulė.
1. Exodus.
2. Bring me to life
pala, pala, o ką ji anksčiau darė ko dabar nedaro? ;>
2006 m. liepos 30 d. 18:29:02
Addicted, kad naujo Evanescence albumo pilna visa emulė.
2006 m. liepos 30 d. 17:41:49
1. Exodus.
2. Bring me to life
2006 m. liepos 29 d. 21:43:47
2.Siaip tokios nera
3.Manau kad tai puiki grupe su puikiu vokalu ir muzikantais! bet kaip jau kazkas rase laikui begant tos dainos nusibosta gan vienodos. bet siaip visks liux
2006 m. liepos 29 d. 21:39:01
2. My Last Breath
3. Labai jau vienodos dainos. Atsibosta ilgainiui klausant. Bet šiaip labai geras ir profesonalus skambesys.
2006 m. liepos 29 d. 20:45:59
2.nzn tokios
3. nu sauni grupe ir tiek
2006 m. liepos 29 d. 20:18:17
2. Where Will You Go.
3. Myliu. Tiesiog. ;>>
2006 m. liepos 29 d. 20:15:21
2.Nėr tokios
3.Mėgstu šią grupę aplamai...O toliau no comments
2006 m. liepos 29 d. 20:05:31
1. Mėgstamiausia daina.
2. Mažiausiai patinkanti daina.
3. Aplamai,, ką manot apie Evanescence. Kas patinka, kas nepatinka ir taip toliau..