Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Manote, kad kažkas pavogė kažkieno muziką, tekstą, idėją? Nesidrovėkite ir skelbkite garsiai!
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2021 m. rugpjūčio 11 d. 17:18:35
lietuviškoj spaudoj rašo, kad Jazzu paėmė daina iš šitos.
tačiau aš įtariu, kad abi jos paimtos iš dar senesnės dainos - priedainio melodija. kai prisiminsiu, padetektyvuosiu, parasysiu
2021 m. rugpjūčio 11 d. 17:10:38
Scooter - Dont waste no time paėmė iš
Yello - Bostich (rush-push-cash)
2021 m. kovo 6 d. 13:58:02
Rašiau eurovizinėj temoj, bet ir čia bus labai į temą. Tiesiog nušvitimas ištiko tik šiandien. Gal jums atrodys kitaip, bet nu kad ir komentarai Youtubėj TAI mini. Įvertinkit:
vs
2020 m. gruodžio 21 d. 15:56:49
Kažkas kažkieno dainą pavogė? Mhm, blogai. Pati kapsčiau daug, daug radau, daug domėjausi... OK, negražu dainas vogt. Bet kai pavagia balsą... O iš manęs pavogė dar ir vaikystę ir paauglystę. Ir vis tiek su malonumu klausau Modern Talking (my guilty pleasure). Pasirodo, tikrasis modernų back vokalas jau 2007 metais iškeliavo Anapilin... Nebijokit – Dėdė Dieteris gyvas. Dėdė Dieteris „dainavo“ Rolfo Köhler'io balsu.
Suprantantiems rusiškai gal bus įdomu:
2020 m. lapkričio 20 d. 13:10:15
melodija Donna Summer - Hot Stuff
2020 m. lapkričio 15 d. 12:41:27
Kakes makes netvarkos nykštukas skamba kaip perdarytas Blondie - The tide is high. O stovi namelis ant vistos kojos kaip tiktai noriu taip sugalvoju tai perdaryta Pugaciovos dainos melodija. Tiek naujienų iš vaikų dainų fronto.
2020 m. spalio 21 d. 12:29:23
Kalbant apie idėjas, tai galima sakyti, kad ankstyvieji Tangerine Dream (ir Ash ra Tempel su debiutiniu albumu, ypač Amboss kurinyje) pasiėmė Saucerful of Secrets idėjas, jas apiformino ir tokiu būdu išgarsėjo!
2020 m. spalio 10 d. 12:56:01
Nu su sample'ais šiam amžiuje labai jau sunku apvogti. Be to, sample'as net nėra bandymas implikuoti, kad tai mano idėja. Daug blogiau su tom realiom idėjų vagystėm ir pateikimu kaip savom.
2020 m. spalio 10 d. 01:43:15
Nežinojau kad Bee Gees nufyrino ta meilės daina. Tada jie kaip žvaigždės krenta
2020 m. spalio 10 d. 01:41:28
O man kažkodėl atrodo, kad egzistuoja ir samplu vagystes, kai internete apie tai nutyleta
Pvz, manau A positive life - The calling pasisavino Enigma - Out from the Deep sampla..
2020 m. spalio 7 d. 14:51:08
O aš nebeieškau pati, nors kartais tiesiog netyčia kažkas užkliūva. Va šitie kapsto daug ir giliai. Ir ne tik didžiojo brolio kalba. Tiems, kas supraanta, bus įdomu [saižiūrėti, kas nesupranta, galės bent dainas palyginti:
https://www.youtube.com/watch?v=pCQMgWwtfG4&t=182s
Spręskit patys, kaip norit, bet atrodo, kad „žvaigždės kartais krenta“...
Na ir dar šitie
https://www.youtube.com/watch?v=nI76H2f1kDg&list=PLHbP8uxomXSUMEPG1KlMcxAp68RiYXy1F
Jie irgi kapsto. Ne tik saviškius, vakariečius irgi „taršo“. Jei kam įdomu, galit žiūrėt viską. Problemytė tik ta, kad bent mane tai tikrai įtraukia ir laikas praskrieja akimirksniu.
Jau nebeatkapstau, kurie iš jų (ar dar kiti) suabejojo netgi The Eagles – Hotel California originalumu (nors ar tik nebuvo tai minėta ir šioje temoje).
2020 m. spalio 3 d. 17:36:50
Pasikartosiu, kad sample'inimas nėra „pavogė“.
2020 m. rugsėjo 30 d. 11:23:40
Dance 2 trance - Hello San Francisco
iš Supertramp - Crime of the century
2020 m. rugsėjo 23 d. 10:24:30
Ligitas Kernagis - Mama, kaip tu laikais
Maywood - Mother, how are you today
2020 m. gegužės 27 d. 12:42:35
2020 m. gegužės 24 d. 14:11:58
Post-sovietinė grupė Sektor Gaza pasiskolino gitaros melodija iš grupės Uriah heep.
2020 m. gegužės 2 d. 10:29:33
Džordana Butkute - Dzordza
Suzy Quatro - Two Miles Out Of Georgia
2020 m. balandžio 24 d. 08:59:40
Dinamika - Abejingumas -
Riccardo Fogli - Malinconia
2020 m. balandžio 21 d. 15:04:54
Nepavogė, o sample'ino. Tie, kas sample'ina, moka originalo autoriui, kitaip nei tie, kurie inkorporuoja svetimą idėją į savo muziką ir pristato kaip savo autorinį darbą. P.S. Alcazar versija man žiauriai patinka, daug labiau nei originalas.
Veikianti nuoroda:
2020 m. balandžio 21 d. 10:39:02
...gal ir nesiskolino, bet dabar tokie laikai, kai galima prisikabint prie menkiausių smulkmenų, kai ne tik melodija, akordų seka, bet ir pats akordas kažkam "priklauso" - žo - daug absurdo. vakar užkibau ant šitos temos kvailo danų distopinio serialo pirmo sezono paskutinės serijos pabaigoj suskambus UNKLE su Mark Lanegan dainai -
synth'o partija backgrounde - 0:24 - UNKLE - Looking for the Rain (2017)
-
priminė pagr. temą - 1:17 - The Roop - On Fire (2020)